Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
też czytałam ale ja jakoś zawsze stawiam jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz
Generalnie podchodzę neutralnie do pewnych spraw i zdaje sobie sprawę że taki sprzęt może zawieść . Dwa nigdy nie miałam z tym do czynienia ale spróbować można
FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej muszę coś napisać bo wiem że nie powinnam i generalnie przecież to jakieś głupie forum ... Ale poczytałam kilka wątków z czystej ciekawości i fajnie się czyta że tutaj na Październikowych jest tak smętnie i ciężko bo do dupy się czyta że kolejna mama straciła swojego maluszka i tym podobne także pozdrawiam was dziewczyny serdecznie . Rozumiem że z każdego wątku będziecie odchodzić gdzie ktoś poroni no gratuluje naprawdę same siebie przytłaczacie . Proponuję wyłączyć internet i wylogować się ze wszystkich urządzeń , bo nigdzie kolorowo nie jest a następnym razem jak wam będzie smutno to bardzo was proszę nie wchodźcie tutaj i nie piszcie do innych trzymajcie za mnie kciuki !
EDIT:
Wróciłam do początku naszego wątku i te dziewczyny które teraz tak piszą najwięcej narzekały jak tu przyszły co chwila było że coś boli albo nie boli i takie tam a teraz świetnie wykorzystują to by pisać gdzie indziej że tutaj jest narzekadłoGratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:06
Amerie, ola.321, Kasia82, Katarzyna87, magdaa, Muffinka1019, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Malgosiu, ale o co chodzi, bo nie zrozumiałam
nie przejmuj się .
Bree lubi tę wiadomość
-
A juz rozumiem, chyba nawet domyślam sie o kim mówisz. Mi nie przeszkadza narzekania (w końcu ciężarne jestesmy
, ani mamusie, które straciły dziecko, bo ja jestem jedna z nim i wiem jaki to bol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:07
Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:A juz rozumiem, chyba nawet domyślam sie o kim mówisz. Mi nie przeszkadza narzekania (w końcu ciężarne jestesmy
, ani mamusie, które straciły dziecko, bo ja jestem jedna z nim i wiem jaki to bol
ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
Dobra ale teraz koniec z tym heh
szukam inspiracji bo jutro dziewczynki mają red nose day nie wiem co to
czytam tak sobie o tym i mają mieć pomalowana buzie i takie tam . Jeszcze muszę zrobić im noski renifera i uszy
a zapał mam na razie w kieszeni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:09
Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Malgorzatko po niektorych bym sie takich rzeczy nie spodziewala.. rzadko zagladam na inne watki ale po twojej wypowiedzi zerknelam.. Coz tak juz jest na forum ze czasem są same dobre wiadomosci a czasem zle.. jezeli komus to nie pasuje nie musi sie udzielac.. po co pisac takie rzeczy?
Ja tam wole wiedziec co sie dzieje u innych dziewczyn czy jest dobrze czy zle chociaz kazdej zycze zeby bylo tylko dobrze :*Małgorzatka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Hej muszę coś napisać bo wiem że nie powinnam i generalnie przecież to jakieś głupie forum ... Ale poczytałam kilka wątków z czystej ciekawości i fajnie się czyta że tutaj na Październikowych jest tak smętnie i ciężko bo do dupy się czyta że kolejna mama straciła swojego maluszka i tym podobne także pozdrawiam was dziewczyny serdecznie . Rozumiem że z każdego wątku będziecie odchodzić gdzie ktoś poroni no gratuluje naprawdę same siebie przytłaczacie . Proponuję wyłączyć internet i wylogować się ze wszystkich urządzeń , bo nigdzie kolorowo nie jest a następnym razem jak wam będzie smutno to bardzo was proszę nie wchodźcie tutaj i nie piszcie do innych trzymajcie za mnie kciuki !
EDIT:
Wróciłam do początku naszego wątku i te dziewczyny które teraz tak piszą najwięcej narzekały jak tu przyszły co chwila było że coś boli albo nie boli i takie tam a teraz świetnie wykorzystują to by pisać gdzie indziej że tutaj jest narzekadłoGratuluję
Małgorzatka, Kaśku, ola.321, Bree lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Małgorzatka prawda święta prawda. Nie pasuje nie zaglądać tyle bez sensu głupie komentarze. Ja uwielbiam tu przebywać i dzielić się z Wami wszystkim jak to Mnie ręką swędzi czy dzisiaj leze i leze albo czuje się świetnie
I nie wyobrażam sobie jak może panować znieczulica wobec Nas ,których wszystkie pragniemy dzidziusia ,a natura jest tylko natura nie zawsze jest łaskawa. BuziakiUrsa, Małgorzatka, ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja tez poczytalam i powiem szczerze ze troche szok, szczegolnie po niektorych. Ja tez pisalam ze potrzebuje przerwy, ale nie moglam sie z wami rozstac i od razu zostalam, ale nie wyobrazam sobie odejsc na inny watek i narzekac na was. Kazdy ma slabsze dni, ale zeby od razu zakladac nowy watek bo ktos nie pasuj, bo jest w ciazy i narzeka? Ale wiecie co, dobrze ze maja swoj watek, przynajmniej nie bedzie u nas tego jadu.
