Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczęta na mdłości dobre są do podjadania migdały. Warto pamiętać żeby nie wstawać rano gwałtownie by zjeść coś o ile sytuacja pozwoli w łóżku;-) dobre są na przekąskę banany batoniki mussli herbata ze świeżym imbirem:-)
ALE JEDNO JEST PEWNE JAK MDLI TO DOBRY OBJAW:-)))
SŁODKICH SNÓW♡♡♡♡♡Kasia82, Zajsonek, Mo_niczka, Bree lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny
Tak was podczytuje, ale głupio mi było cokolwiek napisać, sama nie wiem czemu..
Zapisałam się już do was na piękną listę na pierwszej stronie wątku,bardzo mi się podoba
Bunia trzymam za Ciebie mocno kciuki ♡
Wierze, ze to była pomyłka i serduszko bije ♡
Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
Mi pomagały banany. ja miałam mdłości głównie popołudniu i wieczorem. Potem już wiedziałam że muszę częściej jeść nawet jak nie jestem głodna. Tak jak dziewczyny piszą co 2-3h. Pierwszym objawem mdłości był u mnie jadłowstręt i wtedy wiedziałam że szybko muszę coś zjeść na siłę bo jak nie to będzie źle...
Małgorzatka nie przejmuj się tym proszę. Mi przynajmniej się tu podoba i nigdzie się nie wybieram
Nynusia fajnie że wróciłaśJa też czasem muszę zrobić sobie przerwę.. w ogóle odciąc się od tematów związnych z ciążą i zająć czymś zupełnie innym bo czuje żę inaczej będzie źle. Zwykle trwa to dzień lub dwa i przechodzi tylko potem mam strasznie dużo nadrabiania
A tak chciałam zapytać czy któraś z was wybiera się może na te warsztaty Bezpieczny Maluch 27.03 w Wawie? Nie chce mi się iść samej...
Dobra uciekam do łóżeczka. dobranoc dziewczyny miłych snówBree lubi tę wiadomość
-
Witajcie :* bunia Kochana trzymaj się jestem dobrej myśli i czekam na dobre wieści
Wczoraj odebrałam wyniki w morfologi spory niedobór żelaza ,mocz super wiec nie wiem skąd co jakiś czas pęcherz Mnie zaczepiavdrl negatywny hbs negatywny. Dziś wynik przeciwciał.
Wszystkim dobrego dnia i samych dobrych wieści :*Bree lubi tę wiadomość
-
witam się z rana
dziś dzień mojej wizytynie umie się doczekać
miłego dnia Kochanemeeegi1771, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Natalia powodzenia trzymam kciuki! ! O której masz wizytę?
Bree lubi tę wiadomość
-
asieńka trzymaj się!
Bree lubi tę wiadomość
-
Kupiłam sobie sok własnej roboty z zurawinki lykam witC, wiec myślę ,że będzie ok
właśnie ,a ten urosept jaka dawkę bierzesz ?
natalia zazdrocha! Ja Mam jutro I juz nie mogę się doczekać jak narazie trzymam kciuki za Ciebie i dzieciątko
W ogóle to zmniejszyłam sobie dawkę nospy miałam 4×2 biorę 3×2 dobrze się czuje nie plamie dzięki Bogu, jutro zapytam lekarza jak się zaopatruje na Moja samowolkeUrsa, Bree lubią tę wiadomość
-
Najbardziej boje sie o dzidziolka bo brzuch mnie juz tak boli od wymiotow, kasxlu i goraczki, ze zaczynam fiksowac. Nie chce lykac tyle apapu wiwc caly czas robie oklady ale one zbijaja temperature na chwilevi znowu rosnie, a to niebezpueczne dla dziecka.
Ewalika, Bree lubią tę wiadomość
-
Nynusia, to troche nie feree, ze w innym wątku piszesz o nas, ze u nas tak smętnie, czy to nasza wina, ze serduszka dzieci przestają bić? Jezeli chce sie odpocząć od forum, ja ttak miałam po poronieniu.pl, to nie idzie sie gdzies i nie piszę, ze tu jest smętnie, tylko przeczekuję sie ten czas.
A mi sie dzis snila matura i ze nic nie umiałam...istny koszmarWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 07:53
Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsieńka 86 bidulko wiem że się denerwujesz ale jesteś pod kontrolą lekarza. Staraj się dużo odpoczywać nie chodzić. Dużo pij wietrz pokój byś miała cały czas świeże powietrze. Wiadomo że martwisz sie o dzidziulka ale on już się do Ciebie tak przyczepił że da rade;-) Tobie też zaraz zrobi się lepiej w końcu dostałaś antybiotyk któru musi pomóc.
Dużo zdrowia i pozytywnej energii♡♡Kaśku, Bree lubią tę wiadomość