Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ursa dokladnie jakby poronieniem można bylo sie zarazić, ale niech mają swoje forum, tylko na dobre informację.
Co do wózka, to ja z czystym sumieniem polecam wożę emmaljunga, jest niesamowity, lekki, dużo gondola, rewelacjaEwalika, Ursa, Małgorzatka, meeegi1771, Kaśku, Kasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
Witam,
Bree dzisiaj czuję się odrobinkę lepiej. Mąż kupił mi syrop Prenalen (smak porażający) mieszanina czosnku i malin.
Dziś nie mam już temperatury i katar się zmniejszył. Za to kaszlę, w nocy obudziłam się na siku z bólem w okolicy płuc taki paląco-piekący. Mam nadzieję, że na tym już poprzestanie ta infekcja.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
dziękuje dziewczyny mieszkam na wsi że tak powiem heh chociaż mój mąż gdyby zobaczył że tak pisze to by się obraził
on uważa że mieszkamy w dzielnicy miasta
więc chyba faktycznie zdecyduje się na te pompowane.. tylko tak sie zastanawiam jak przebije opone to co muszę jechać do wulkanizatora z nią?
moze śmieszne pytania zadaję wybaczcie
Małgorzatka, Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
dziewczyny nie wiem o kim ani o jakim watku mowice ale w weekend bede musiala z ciekawości przeszukac fora... chyba że jakaś podpowiedź ? ciekawość jest ogromna
mi jest tu dobrze... jak coś mi nie odpowiada to to ignoruje... ale trzeba się wspierać... nie wazne czy to złe dni czy dobre... ważne że jestesmy w tym razem :*ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
wróciłam właśnie. Lekarka nie zobaczyła serduszka
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Małgorzatka wrote:Hej muszę coś napisać bo wiem że nie powinnam i generalnie przecież to jakieś głupie forum ... Ale poczytałam kilka wątków z czystej ciekawości i fajnie się czyta że tutaj na Październikowych jest tak smętnie i ciężko bo do dupy się czyta że kolejna mama straciła swojego maluszka i tym podobne także pozdrawiam was dziewczyny serdecznie . Rozumiem że z każdego wątku będziecie odchodzić gdzie ktoś poroni no gratuluje naprawdę same siebie przytłaczacie . Proponuję wyłączyć internet i wylogować się ze wszystkich urządzeń , bo nigdzie kolorowo nie jest a następnym razem jak wam będzie smutno to bardzo was proszę nie wchodźcie tutaj i nie piszcie do innych trzymajcie za mnie kciuki !
EDIT:
Wróciłam do początku naszego wątku i te dziewczyny które teraz tak piszą najwięcej narzekały jak tu przyszły co chwila było że coś boli albo nie boli i takie tam a teraz świetnie wykorzystują to by pisać gdzie indziej że tutaj jest narzekadłoGratuluję
Dobrze ze to napisałaś.
Ja Was polubiłam, wchodzę codziennie, mimo, że nie zawsze piszę, ale nie zamierzam zmieniać tematu tylko dlatego, że ktoś traci maleństwo. Po to jesteśmy, żeby się wspierać...
Bunia przykro mi Kochanaa masz następną wizytę, może idź jeszcze do innego lekarza?
Ja chyba się zdecyduję na wózek z pompowanymi kołami, bo też mieszkam na obrzeżach miastaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:22
Ursa, Małgorzatka, ola.321, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
2 tyg temu byłam na wizycie i biło serduszko. Wiek ciąży zgada sie z tym z okresu - różnica jakieś 1-2 dni. Ale lekarka szukała i szukała, włączyła doplera i też nic
dostałam skierowanie do szpitala ale powiedziała zeby jeszcze to gdzieś skonsultować. Także w poniedziałek pójdziemy jeszcze gdzieś na inne USG.
CRL oznaczone na 17,2 mm, i widać że duże już dzieciątko, że urosło.
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:2 tyg temu byłam na wizycie i biło serduszko. Wiek ciąży zgada sie z tym z okresu - różnica jakieś 1-2 dni. Ale lekarka szukała i szukała, włączyła doplera i też nic
dostałam skierowanie do szpitala ale powiedziała zeby jeszcze to gdzieś skonsultować. Także w poniedziałek pójdziemy jeszcze gdzieś na inne USG.
CRL oznaczone na 17,2 mm, i widać że duże już dzieciątko, że urosło.Bree lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Bunia86 wrote:2 tyg temu byłam na wizycie i biło serduszko. Wiek ciąży zgada sie z tym z okresu - różnica jakieś 1-2 dni. Ale lekarka szukała i szukała, włączyła doplera i też nic
CRL oznaczone na 17,2 mm, i widać że duże już dzieciątko, że urosło.kochana modlę się za Was i tak mocno zaciskam kciuki że musi być to pomyłka!
Bree lubi tę wiadomość
-
Bunia dzidziuś faktycznie urósł! To musi byc dobry znak! Trzymam kciuki!
Agatka dobrze mówi, Buniu. Nie ma sensu się katowac tyle dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:32
Bree lubi tę wiadomość