Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśku wrote:Buu ..odcieli mi gaz bo jakaś awaria i jak ja obiadek zrobię
Dzwonię po pizze hehe
mam nadzieję że szybko mi ten gaz włącza spowrotem i wtedy rybka będzie na kolację. Ale super dziś pogoda w wawie. Właśnie wróciła ze spacerku, gdyby nie głód pewnie nadal bym za zewnątrz siedziała
Smacznego! Ja mam ochotę straszną na pizzę ale ostatnio jak zjadłam to umierałam 2 dni moje wzdęcia nie pozwalają na jedzenie ciężkich rzeczyBree lubi tę wiadomość
-
Ola na pewno będzie, pametaj tylko o łykaniu witaminy d3, bo sterydy strasznie zżerają d3 i kontrole cukru. Masz duże miano przeciwciał, wec bez sterydów nie da rady. A ja odebrałam wynik crp, jest bardzo niski, to od czego ten bol ud
D, dziewczyny ja juz nie wyrabiam, aż mi się zyc odechciewa taki bólWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:04
Bree lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Smacznego! Ja mam ochotę straszną na pizzę ale ostatnio jak zjadłam to umierałam 2 dni moje wzdęcia nie pozwalają na jedzenie ciężkich rzeczy
Oj nie strasz. mi też dokuczają wzdęcia, trochę udało mi się zwalczyć zaparcia ale jakieś upierdliwe są bo wracają co jakiś czas.
Mam nadzieję że jakoś dam radę z tą pizzą zwłaszcza że mam na nią straszną ochotę
btw ileż można czekać, czy oni chcą mnie zagłodzić ...Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Oj nie strasz. mi też dokuczają wzdęcia, trochę udało mi się zwalczyć zaparcia ale jakieś upierdliwe są bo wracają co jakiś czas.
Mam nadzieję że jakoś dam radę z tą pizzą zwłaszcza że mam na nią straszną ochotę
btw ileż można czekać, czy oni chcą mnie zagłodzić ...
Nie zgadniecie co własnie jem - PIZZĘWiem, że będzie cierpienie, ale więszym cierpieniem jest nie zjedzenie jej i głód....w końcu zjadłam dzisiaj 'tylko' dwie bułki, drożdżówkę, płatki i jogurt ;p
Kaśku, Bree, Kasia82, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Ola na pewno będzie, pametaj tylko o łykaniu witaminy d3, bo sterydy strasznie zżerają d3 i kontrole cukru. Masz duże miano przeciwciał, wec bez sterydów nie da rady. A ja odebrałam wynik crp, jest bardzo niski, to od czego ten bol ud
D, dziewczyny ja juz nie wyrabiam, aż mi się zyc odechciewa taki ból
Kochana a może to woda zebrana w organizmie ? Nie znam się za bardzo... ale może to to...chciałabym Ci jakoś pomóc ale nie bardzo się znam na takich rzeczach..Bree lubi tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Oj nie strasz. mi też dokuczają wzdęcia, trochę udało mi się zwalczyć zaparcia ale jakieś upierdliwe są bo wracają co jakiś czas.
btw ileż można czekać, czy oni chcą mnie zagłodzić ...
Hahja sobie odpuszczam na razie, ale powiem Ci, że w sumie to co bym nie zjadła to mi ciężko więc chyba taki urok ciąży
Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Arielka widzę z opóźnieniem, bo na paseczku 10 tydzień, ale widać warto czekać! Piękny dzidziulek, bo to już nie Fasola
Do tego tak się na zdjęciu ustawił pięknie
Myślałyście już nad imionami?Bree, magdaa lubią tę wiadomość
-
Kasia Julia piękne, tez mi sie podoba, tak miało sie nazywać nasze nienarodzone maleństwo, wiec imienia zabierać aniolkowi nie możemy
co do zdjęć usg, pokazuje mojej córce, a ona taki pierzasty? ;)a ja no maly jest to jaki ma byc, no dobra może być pierzasty.
Nynusia, Katarzyna87, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Nynusia pojecia nie mam, obstawialam mój toczeń, ale crp niskie, gorączki brak, koszmar w zyciu czegos takiego nie miałam. Nie no raz miałam jak poszłam na 1h silowni+1h fitnesu
A może to pachwiny powodują taki ból? Czytałam, że w ciąży ból pachwin jest powiązany z rozciągającą się macicą i może dokuczaćBree lubi tę wiadomość
-
Hahah to dzisiaj dzień pizzy mamy
A wiecie na obecnym etapie to chybani ma co patrzeć na wiek ciązy wg usg to się będzie zmieniać. Dzidizolki nadrabiająMój nadrobił już z 4 dni
A teraz przepraszam Was ale dojechała moja pizza ... same rozumiecie ... mniamniam mniam ...Katarzyna87, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
Katarzyna ja imiona juz mam lata swietlne temu wybrane i mi sie raczej nie odmieni
Dziewczynka Anastazja lub Laura
Chłopiec KordianWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:20
Bree, Katarzyna87 lubią tę wiadomość