Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree tylko ze u mnie to nie są pachwiny a czasami okolice jajników ale to takie lekkie kłucie jak na owulacje a teraz mam tylko ciągły ucisk na pęcherz podczas siedzenia... jutro się wszystkiego dowiem oby nie było to coś złego...
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokładnie - tez zachciało mi sie kapuśniaka
ja mam w planach zrobic potrawke z kiełbasą ziemniakami, cebulą buraczkami i całość do piekarnikazobaczymy co z tego wyjdzie
Magnosia, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Agus26 ja po mięsnych odwiedzam toaletę i wystarczy tylko ich zapach a już do niej biegnę
Agatka chodzi o to ze 7 tyg masz już skończone. Teraz będzie 7tc1d, 7tc2d itd wiec juz będzie leciał 8 tydzień dlatego często w kalendarzach ciążowych tak jest to liczoneBree lubi tę wiadomość
-
witam
śliczne zdjęciacieszę się, ze dobre wieści przynosicie
Małgorzatka ale masz figurę
co do detektora to myślałam nad nim, ale czytałam, że kobiety często zamiast słuchać przeczucia i lecieć na IP to sądzą, że tętno ok, a tętno które słyszą to tak na prawdę ich serce. Nie wiem co o tym myśleć. 2 ciąże wyrrzymałam bez tego, ale wiem co to za ból pochować dziecko i chyba drugi raz bym tego nie uniosła i myślę czy mi się nie przyda na moje późniejsze schizy i strach, że dziecko się nie rusza, co by nie latać co chwila do szpitala.Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:No to sobie wybrałam film, ryczę jak bóbr. Czujecie czasami taki ucisk od żołądka do pępka?
Ja wczoraj miałam cały dzień taki ucisk. I takie jakby delikatne skurcze żołądka. Okropne uczucie. Ale dzisiaj już tego nie mam. Od początku ciąży zdarza mi się coś takiego.Bree lubi tę wiadomość
-
Majlena, tylko jak sece nie bije to trudno i tak juz cokolwiek zrobić i detektor nie pomoże. Ja mysle, ze trzeba sie zdać na przeczucia, ja miałam i sie niestety potwierdziły
Juz 7tydzien, zaraz swieta i drugi trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:57
Bree lubi tę wiadomość