Ewalika, Małgorzatka, ola.321, Kasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie ma się co kłócić, wszystkie jesteśmy w ciąży i hormony nam buzują :p
Ja mam i stracha i radochę z tego stanu, jak trzeba to się pocieszę z wami, a jak coś to ponarzekam :p
Choć za narzekanie nie raz dostałam nieprzychylne komentarze, że nie powinnam panikować, ale czemu mamy tylko wesołe posty pisać.Bree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny troche z innej beczki pytanie mam
zaczelam sie rozgladac za wozkami..
i tak sie zastanawiam jakie kola sa lepsze pompowane czy plastikowe.. te z przodu powinny byc duze czy male ruchome czy nie..? Moze ktoras z was ktora ma juz doswiadczenie doradzi mi bo jestem zielonaBree lubi tę wiadomość
-
A ja wczoraj ba noc wzięłam nospe i ten mój ucisk na pęcherz się uspokoił zobaczymy co jutro na wizycie się dowiem proszę o kciukasy bo ogarnia mnie strach ale staram się być dobrej myśli... dziś trochę brzuch pobolewa ale to raczej wzdęcia po kapusniaku
Małgorzatka, meeegi1771, Amerie, Bree lubią tę wiadomość
-
A ja widzę, że na tych różnych "innych" wątkach też się narzeka
Tylko tematy inne
A to na teściową a to na październikówki
Forum słodko pierdzące to mit
Wiem, że Małgorzatka to forum to Twoje dzieckoI rozumiem Twoje poddenerwowanie. Ale nieprzejmuj się... prawda jest taka, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie
Bądźmy dla siebie wsparciem a może okaże się, że niektóre z więzi, które się tu stworzą, pozostaną z nami na dłużej niż tylko te nadchodzące 6-7 miesięcy
Ja powiem tak, w poprzednich dwóch ciażach wiele osób mi pomagało i od tej pomocy nie poroniło. Teraz również staram się być oparciem dla dziewczyn, które miały mniej szczęścia niż ja i nadal jestem w ciąży.
Wiele razy mi tu dziewczyny pomogłyście i nie zamieniłabym tego forum na żadne inne. A jestem zalogowana niemal na każdym forum ciążowym.
Ewalika, Małgorzatka, meeegi1771, Kaśku, Amerie, ola.321, FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
nie komentuję danej sytuacji
wyjdzie jeszcze, że moja historia kogoś przeraża i wprowadza w zły stan psychiczny w ciąży
ale możemy częściej gadać o innych rzeczach niż złe samopoczucie
co do wózka to powiem tak, miałam i takie i takie. Każdy ma swoje wady i zalety i każda mama inne upodobania. Więc tak: pompowane mają te wadę, że dużo ważą i zajmują dużo miejsca w małych bagażnikach, za to nieco lepiej sprawują się w zimę i mniej trzęsie wózkiem. Piankowe są lżejsze, co jest ułatwieniem gdy patrzymy na wagę wózka, no i są przede wszystkim mniejsze. Koła ze skrętami koniecznie polecam. Aha nie wybierajcie małych piankowych kół...w zime zdechniecie przy większych opadach śnieguWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:16
Ewalika, Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Dziewczyny troche z innej beczki pytanie mam
zaczelam sie rozgladac za wozkami..
i tak sie zastanawiam jakie kola sa lepsze pompowane czy plastikowe.. te z przodu powinny byc duze czy male ruchome czy nie..? Moze ktoras z was ktora ma juz doswiadczenie doradzi mi bo jestem zielona
Dla mnie, opiekowalam sie dziećmi zawodowo przez 6 lat, najważniejsze jest by wozek pasowal Tobie, bo każdy szuka zegos innego. Jak mieszkasz na wsi lub czesto podrozujesz (spacerujesz) po wertepach, to lepsze sa duze kola pompowane- lepiej amortyzuja wstrzasy.
Kazde przednie skretne kola mozna zablokowac na sztywno, a mozliwosc obrotu kol o 360 stopni doskonale sie sprawdza w miejscach, gdzie jest wasko (sklep czy przychodnia).
I, jak dla mnie, lepiej zeby raczka regulujaca wysokosc byla wysuwana niz 'zginana', bo te zginane szybko sie rozregulowuja:/
Kola pompowane, w przeciwienstwie do kauczukowych/silikonowych czy jakie to one tam sa, zwiekszaja wage wozka o ok. 4-5kg, co przy wnoseniu wozka w bloku bez windy nie jest bez znaczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:19
Ursa, Ewalika, Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość