Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Arielka widzę z opóźnieniem, bo na paseczku 10 tydzień, ale widać warto czekać! Piękny dzidziulek, bo to już nie Fasola
Do tego tak się na zdjęciu ustawił pięknie
Myślałyście już nad imionami?
Ja już naprawdę nie wiem jak mam ten suwak ustawiać. Mój gin stwierdził dziś jak mu podałam ostatnią datę miesiączki, że mu się nic nie zgadza więc trzymamy się usgBree, Katarzyna87, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Agatka nam też się Leoś podoba
meeegi1771, Bree, Kaśku lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
aagatkaa1984 wrote:Ola na pewno będzie, pametaj tylko o łykaniu witaminy d3, bo sterydy strasznie zżerają d3 i kontrole cukru. Masz duże miano przeciwciał, wec bez sterydów nie da rady. A ja odebrałam wynik crp, jest bardzo niski, to od czego ten bol ud
D, dziewczyny ja juz nie wyrabiam, aż mi się zyc odechciewa taki ból
No właśnie w poprzednich ciążach nie brałam sterydów i po przyroście bety miałam wrażenie że cały czas ciąży coś przeszkadza.
Wiem że steryd to steryd ale jak trzeba brać to nie mam wyjścia.
Jestem dobrej myśli i wszystko musi być ok.
Witaminkę D3 biorę w pregnie plustam jest jej dość dużo
.
A ból ud może wiosenny.
Bree lubi tę wiadomość
-
Leoś piękne
Mam pytanko od wczoraj Mam dziwny śluz hmm nawet nie wiem jak to wytłumaczyćnie ma tego na wkladce tylko przy sikaniu takie mocno klejące naprawdę mocno lekko żółte coś
i klei się jak przyschniety klej
nie wiem już nak opisać nie ma nieprzyjemnego zapachu w ogóle nie ma
nic nie swędzi nie piecze wizytę Mam dopiero w sobotę .... wiec tak podpytam Was
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja mam problem z imieniem dla dziewczynki, bo imiona kojarzą mi sie z poszczególnymi osobami. Poza tym podoba mi sie Hania, ale juz Hanna mi sie nie podoba. Jedyne imię jakie mi sie podoba to Gabrysia, ale juz zajęte przez starsza córkę.
Bree lubi tę wiadomość
-
Arielka ale bobasek fajny
gratulacje
!!!
U mnie wszyscy wlacznie ze mna maja nietypowe imiona, ja mam na imie Sybilla
Corka ma na drugie Mercedes a syn Amon. Jesli bede miec chlopczyka dostanie imie Maynard a jesli corka to Morganameeegi1771, Bunia86, Arielka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Arielka dzidziuś jest piękny
Nie ważne jak liczymy, ważne że rośnie.
Chciałam pokazać dziewczynom, które się martwią, że w pęcherzyku jeszcze nic nie widać, że warto czekać, bo Ty doczekałaś się ślicznego malucha, znaczy Helenki albo Antka
aniacicha... Maja ślicznie. Natchnęłaś mnie. Może Majka?
meeegi1771 chyba powoli będą się nam robiły czopy śluzowe, wiec może przez to taki gęsty? U mnie było podobnie.Bree, meeegi1771, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Leon - też nam się podoba, kiedyś byliśmy z M na wakacjach i był taki mały łobuz Leoś
tak nam się spodobał że i imię nam się spodobało i je rozważamy. To jest na tą porę jedyny wspólny typ ale ja mam wątpliwości i szukam dalej - zobaczymy
.
Bree, Kaśku lubią tę wiadomość