Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny padam na twarz ;\ resztkę sił po pracy poświęcam głównie na nadrabianie waszych wpisów (bo na nic innego nie mam sił )ale ledwo daje rade... tyle się dzieje
Dziś strasznie bolą mnie nogi 9h stania to nic fajnego w Naszym stanie, zaczynam się zastanawiać nad zwolnieniem
Bardzo współczuję strat Anastazja, Tomania - tulę
Amerie trzymam kciuki z całych sił żeby wszystko było ok.
A wszystkim kaszlącym i smarkatym życzę dużo zdrówka
Zdjątka brzuszków i bobasków w nich siedzących Cudne !
ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
Katarzyna Super Maluszek
Gratulacje!
Nynusia u Ciebie też pięknie, jaki duży już Twój bobas
Aniacicha też bym spaaaaałazaraz idę w kimono
Małgorzatka, Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Małgorzatko piękny Brzusio i faktycznie figurkę masz niesamowita po 2 ciazach tylko pozazdrościć
Aha jeszcze taka ciekawostka schudłam w 3 tyg 700gram haha;) a cały czas jemja kto mój M powiedzial to jaka ta twoja ciąża jest ze zamiast tyc ty chudniesz.
Dobrej nocki dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 23:36
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Asiuleńka szybkiego powrotu do zdrówka:)
A mnie co dzień to coś zaskakuje dziś o 7 obudził mnie taki głód że nie dało rady zasnąć
I wielka ochota na pasztet oj dobrze ze był w lodówce bo chyba bym poleciała do sklepu hihiola.321, Kaśku, agania, Bree lubią tę wiadomość
-
hej kobietki.wczoraj wrocilam do pracy po 5 tyg przerwy...achhh jak mnie kregoslup boli,jak to bedzie dalej?! ja od lat mam klopoty z kregoslupem rwa kulszowa i gorny szyjny,ale po wczorajszym cale plecy obolale,pomimo ze przeniesli mnie do innego collegu gdzie jest mniej uczniow i nie trzeba tyle gotowac,to i tak stanie i kreceniesie po kuchni przez 8 godzin wykancza.mam nadzieje ze kilka dni i sie rozruszam.mialam tez wizyte u poloznej w koncu oficjalnie jestem w ciazy
,bardzo fajna babka,dlugo tam posiedzialam ,bo milion pytan mialam i wogole bylo weseolo bo to polozna tez mojej cory,wiecgadalysmy o mojej poprzedniej ciazy ,porodzie,pologu o jej ciazy i przyszlym porodzie i moim przyszlym,wiec bylo wesolo i sie nasmialam troche
,ale widac ze babka konkretna,tez rodzila ostatnie dziecko majac 41 lat i ma 12 lat mlodszego partnera wiec mamy duzo wspolnego
,zycze wam milego dzionka,lece do rozwydrzonych angielskich nastolatkow,troche ich nakarmic
nat_alia, Małgorzatka, ola.321, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Maleństwo żyje, dobrze się czuje, prawidłowo się rozwija, ma 16 mm
termin według usg to 18 październik. Mam do końca 3 miesiąca brać duphaston, bo lepiej go nie odstawiać teraz. Podczas badania trochę krwawiła mi nadrżerka, więc dostałam tabletki Cyklo coś tam. Po dwóch godzinach krwawienie ustało. Trochę mnie męczą mdłości i ból brzucha, ale poza tym to czuje się dobrze.
Małgorzatka, nat_alia, ola.321, aniacicha, Bunia86, FreshMm, Magnosia, Kaśku, agania, meeegi1771, aghnies, Bree lubią tę wiadomość
-
my dream wrote:Maleństwo żyje, dobrze się czuje, prawidłowo się rozwija, ma 16 mm
termin według usg to 18 październik. Mam do końca 3 miesiąca brać duphaston, bo lepiej go nie odstawiać teraz. Podczas badania trochę krwawiła mi nadrżerka, więc dostałam tabletki Cyklo coś tam. Po dwóch godzinach krwawienie ustało. Trochę mnie męczą mdłości i ból brzucha, ale poza tym to czuje się dobrze.
my dream, Bree lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyn. Ja tak na moment. Mam jakiegos krwiaka podobno nie duzy i sie oproznia. Bardziej lekarzy martwia bole bo mam takie jakby skurczowe dostaje magnez i wieksza dawke lutki. Mam nadzieje ze jutro wyjde, w pon wizyta u gina jemu jakos bardziej ufam. Trzymam kciuki za wasze malenstwa:*
Bunia86, FreshMm, Małgorzatka, Katarzyna87, Kaśku, meeegi1771, aghnies, Bree lubią tę wiadomość
-
Amerie to dobrze że lekarze mają Cię pod kontrolą.
Ja lecę do pracy i dziś o 18 wizytatrzymajcie kciuki
Małgorzatka, EwelKa wielka, meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26