Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aagatkaa1984 wrote:Bree...omg no niezła fantazje maja twoi rodzice. Sybilla
jak na polske i kata 80, w których dorastalas, musiałaś byc niezlym wow.
urodzilam sie w 73 i ojciec musial pisac do warszawy o pozwolenie na to imie
Artysta fotograf... mial fantazjeKaśku lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Ja mialam taki dziwny sluz, gumowate nitki ktore moglam rozciagac w palcach doslownie jak kawalek silikonu, do dzis nie wiem co to bylo bo lekarz mi nie umial powiedziec....moze Wy wiecie?
Bree ja taki śluz miewałam zcęsto przed owulacją jakoś z 1 czy 2 dni przedBree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
rzeczywiście tak jest, że bardzo przywiązujemy imię do osoby, którą znamy.
Ja np. znam fajnego Tomka i moje dziecko mogłoby się tak nazywać, ale nie znam fajnej Liliany...
Co do imion w rodzinie to też się nie chcemy powielać. Jak ktoś powie "Piotrek" każdy ma wiedzieć o kogo chodzi, a nie "Piotrek ze strony cioci Mieci od Jadźki z Warszawy"meeegi1771, Bree, Nynusia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
bunia86 ten przed owulka to mam taki przezroczysty rozciagliwy jak bialko, a ten w ciazy to mialam tak dziwny ze az sie go balam co to jest, bo wygladal jak kawalki uszczelki silikonowej, takie suche gumowate kawalki
sorry za opis
-
Dla dziewczynki nie Mam pojęcia jakie Mi się podoba Mojemu P Ramonka w głowie nie chce o innym słyszeć
nie wiem nawet jakie Mi się podoba ,żeby się przeciwstawiać! Ha Ha. I tak Mam czutke na synka
Bree lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87, zgadzam się w zupełności ! U Mnie w rodzinie wszystkie imiona które Mi się podobają dla dziewczynki wyczerpane. . Jest Laura jest Michalinka jest Oliwia jest Maja jest j Liliana, wiec tu jestem bezsilna
Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Arielka dzidziuś jest piękny
Nie ważne jak liczymy, ważne że rośnie.
Chciałam pokazać dziewczynom, które się martwią, że w pęcherzyku jeszcze nic nie widać, że warto czekać, bo Ty doczekałaś się ślicznego malucha, znaczy Helenki albo Antka
aniacicha... Maja ślicznie. Natchnęłaś mnie. Może Majka?
meeegi1771 chyba powoli będą się nam robiły czopy śluzowe, wiec może przez to taki gęsty? U mnie było podobnie.
Katarzyna ja pusty pęcherzyk miałam w poprzedniej ciąży a teraz już na pierwszym usg dwa tygodnie temu była fasolka 7mmBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jaka zgage Mam
dziś byłam e pracy pi długiej przerwie odkąd się dowiedziałam ,że jestem w ciąży to Mój pierwszy raz jeju jak Mi się chce juz wrócić! Ale jeszcze czekam. Jak będzie wszystko ok to Mam zamiar po świętach w połowie kwietnia zacząć
Bree lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:U mnie też większość zajęta, ale coś wymyślimy
Arielka musiałam Cię pomylić z kimś - wybacz :*
Jeszcze 2h pracy, ale mi się nie chce!
U mnie godzina i dziś jestem bez sił..wczoraj wychodząc z pracy spadłam z 5 schodów i sobie nogi trochę poobijałam..musiałam się ostro wyginać żeby brzuszek nie ucierpiał na szczęście się udałoBree lubi tę wiadomość