Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o wozek to mi sie podoba Bebe confort LOLA lub Graco Symbio.Tylko my czesto chodzimyna wyprawy w gory , albo nad morze i przydalby sie jakis z duzymi kolami. Narazie poczekam z wyborem .
Bree lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Bunia idz jutro skonsultować to z innym lekarzem
trzymam kciuki żeby wszytsko bylo dobrze... jesteśmy z Tobą :*Bree lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie
dobre wieści: dzidziek rośnie 1,6cm, serduszko stuka jak trzeba
a torbiel mniejsza o cały centymetr
taka jestem uradowana...tylko tą CMV muszę powtórzyć...wynik IgM dodatni, niby nie dużo bo norma do 1 a ja mam 2,120...no nic jutro się kujnę jeszcze raz...a i jeszcze w moczu wyszło białko - też do powtórki czy któraś z Was miała białko w wynikach? hmmmm...ja przez ostatni rok lubiałam mieć jazdy z zapaleniem pęcherza i boję się teraz, że coś nie tak znowu...
paula1, Ursa, ola.321, Małgorzatka, Kaśku, Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:A jesli chodzi o wozek to ja kupuje Graco Symbio ! Najlepszy jak dla mnie
Zastanawialaam sie jeszcze nad Quinny ale jednak bedzie Graco
kurcze jak ja zazdroszczę takiego podejścia do tematu...tutaj widzę już zakupy pełną gębąa przynajmniej lista się tworzy, ja to się na razie ,,boję" pomyśleć nawet o ciuszkach...
chyba muszę zmienić nastawienie ;P
Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Maxymiliana dobre wiadomości, super
co do zmiany nastawienia...trzeba myśleć pozytywnie, ja tez sie denerwowałam na poczatku, a później stwierdziłam, że co ma być to będzie, bo i tak na tym etapie nie mam za bardzo wpływu. A po co maleństwu stres dodatkowy, to jeszcze gorzej...szczęśliwa mama to i dziecko szczęśliwe
z białkiem w moczu Ci nie pomogę, bo nie miałam
A ja się dzisiaj cieszę, bo mam kolejne serduszko, że mija okres największego zagrożenie utraty ciąży i jutro zaczynam 12 tydz., wiadomo, że zawsze może być różnie, ale jestem dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:50
Ursa, Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Buniu - idź jak najszybciej na inną konsultację!! mocno kibicuję Tobie i dzidziusiowi!!!! ściskam Cię mocno!!! :*
Małgorzatka - też widziałam ten inny wątek już jakiś czas temu... Popieram Twój wpis w 100%!!!Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Bunia koniecznie na IP bo oszalejesz przez weekend. Kochana trzymam kciuki żeby to była wina sprzętu!!! :*
i co do moczu...białko czy bakterie często się ukazuje przez złe napełnienie kubkazanim się wysikamy trzeba się podmyć i nie wlewać pierwszego siku...wtedy wyniki będą najbardziej wiarygodne
tak kazano w szpitalach.
Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
a białko w moczu oznacza jakieś zapalenie? jak miałam problem z pęcherzem i z nerkami to miałam białko w moczu.
Może warto jeszcze raz zrobić badanie i brać żurawinkę lub coś mocniejszego jak lekarz przepisze.
Ja dziś odebrałam wynik morfologii i moczu. Mocz ok a w morfologii wyszły mi podwyższone krwinki białe i monocyty. Oczywiście się przestraszyłam po czym przeczytałam, że w ciąży można mieć więcej krwinek białych i ogólnie wyniki często odbiegają od normy. Więc zachowam spokój
.
Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ursa u mnie jeszcze dwa tyg i II trymestr zaczynam
u Ciebie pewnie mniej dni zostało
może się ogarnę w II trym. i przejrzę ciuszki po młodym, chociaż po tylu latach nie wiem, jak będą wyglądać, część oddałam rodzinie...i może zacznę pomału coś kupować, żeby nie wszystko na raz później było. W ogóle muszę porządek zrobić w szafie ze wszystkimi ubraniami, ale jakoś na razie nie miałam wenyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:12
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Jedyne co nie miałam w samym środku normy to właśnie krwinki białe
Sama górna granica normy bo 9,8 (przy granicy do 10) więc pewnie Ola masz rację.
ola.321, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość