Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny :* jak wasze samopoczucia? Wiecie wczoraj mialam okropny dzien doslownie wszystkim wymiotowalam i nie mialam sily tylko mi sie w glowie krecilo juz myslalam ze pojade na IP ale wiecie co mi wieczorem pomoglo? Orzechy zjadlam troche orzechow nerkowca i archaidowych pomogło po 30 minutach udalo mi sie zjesc kanapke ktora sie przyjela
wiec dzisiaj rano tez troche orzechow a pozniej sniadanko
i dzisiaj sie bardzo dobrze czuje
mam nadzieje ze orzechy nie zaszkodza malenstwu jak myslicie?
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania :* a tym ktore juz swoje malenstwa widzialy gratuluje :* ja jeszcze 6 dni musze byc cierpliwa.
milego dnia mamusie :*ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli, Bree lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, zazdroszczę Wam tych smaczków. Ja najchętniej nie jadłabym niczego, bo większość potraw budzi we mnie piekielne mdłości. Dzisiaj zjadłam delikatny rosół, ale nie wiem co od jutra. Nic mi nie wchodzi. Jedyne, co toleruję, to ciasto drożdżowe i ciasteczka Belvita.
Mam dokładnie tak samoNie mam w ogóle apetytu i jedzenie nie sprawia mi żadnej przyjemności (przed ciążą byłam łasuchem), a muszę coś jeść bo uczucie głodu powoduje jeszcze większe mdłości. Lekarka mówiła mi, żebym ograniczyła węglowodany a ja w zasadzie nic innego nie jem tylko białe pieczywo i ciasteczka zbożowe, ewentualnie owoce. Tak sobie postanowiłam, że od jutra spróbuje gotować sobie lekkie warzywne zupy, żeby przyjmować coś bardziej wartościowego. Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 15:38
Kasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja też od tygodnia najeśc się nie mogę
Na wszystko mam chęc. A niedobrze mi po raz pierwszy od dłuższego czasu.
Dziewczyny czy macie też inne dziwactwa? W sensie, takie niekulinarne? Ja... zaczęłam sluchac francuskich piosenek. Brzmienie tego języka powoduje u mnie motyle w brzuchu... i wcale nie żartuję
Nie byłabym bardziej zdziwiona gdybym nagle zaczęła słuchac hip-hopu. NO ja nie słucham takich rzeczy... generalnie słucham trójki w samochodzie a w domu tylko muzykę instrumentalną, poza klasyką, soundtraki. Słowa generalnie przeszkadzały mi odczuwac muzykę a teraz wsłuchuję się w te wszystkie rzewne pioseneczki Helen Segary etc. Słucham tylko jak męża nie ma, i tylko po cichutkuBo mi autentycznie wstyd
Bunia86, Beeblu, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny znacie jakis fajny przepis na sałatkę z makaronem?
ugotowany makaron (ja lubię świderki lub penne)
kurczak usmażony pokrojony w kostkę
brokuły ugotowane (nue za miękko)
orzechy poszatkowane i uprażone na suchej patelni
Mogą być suszone pomidory
sól, pieprz
Wszystko razem z odrobiną majonezu mieszkam, oczywiście jak jet już zimne
Jak dodaje suszone pomidory to nie dodaję majonezu tylko tą oliwę z pomidorków polewam
a i jeszczcze jedna
Makaron - ja daję tortellini takie gotowe z farszem gotuję ze 2 opakowania
świeży ogórek 2-3 szt
świeża rzodkiewka kilka
kurczak pierś upieczona w piekarniku w potem pokrojona w kostkę (mogą być nawet 2 piersi)
koperek
sól, pieprz
wszystko razem mieszam ze smietaną i majonezem, jest pyszna
Szkoda że teraz na nic apetytu nie mamMagnosia, Ursa, Bree lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Małgorzatka wrote:
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Widziałam ten detektor na allegro za 120 zeta
chyba taki sam
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ursa wrote:Ja też od tygodnia najeśc się nie mogę
Na wszystko mam chęc. A niedobrze mi po raz pierwszy od dłuższego czasu.
