Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam ze sloncem w tle
Wlasnie zjadlam pyszny podwieczorek - soczysty melon i sok z marchwi,ale chce mi sie jeszcze czegos ...? A pizze jadlam na obiad
Widze , ze Leon bedzie bardzo popularny w tym rokuU nie tez padlo na to imie dla chlopca , a dla dziewczynki corka wybrala Zoe lub Rose ( roza).Czas pokaze.
Ariel Twoj babelek jest cudny
Jesli chodzi o sluz to ja od poczatku ciazy mam zolty i czasami bezowy .Ponoc tak moze byc .
ola.321, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Katarzyna87 wrote:Jeśli komuś zależy na pracy w danej branży musi się wkręcić. Ciężko o etat, więc kombinuje jak może. 3mc to już coś. Potencjalny przyszły pracodawca będzie wiedział, że takiemu pracownikowi zależy.
No tak, od czegoś się zaczyna, ale straszne jest to bezrobocie. Ludzie kombinują jak mogą, a nawet o pracę w szkole już teraz niełatwo. Tyle podań spływa, a miejsc nie ma. Będzie jeszcze gorzej, bo nauczyciele też przejdą na emeryturę w wieku 67 lat.Bree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 nie staram się bo to 3 ciąża była więc muszę porobić badania i trochę hormonalnie się podleczyć..
) poza tym psychicznie gotowa na to nie jestem
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Hej!
U mnie wszystko ok, wczoraj zaliczyłam pierwszego ciążowego pawia...
Co do imion to my mamy dla chłopca Tymoteusz/Mateusz - tu się wahamy, dla dziewczynki wstępnie Aurelia, ale to jeszcze nie jest postanowione.
Mój brat będzie miał dzidziusia pod koniec lipca, dowiedział się, że raczej dziewczynka będzie i będą mieli Gabrysię.
Trochę za Wami nie nadążam z czytaniem...
Ja dziś na obiad gulasz z kasząmniam, jeszcze około pół godzinki i będzie ready
ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
aniacicha a czy ty miałaś in vitro refundowane od państwa, czy z własnych wkładów? Pytam się, bo znam pewną parę zdecydowaną na in vitro, ale czekającą na refundacje
Ja tam jem i nic mi nie jest, szczególnie drobiowe uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:14
Bree lubi tę wiadomość
-
Każdej indywidualna sprawa
Piszę, bo tak mi przekazał ginekolog i położna, więc czemu miałabym się tym nie podzielić? Ja akurat nie jem, ale mam na to ochotę straszną...
Małgorzatko, co się jest z Anastazją?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:27
Bree lubi tę wiadomość
-
Aniacicha to też napisałam
Cieszę się, że in vitro Wam się udało
Moi dobrzy znajomi mieli, ale niestety, zapłodniona komórka się nie zagnieździła. Za niedługo będą mieli kolejną próbę. Wierzę, że tym razem im się uda. Zawsze się śmiałyśmy ze znajomą, że będziemy dwie grube ohydne kulki na ulicy straszyć
Bree lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy widziałyście wczorajszą poradę?
Było o żelazie i że dobrze jest je przyjmować w pokarmach m.in. podawano wątróbkę. A gdzieś przeczytałam, że jeść jej nie można.
Moim zdaniem wszystko jest dla ludzi, jakbyśmy miały ograniczać niezdrowe produkty to nie wiem czy coś by zostało (nie chcę wracać do tematu jajek hihi), ale warzywa, owoce - wszystko pryskane. Szynki - nigdy nie wiemy co jest w środku. Ciasta i pieczywo z cukierni/piekarni (czy w mące nie było robactwa, śmieci).
Jedzmy warzywa, ale je myjmy, jedzmy parówki, ale bez MOM
*To tylko moje zdanie, nie chcę się z nikim kłócićKaśku, lojkalojka, Kasia82, Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Ja też ostatnio zjadłam paróweczki
ale niby miały 97% szynki
a ile szynki w szynce... nie wiadomo
Ja staram się nie jeść tego co mniej polecane w ciąży, ale macie rację że teraz nie wiadomo co jest zdrowe...
Muffinka1019, Bree, EwelKa wielka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ola.321, zobacz na pierwszą stronę, właśnie nie wiem co się stało, mam nadzieję, że to jakaś pomyłka...
Aniacicha, będę za Ciebie i Twojego dzidziulka mocno trzymać kciuki, sami czekaliśmy na in vitro, jakimś cudem udało się naturalnie, więc rozumiem. Nie martw się, wszystko będzie dobrzeBree lubi tę wiadomość
-
Hej Arielka super foto !
Z imieniem ciezko ja mam mnostwo dla dziewczynek :
Nadia, Mia, Lea, Zoja , Aurelka , Luiza , ale czuje ze to bedzie chlopak
ja chce Igora a druga połówka Fabiana a miedzy nimi neutralnie Natan , chcielismy jeszcze Marcel ale obok jest sasiad Marcelek 3l. i juz nie chcemy odgapiac
Bree, Arielka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wnosze, żeby grupę na FB zrobić tajną. Bardzo chcialabym dołączyć, ale nie chcę by wszyscy wiedzieli, że tam jestem.
Wtedy administratorka Ewa wysyłałaby zaproszenia do chętnych (dane przesłane choćby na priw tutaj).
Co z tego, że usuniemy, że nikt na 1 rzut oka nie widzi, że tam jestesmy, skoro ja nie będąc w grupie mogę to sprawdzić
http://screenshooter.net/8474547/vqpefndBree lubi tę wiadomość