Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja leze nie chce Mi się wstawać robić kompletnie nic ! Miałam tak sprzątać dziś .. nigdy tak chaty nie zapuścilam jak teraz chodzi Mi o to ,że nie lubię ale jak sprzątam to bardzo dokładnie teraz kur.. kurze wycierać jak bym chciała ,a nie mogła niech już przychodzi ten II trymestr bo wkurza się.
Bree lubi tę wiadomość
-
Hej ja od 6:50 nie śpię ale bycze się w łóżku hihi. W tyg zawsze wstaje w tych granicach i płakać mi się chce a w weekend budzę się wypoczęta.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Asieńka_86 zdrowiej kochana. Dobrze ze juz jest trochę lepiej;)Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczynki
ja też od 4 nie spałam ;/, ale później jakoś jeszcze usnęłam na chwilę.
Ja chciałam Wam życzyć miłego weekendu, jutro będę Was nadganiać!!
Powodzenia na wizytach tym które je mają, chorym zdrówka
no i miłego dnia
buziaki Dziewczynki!!
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj wieczorem mialam okropne mdlosci poszlam spac z tego z nimi. Rano wstalam i znowu mecza. W najgorszych dniach infekcji nie mialam ich wcale chyba organizm kompensowal ze skoro czulam sie jak bloto to nie dorzucal mdlosci.
Bree lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry . Wstałam już jakiś czas temu ale jeszcze leżałam eh
w miarę i tak się wyspałam mimo wszystko . Brzuch mnie boli okropnie . Wczoraj na obiad mąż zrobił soczewice i chyba za dużo jej zjadłam i teraz cały czas czuje nie dość że ból to uczucie pełności
musze się przejść to może mi się zrobi lepiej
Piękna pogoda dzisiaj także humorki wszystkim dopisuja
MiłegO dnia :-* Trzymam kciuki za wizytyBree lubi tę wiadomość
-
Bunia batdzo mi przykro i wiem, ze zadne słowa nie ukoja teraz Twojego bolu:(mam nadzieje ze szybko bedziesz mogla sie cieszyc kolejna ciaza:*
A ja sie w koncu wyspalam, bo w szpitalu nie bylo mozliwosci:( mam nadzieje ze do porodu już tam nie wroce:)Bree lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry Laseczki
Dziś w pracy do 13:00, a potem o 17:00 rodzinna impreza w domu. Nie wiedziałam czy zrobić sernik czy jabłecznik i wczoraj uznałam, że zrobię oba. Już żałuję, bo w te 4h muszę jeszcze posprzątać mieszkanie, zrobić 4 sałatki...motorek w dupie będzieMam nadzieję, że będę miała dzisiaj więcej energii niż wczoraj, bo jak zaległam na sofie tak przez 2h nie mogłam się ruszyć!
Kupiłam sobie karmi żurawinowe na wieczór, jeszcze nie piłam. A wy polecacie jakieś bezalkoholowe "alkohole"?
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Bunia tak mi przykro
jejuuu co to się dzieje...niemożliwe, kiedyś się to musi skończyć. ile z Nas jeszcze straci dziecko?
katarzyna ja znam tylko karni- najlepsze poema di cafeale wiem, że jest jeszcze jakaś bavaria czy jakoś tak.
Bree lubi tę wiadomość