Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny wnosze, żeby grupę na FB zrobić tajną. Bardzo chcialabym dołączyć, ale nie chcę by wszyscy wiedzieli, że tam jestem.
Wtedy administratorka Ewa wysyłałaby zaproszenia do chętnych (dane przesłane choćby na priw tutaj).
Co z tego, że usuniemy, że nikt na 1 rzut oka nie widzi, że tam jestesmy, skoro ja nie będąc w grupie mogę to sprawdzić
http://screenshooter.net/8474547/vqpefnd
jest juz na fb grupaBree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Gapa ze mnie straszna, cos przeoczylam ???... a niby czytam caly czas i dopiero teraz do mnie dotarlo...Anastazja
??? Co sie stalo???
Bree - nic nie przeoczyłaś, myślę że Dziewczyny nie chciały tak na forum pisać... może jak Anastazja dojdzie do siebie to napisze do nasBree lubi tę wiadomość
-
przepraszam ale nie mam nastroju eh . Tak to prawda Anastazja straciła swoje maleństwo ale narazie nie ma siły tu wejść . Napisała mi wiadomość tutaj na belly z prośbą o usunięcie z listy .
Bree lubi tę wiadomość
-
Pięknie się rozpisałyście
nadrobie was później narazie swoje maluchy próbuje uśpić . Ogólnie ciężki dzień dzisiaj miałam , ale to tylko przejściowe załamanie
jutro wracam z uśmiechem i dobrym nastrojem obiecuję
Buziaki dla Was i jak bym już nie pisała to Dobrej Nocy dla Wszystkichszczesliwa_mamusia21, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazja mam nadzieję, że nas nie opuścisz mimo takiej ciężkiej straty. Myślę, że od wielu dziewczyn znajdziesz tu wsparcie jakie dostały dziewczyny po stracie swoich fasolek. Tule Cię mocno i mam nadzieję, że się nie załamiesz walcząc na nowo o fasolke. Czego Ci życzę
Bree lubi tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny dawno nie pisałam ale nie mialam czasu ani sił...
w pracy mam straszny zapieprz siedze nadgodziny zeby nadrobic projekty potem jeszcze do domu biore... juz brak mi sił...za długo jak siedze przed kompem to brzuch zaczyna boleć... a robic musze... nie mam zastępstwa... a terminy gonią albo juz przeszły
w piątek byłam na badaniach krwi - pobrali mi 7 fiolek... bardzo duzo... czekam na wyniki i w piatek na wizyte - mam nadzieję że wszystko oki i że nadmierne siedzenie przed kompem nie zaszkodzi Maleństwu...
dziewczyny po wizytach - piękne zdjęciaszczególnie podoba mi się 3D chyba Pauli
rewelka - też takie chce
Anastazja bardzo... bardzo... bardzo mi przykro... jestem z Tobą myślami i w modlitwie...
Bree i Mersiak trzymam kciuki żebyscie szybciutko do nas dołączyły
dziewczyny trzymajcie się cieplutko :* zmykam odpocząć do łóżeczka bo ciężkim dniu ( jak zwykle )ola.321, paula1, Bree lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki :*
Anastazja przykro mi bardzo
Ciezko sie o tym mysli..
Dziewczyny jak zdecydujecie zeby nasza grupa byla tajna to mi napiszcie nie ma sprawy
A dzisiaj z rana przypadkiem Anulowalam przyjecie do grupy Agata Iwona bardzo Cie przepraszam bylam zaspana z rana i nie zauwazylam co klikam
zycze wszystkim milego dnia trzymajcie sie jakos :*Bree lubi tę wiadomość
-
Anastazja bardzo wspolczuje i tule mocno.
Dziewczyny juz wiecej zadnych strat i zlych wiadomosci, musimy dzielniecwalczyc o nasze szczescia
Ja od wczoraj mecze sie z okropnym kaszlem, tak ze jak mnie dusi to brzych boli, macie moze jakis sprawdzony spisob na to, bo oprocz tego nic mi nie jest tylko ten kaszelaagatkaa1984, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsieńka 86 tak naprawdę nie wiele można na własną rękę. Domowe sposoby napewno znasz typu herbata z cytryną i miodem,lub z syropem z malin (jedynie pod koniec ciazy jest nie wskazany) syrop.z cebuli, moze inhalacje z soli fizjologicznej. Jeśli Cię będzie dłużej męczył proponuję wizytę u lekarza.
DUŻO ZDROWIA!!!zetaaa, Bree lubią tę wiadomość
-
Magda dziekuje, wiadomo herbatka juz od rana q ruchu, a syrop z cebuli odpada bo od razu sam zapach kieruje mnie nad muszle, jak ostatnio bylam chora to lekarka mowila cis o syropie Drosetux, ale ja niespecjalnie wierze w homeopatyczne leki, ktoras z Was moze pila?
Bree lubi tę wiadomość