Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melanox jak jyz ktos pisal to sie zdarza ale te cwiczenia muesni kegla bardzo pomagaja i przy i po porodzievtez, bo to wlasnie wtedy bedzie wiekszy problem z nietrxymaniem moczu
Bunia trxymam kciuki
Ja niestety mam angine, nie obylio sie bez antybiotyku, bo inaczej moze hyc duzo gorzej. Lekarka zapewnila ze jest on bezpieczny dla dzidziolka. Teraz leze i sie kuruje, tylko mowic poki co nie moge...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:01
Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja właśnie wróciłam z zebrania w przedszkolu i pękam z dumy
Panie bardzo pochwaliły moją Zuzię że szybko się uczy i takie tam oczywiście dodały że jest "funny"
Swoje różne "ciekawe" pomysły realizuje nawet w przedszkolu także wierze że mają ubaw czasem
Ogólnie dzisiaj mam bardzo dobry humor chyba ze względu na kolejny dzień z tak piekna pogodą , ciepło , słonecznie czego chcieć więcej: )
Bunia trzymam mocno kciuki za wizyte :* :*
Amerie cieszę się że się wyjaśniło co jest grane , zostań ile będzie potrzeba w tym szpitalu i odpoczywaj kochana :* :* :*
Asia no koniecznie angina to nie przeziębienie więc odpoczywaj , kuruj się kilka dni i będzie lepiejBuziak :* :*
Kaśku, agania, Ursa, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
tez mam termin na październik. Mam pytanko do Was, znacznie zmniejszył mi się ból piersi, jestem po 1 poronieniu i w nocy wpadłam w panikę zaczęłam czytać w necie co to oznacza ale są różne informacje. Jak to jest u Was? Tak się boje ze to coś złego oznacza. Nie przestały całkiem boleć ale dużo dużo mniej je odczuwam
meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość
-
pszczoła10 wrote:Cześć dziewczyny
tez mam termin na październik. Mam pytanko do Was, znacznie zmniejszył mi się ból piersi, jestem po 1 poronieniu i w nocy wpadłam w panikę zaczęłam czytać w necie co to oznacza ale są różne informacje. Jak to jest u Was? Tak się boje ze to coś złego oznacza. Nie przestały całkiem boleć ale dużo dużo mniej je odczuwam
Aguś26, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
A i zamówiłam sobie wczoraj detektor tętna płodu od 10 tyg wykrywa tętno z wyświetlaczem także wszystko pokazuje ile bije serducho zapisuje się w pamięci i można wydruk zrobić cos jak ktg wychodzi i pokazać doktorowi
. Kupiłam bo tutaj teraz pójdę na usg w 12 tyg a potem dopiero po 5 czy 6 tyg będę miała zwykłą wizytę kolejne usg dopiero koło 20 tyg
i dla swojego spokoju żeby nie panikować będę sobie sprawdzać raz na 2-3 dni czy wszystko okej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:11
Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Malgorzatk tez se na tym detektorem zastanawiałam, ale to chyba ne na moje nerwy.
Dużo zalacilas za ten detektr?
A ja leze zdycham, mam zgagę i czuje sniadanie na żołądku, a raczej w gardleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:21
Bree lubi tę wiadomość
-
pszczoła10 wrote:Cześć dziewczyny
Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Malgorzatk tez se na tym detektorem zastanawiałam, ale to chyba ne na moje nerwy.
Dużo zalacilas za ten detektr?
A ja leze zdycham, mam zgagę i czuje sniadanie na żołądku, a raczej w gardlePierwszy raz będę tego używać jak mnie będzie wkurzać że np. nie łapię tętna czy coś to sprzedam albo wyrzucę bo też nie zamierzam się denerwować
Bree lubi tę wiadomość
-
mnie też już nie bolą piersi od czasu do czasu cos poczuje ale ogólnie mam spokój od tygodnia jakoś
na prenatalne nie jestem jeszcze umowiona, jutro na wizycie bede pytac o nie mojego lekarza bo on je wykonuje wiec zobaczymy...
w sumie nawet nie wiem o co pytać na wizytach ... jakoś ze spokojem podchodze .. czekam co mi lekarz powie i tyle ... wychodze... może powinnam o coś pytac...hmmmBree lubi tę wiadomość
-
natalia nie przejmuj się ja też o nic nie pytam generalnie czekam co położna ma mi do powiedzenia jak sprawdzi że dzidek rosnie dziękuję wychodzę
nat_alia, Bree lubią tę wiadomość
-
No to znowu mam gruba lekture bo od wczoraj mnie tutaj nie bylo
dobra zaczynm czytac
Kasia82 czytam o tych charmsach, wiesz ze ja kiedys sprzedawalam takie charmsy i jeszcze troche mi zostalo ale bocinow niestety nie mam
Soraya jak zdrowko? Mm nadzieje ze dzisiaj juz lepiej :*
Bunia86 ja tez mialam takie kropki malenkie kroski, jakby mnie ktos piaskiem posypal, moze masz podobne?
Agus26 Witamy na pokladzie4 pazdziernik
pasazerka no to widzialas i slyszalas swojego malutkiego ludzika
Bunia86 ja na wszystkie badania wchodze razem z moim facetem, obojgu nam to pasuje i lekarz nigdy nie robi problemu
Magnosia dobrze ze u Ciebie taka poprawa
Agus26 czytam o Twoim bolu i przypomnil mi sie moj... okropne klucie w lewej pachwinie, szczegolnie przy podnoszeniu nogi,
najgorzej jak wchodzilam po schodach, bol nasilal sie wieczorami, pytalam lekarza nic mi nie potrafil powiedziec,
mialyscie tak moze? Ja nie wiem co to bylo a sie zastanawiam bo mnie to niepokoi...Agus najlepiej zapytaj o to lekarza
bo tak na 100 procent to nikt Ci tego nie zdiagnozujePytac mozna ale wiesz jak to jest...
dziewczyny dojechalam do konca 418 strony Waszej powiescireszte zostawiam na pozniej bo mam cos waznego do zalatwienia.
trzymajcie sie kobietki, i nie robcie niczego czego j bym nie zrobila
Małgorzatka, Magnosia, Kasia82, Kaśku, Bunia86 lubią tę wiadomość