Dziewczyny czy macie też inne dziwactwa? W sensie, takie niekulinarne? Ja... zaczęłam sluchac francuskich piosenek. Brzmienie tego języka powoduje u mnie motyle w brzuchu... i wcale nie żartuję
Nie byłabym bardziej zdziwiona gdybym nagle zaczęła słuchac hip-hopu. NO ja nie słucham takich rzeczy... generalnie słucham trójki w samochodzie a w domu tylko muzykę instrumentalną, poza klasyką, soundtraki. Słowa generalnie przeszkadzały mi odczuwac muzykę a teraz wsłuchuję się w te wszystkie rzewne pioseneczki Helen Segary etc. Słucham tylko jak męża nie ma, i tylko po cichutkuBo mi autentycznie wstyd
Ja nakupiłam kwiatków do domumam już chyba z 7 i w wazonie świeże też są a wcześniej miałam tylko 1, takiego na w pół zeschniętego
No ale może to wiosnaUrsa, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
Małgorzatka wygląda super
daj znać potem jak się sprawuje
pogadam z ginem na ten temat co powie, czy serio kobiety przez to nie wariują i latają na IP
też bym nakupowała kwiatków na wiosnę niestety moje koty byłyby za bardzo zachwycone ich obecnościąMałgorzatka, Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
A mi teraz właśnie apetyt wrócił i bogate powiem wam mam smaki
Np. Wczoraj na kolacje jadłam bułkę z szynka serem sałata ogórkiem kiszonym chrzanem i ketchupem
A ja wlasnie 1,5kg w górę ale wtedy też byłam po obiedzie wiec śmieje się do mojego że to normalneBree lubi tę wiadomość
-
Normalnie poplakalam sie ze zlosci i rozpaczy. Moj maz wrocil z pracy i mowi, ze w niedziele jedzie na caly dxien z bratem do bydgoszczy odwiedzic bratanka, a ja na to: mosisz, przeciez jestem chora. I co uslyszalam: a umierajaca czy co?
Po prostu brak slowBree lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Normalnie poplakalam sie ze zlosci i rozpaczy. Moj maz wrocil z pracy i mowi, ze w niedziele jedzie na caly dxien z bratem do bydgoszczy odwiedzic bratanka, a ja na to: mosisz, przeciez jestem chora. I co uslyszalam: a umierajaca czy co?
Po prostu brak slow
Faceci... nie ma się co przejmować. A dodatkowo jeśli sama o siebie nie zadbasz to nikt tego za Ciebie nie zrobi... przykre, ale prawdziweBree lubi tę wiadomość
-
Na BBF też jest temat detektorów:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/detektor-tetna-plodu-za-i-przeciw,3519.html
Ja na razie mam nastawienie, że się boję, ze wpadnę w niepotrzebną panikę, jak nie znajdę serduszka... na obecnym etapie ciąży nie zamierzam kupić detektora, ale później, kto wie, co mi się zmieniWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:59
Bree lubi tę wiadomość
-
Zdam relacje łącznie z nagraniem specjalnie dla Was
Myślę że to kwestia wprawy ułożenia dzidziola i samej czułości sprzętukupuje tylko ze względu na rzadkie wizyty tutaj a dwa oni w ogole nie prowadzą czegoś takiego jak zapis ktg (no chyba że się coś dzieje albo rodzisz) w późniejszej ciązy a w Polsce jednak jest to dostępne jak nie na nfz to 30 zł i sobie prywatnie słuchasz
no nie ważne się okaże w trakcie .... Z tego co się orientuje to można też wypożyczać ale to w goglach musiałybyście szukać ... tutaj też można ale 10 f miesięcznie to wolałam kupić
Asia faceci nie mają wyczuciaGeneralnie gdy oni mają 37 to umierają (przynajmniej tak ma mój mąż) i trzeba koło nich skakać a my nie możemy chorować źle się czuć i takie tam .. ;/
FreshMm, meeegi1771, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość