Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o wozek to mi sie podoba Bebe confort LOLA lub Graco Symbio.Tylko my czesto chodzimyna wyprawy w gory , albo nad morze i przydalby sie jakis z duzymi kolami. Narazie poczekam z wyborem .
Bree lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Bunia idz jutro skonsultować to z innym lekarzem
trzymam kciuki żeby wszytsko bylo dobrze... jesteśmy z Tobą :*
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie
dobre wieści: dzidziek rośnie 1,6cm, serduszko stuka jak trzeba
a torbiel mniejsza o cały centymetr
taka jestem uradowana...tylko tą CMV muszę powtórzyć...wynik IgM dodatni, niby nie dużo bo norma do 1 a ja mam 2,120...no nic jutro się kujnę jeszcze raz...a i jeszcze w moczu wyszło białko - też do powtórki czy któraś z Was miała białko w wynikach? hmmmm...ja przez ostatni rok lubiałam mieć jazdy z zapaleniem pęcherza i boję się teraz, że coś nie tak znowu...
paula1, Ursa, ola.321, Małgorzatka, Kaśku, Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:A jesli chodzi o wozek to ja kupuje Graco Symbio ! Najlepszy jak dla mnie

Zastanawialaam sie jeszcze nad Quinny ale jednak bedzie Graco
kurcze jak ja zazdroszczę takiego podejścia do tematu...tutaj widzę już zakupy pełną gębą
a przynajmniej lista się tworzy, ja to się na razie ,,boję" pomyśleć nawet o ciuszkach...
chyba muszę zmienić nastawienie ;P
Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Maxymiliana dobre wiadomości, super
co do zmiany nastawienia...trzeba myśleć pozytywnie, ja tez sie denerwowałam na poczatku, a później stwierdziłam, że co ma być to będzie, bo i tak na tym etapie nie mam za bardzo wpływu. A po co maleństwu stres dodatkowy, to jeszcze gorzej...szczęśliwa mama to i dziecko szczęśliwe 
z białkiem w moczu Ci nie pomogę, bo nie miałam
A ja się dzisiaj cieszę, bo mam kolejne serduszko, że mija okres największego zagrożenie utraty ciąży i jutro zaczynam 12 tydz., wiadomo, że zawsze może być różnie, ale jestem dobrej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:50
Ursa, Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
Buniu - idź jak najszybciej na inną konsultację!! mocno kibicuję Tobie i dzidziusiowi!!!! ściskam Cię mocno!!! :*
Małgorzatka - też widziałam ten inny wątek już jakiś czas temu... Popieram Twój wpis w 100%!!!
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Bunia koniecznie na IP bo oszalejesz przez weekend. Kochana trzymam kciuki żeby to była wina sprzętu!!! :*
i co do moczu...białko czy bakterie często się ukazuje przez złe napełnienie kubka
zanim się wysikamy trzeba się podmyć i nie wlewać pierwszego siku...wtedy wyniki będą najbardziej wiarygodne
tak kazano w szpitalach.
Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
a białko w moczu oznacza jakieś zapalenie? jak miałam problem z pęcherzem i z nerkami to miałam białko w moczu.
Może warto jeszcze raz zrobić badanie i brać żurawinkę lub coś mocniejszego jak lekarz przepisze.
Ja dziś odebrałam wynik morfologii i moczu. Mocz ok a w morfologii wyszły mi podwyższone krwinki białe i monocyty. Oczywiście się przestraszyłam po czym przeczytałam, że w ciąży można mieć więcej krwinek białych i ogólnie wyniki często odbiegają od normy
. Więc zachowam spokój
.
Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ursa u mnie jeszcze dwa tyg i II trymestr zaczynam
u Ciebie pewnie mniej dni zostało 
może się ogarnę w II trym. i przejrzę ciuszki po młodym, chociaż po tylu latach nie wiem, jak będą wyglądać, część oddałam rodzinie...i może zacznę pomału coś kupować, żeby nie wszystko na raz później było. W ogóle muszę porządek zrobić w szafie ze wszystkimi ubraniami, ale jakoś na razie nie miałam weny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:12
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
Jedyne co nie miałam w samym środku normy to właśnie krwinki białe
Sama górna granica normy bo 9,8 (przy granicy do 10) więc pewnie Ola masz rację.
ola.321, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość