Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:
Gratuluję :*Bree lubi tę wiadomość
-
no ja sobie cykam od początku bo chcę sobie porównywać jak sobie rośnie
dzisiaj kolega męża też na wejściu powiedział że się zaokrągliłam także pomalutku widać
Magnosia, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:A brzuch nie zaokrągla się od dołu? Macica na wysokości pępka będzie dopiero koło 18-20tc...
Pytam, bo się nie znamNatomiast wiem że też tak się z brzuszkiem dzieje bo wszystko co mamy w środku idzie do góry
Bunia86, Kaśku, Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej hej hej...dobrych wieści ciąg dalszy
Dzidziolek pięknie się rozwija.. bije serduszko rusza rączkami i nóżkami
Ma całe 2,91cm
Gin mi kazał odstawić Lutkę bo wszystko jest ok
Na wzdęcia, zaparcia i mdłości powiedział, że mogę dziurawiec pić
Na leukocyty w moczu urosept 3x2
Badania prenatalne 31.03
A oto przedstawiam Wam moją dzidzię piękną :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8c397e80620.jpg
Kolejne badania : USR, HBS, HCV, HIVWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:39
Małgorzatka, ola.321, Kasia82, magdaa, agnes175, aniacicha, ~Rewianka~, Arielka, aghnies, Muffinka1019, paula1, Bunia86, FreshMm, meeegi1771, nat_alia, miska2503, Kaśku, EwelKa wielka, Katarzyna87, dodinka, Bree lubią tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo
mam rozstępy po poprzednich ale już bardzo zbladły i tak nie widać
ale nie narzekam
Przy dwójce na wysokich obrotach schudłam bardzo bo jak mąż pojechał pierwszy to zostałam z nimi sama i już nie myślałam o sobie tylko dzieci a dwa karmiłam Zuzie 2 latawiem to przeraża ale nie chciała się odczepić dosłownie cały czas tylko mleko mamy
do tej pory ma taki odruch jak się tuli to łapie mnie za biust
na żywca ją oduczałam w 2 roku bo dajcie spokój ile można
magdaa, ~Rewianka~, Bunia86, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Nynusia Katarzyna piekne focie.
Małgosiu figura swietna. Ja po syniu mam oponke wiec teraz to pewnie dlugo nic nie zobacze.
Jesli chodzi o ucisk na pecherz to ja tez mialam tak jeszcze niedawno podczas siedzenia jak sie kladlam to przechodzilo. Teraz czuje wiezadla po bokach brzucha lub czasami ciagniecie przy naglej zmianie pozycji.Nynusia, Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość