Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka wrote:Dodinka wafle zawsze u mnie się robiło z tych blatów waflowych i mleka skondensowanego w puszcze.Tu masz przepis:http://bistro24.pl/gotowanie/przepisy/wafle-z-mleka-skondensowanego,104794.html moim zdaniem pyszota
Dziękuję bardzo dzisiaj to już jem wszystko najlepsze jest to : cała paczka bezów a potem kapusta kiszonaBree lubi tę wiadomość
-
aghnies wrote:Agatka a co dokładnie ci się dzieje ja też od paru dni leczę to świństwo i od czasu do czasu mam jeszcze takie brązowawe czy żółto zielone upławy i zastanawiam się kiedy powinny zniknąć. Ma ktoś w tym jakieś doświadczenia ?
Też miałam żółtawe upławy i okazało się że od wpychania luteiny nabawiłam się drożdży i brałam globulki przez 3 dniBree lubi tę wiadomość
-
FreshMm dzięki.. w ogóle dzieki dziewczyny uświadomiłyście mi, że zrobie to dla mamy i ona będzie szczęśliwa z tego powodu.
Hmmm...co do połączeń kornetki z dużą ilością ketchupu i lody waniliowe z polewą truskawkową zaraz po
Ursa wiem coś o tym u mnie też więź miedzy mama i synem jest baaardzo silna. Moje zdanie się nie liczy najpierw musi mama się wypowiedzieć czy doradzić.FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
Bunia Kochana jesteśmy z Toba w tych trudnych chwilach :*
Bree lubi tę wiadomość
-
Liczyłam że to jednak był błąd sprzętu... Co za tydzień ;/
Mnie dziś mocno kluje od lewego jajnika. Pierwszy dzień jak miałam nospy nie brać, ale zdecydowałam, by znów rozpocząć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 22:12
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia gratuluję wizyty dużą masz dzidzie;) ni i fajnego gina bo mój na mnie krzywo patrzył jak omawialam z nim kwestie l4 mimo że moja praca jest stresująca cały dzień przed komputerem zero szans na załatwienie czego kolwiek w ciągu pracy a o wolnym nie wspominając to jeszcze często nie mam kiedy zjeść to stwierdził że jestem w ciąży a nie chora i kropka.
Dobrej nocy kochane ;*Bree lubi tę wiadomość
-
Nie ma to jak nie spać od 3
cholera patrze jak wszyscy śpią i zazdroszczę
bezsenność mi się włączyła
zaraz włączę jakiś film może mnie uśpi
Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka ja wstałam 4.40
i jak nigdy Mi to nie przeszkadza to dziś tak bo Mój P ma dziś wolne i śpi
Bunia ,trzymaj się Kochana.
Jeju Ja Mam takiego stresa przed wizytą dziś ! Chyba zwariuje do 14.20 musze czekać wejdę pewnie o 15 tak jak ostatnio ehhMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
A co tam podpisywalyscie o maminsynkach to Mój jest kompletnie odwrotnoscia
fakt ,że ma zjebana Matule
ale nie utrzymuje kontaktów tylko na świeta posiedzi 15 min i wychodzi
raz Nam tylko się w traciła w życie i ostatni.
Bree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, szkoda, ze Was tu nie ma mogłabym jeszcze pokimac, a wy zajęlibyście sie moja córka. To niesamowite, ze do przedszkola ja dobudzić nie można, a weekend 6:02!!!!! Ja pije kawke i lecę na zajęcia, może wytrwam do 19 :'(
Bree lubi tę wiadomość