Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Wracam do Was po wielu dniach z internetem jedynie w komórce
Z tym detektorem faktycznie można natrafić na swoje tętno (rozmawiały o tym Wrześniówki) Ale łatwo to rozpoznać... tętno dziecka bije o wiele szybciej niż matki
Wiem, że dziewczyny mierzą najpierw swoje potem malucha
By być pewnym
Miłego dniaBunia ściskam kciuki za wizytę.
Mi dzisiaj niedobrze strasznie za to piersi praktycznie nie boląBunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Moja przyjaciółka sobie kupiła ten detektor i jakoś jej tylko nerwów zjadł i nasiała paniki bo na poczatku ciąży jej nie wykrywa tętna dziecka chodziła cała w nerwach poszła na USG wszytko ok było mąż jej zabrał i schował by więcej się nie denerwowała
I po co nerwy i stres
Moim zdaniem bezsensu tracić pieniądze
Ale to jest moje zdanieBree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:23 funty ja w uk mieszkam tutaj jest tego od groma jak patrzyłam na allegro w Polsce to ceny faktycznie odpychają
Pierwszy raz będę tego używać jak mnie będzie wkurzać że np. nie łapię tętna czy coś to sprzedam albo wyrzucę bo też nie zamierzam się denerwować
Bree lubi tę wiadomość
-
Ursa - no w końcu bo tyle Cię nie było
, mi od tygodnia też mdłości wróciły ale piersi przestały boleć, ale dziś znowu je czuję
. Więc to tak jest na zmianę
Ja też się zastanawiałam nad tym detektorem ale nie wiem czy się zdecyduję
a ja dziś zjadłam sałatkę ze świeżych warzyw z kurczakiem w sosie majonezowo-ketchupowo-jogurtowym z ziołami. Pewnie sosik miał mega dużo kalorii!!!
a na weekend jadę do rodziców i pewnie zjem jakieś domowe pysznościBree lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:A ja dzis na obiad mialam rosolek, ktory niestety musialam sama zrobic, ale przynajmniej taki lubie najbardziej. Ja wciaz leze i sie kuruje choc z pracy wciaz dzwonia i mnie wkurzaja.
Ja zawsze jak jestem chora, to mam ochotę na rosół...Bree lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dziewczyny, zazdroszczę Wam tych smaczków. Ja najchętniej nie jadłabym niczego, bo większość potraw budzi we mnie piekielne mdłości. Dzisiaj zjadłam delikatny rosół, ale nie wiem co od jutra. Nic mi nie wchodzi. Jedyne, co toleruję, to ciasto drożdżowe i ciasteczka Belvita.
Bree lubi tę wiadomość
-
Dlatego wybrałam detektor który wyświetla jak bije serce
wiadomo że nasze nie będzie biło 140 czy więcej tylko góra 80
tam jest taka kontrola która się zaświeca jak coś jest nie tak
Asiu wyślę Ci z domu bo obecnie jestem w restauracji z Zuzia bo jej się zachciało po zakupach jeśća mieszkam w Londynie
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja tam ochoty specjalnej nie mialam na ten rosol, bardziej tata prosil bym zrobila a mnie i tak gardlo tak boli ze tylko plyny przelykam. A jak tam wasze wagi? Ja dzis odkrylam ze po tygodniu mam 2,5 kg na minusie
Bree lubi tę wiadomość
-
aniacicha wrote:Moja przyjaciółka sobie kupiła ten detektor i jakoś jej tylko nerwów zjadł i nasiała paniki bo na poczatku ciąży jej nie wykrywa tętna dziecka chodziła cała w nerwach poszła na USG wszytko ok było mąż jej zabrał i schował by więcej się nie denerwowała
I po co nerwy i stres
Moim zdaniem bezsensu tracić pieniądze
Ale to jest moje zdaniemeeegi1771, aniacicha, Bree lubią tę wiadomość
-
Mi zdecydowanie apetyt dopisuje
, nawet jak mi jest niedobrze to mi dopisuje
zetaaa - bez nerwów, ja wczoraj Ci mówiłam że nie zrobiłam sobie jeszcze siniaka a tu wykrakałam... wczoraj się wbiłam igiełką i jak ją wyciągnęłam to mi taki bąbel z krwi się pojawił i myślę - no pięknie będzie siniak na pól brzucha
. Ale... sprawdziło się znowu że trzymałam jeszcze długo fałdkę i okazało się że nie mam ani trochę siniaka, zatrzymałam to!!! jest metoda
Bree lubi tę wiadomość