Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:No właśnie o tym, że 19.03 też nie będzie bijącego serduszka
Bree lubi tę wiadomość
-
Zastanawia mnie to czy dziewczyny z dzieciatkami z brakuem akcji serca mialy jakies ibjawy albo ich brak plamienia bole brzucha...czy tak nic i nagle koniec ciazy...
Chidzi mi o to czy organizm daje znaki czy poprostu nic sie niexzieje jest ok ale jednak nie jest ok...Bree lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
U mnie dzis kontynuacja lenia. Normalnie nic mi sie nie chce, od wczoraj po pracy przespalam z 80% czasuW mieszkaniu balaganik, ale co tam, posprzata sie, jak przyjda sily, a gosci nie planujemy
Na obiad bedzie McDonalds, raz na jakis czas przeciez moznaMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:Zastanawia mnie to czy dziewczyny z dzieciatkami z brakuem akcji serca mialy jakies ibjawy albo ich brak plamienia bole brzucha...czy tak nic i nagle koniec ciazy...
Chidzi mi o to czy organizm daje znaki czy poprostu nic sie niexzieje jest ok ale jednak nie jest ok...Magnosia, Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
~Rewianka~ wrote:Hej Dziewczyny,
U mnie dzis kontynuacja lenia. Normalnie nic mi sie nie chce, od wczoraj po pracy przespalam z 80% czasuW mieszkaniu balaganik, ale co tam, posprzata sie, jak przyjda sily, a gosci nie planujemy
Na obiad bedzie McDonalds, raz na jakis czas przeciez mozna~Rewianka~, Bree lubią tę wiadomość
-
meeegi1771 wrote:Ja juz czekam jak zwykle. Przed wyjściem się rozplakałam nie wiem dlaczego. Będzie dobrze.
meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość
-
Majlena wrote:małgorzatka ty miałaś prenatalne tak jak ja??
Wiesz co mnie też korciło przez chwilę nie nie wyłączę ale teraz leży i sobie czeka do jutraMam świadomość że nie powinno się słuchać non stop
ale ulga i przyjemnośc nieziemska
paula1, Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
ja dzisiaj pracowicie, od rana wysprzątałam kuchnię, łazienkę, zrobiliśmy z M grochóweczkę na obiad, przed chwilę skończyłam robić kapustę z grochem, bo mojemu się zachciało. Przy okazji opiłam się soku z kapusty kiszonej, tak mi jakoś podpasował. Na koniec zrobiłam galaretkę z truskawkami
Teraz leżę i odpoczywam, bo trochę sobie dałam dzisiaj czaduChociaż dostrzegam u siebie od jakiś dwóch dni większą ilość energii, ten leń chyba pomału odchodzi
Tak to mi się nic nie chciało, całe dnie po powrocie z pracy leżałam...i tak jakby mdłości trochę już mniejsze
Gosia fajna sprawa z tym sprzętem, ale u nas kurcze drogie to trochęCudownie tak usłyszeć serduszko
Fatim fajny bobasek już
Trzymam kciuki meeegi za wizytę, będzie dobrze
(do wizyty 10 dni...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:16
Małgorzatka, Fatim, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Małgorzatka niesamowite
Ale bym chciała taką "zabawkę"
Buffy nie myśl o tym. Gorszy nastrój to wynik hormonówTeż miałam takie trzy dni rezygnacji i złych myśli. Cały czas mnie dopadały, bardzo mi wtedy pomagało oglądanie wózeczków dla dzieci i łóżeczek
Wiesz takie bezmyślne klikanie odciągało moje myśli
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Dzień Dobry Laseczki
Dziś w pracy do 13:00, a potem o 17:00 rodzinna impreza w domu. Nie wiedziałam czy zrobić sernik czy jabłecznik i wczoraj uznałam, że zrobię oba. Już żałuję, bo w te 4h muszę jeszcze posprzątać mieszkanie, zrobić 4 sałatki...motorek w dupie będzieMam nadzieję, że będę miała dzisiaj więcej energii niż wczoraj, bo jak zaległam na sofie tak przez 2h nie mogłam się ruszyć!
Kupiłam sobie karmi żurawinowe na wieczór, jeszcze nie piłam. A wy polecacie jakieś bezalkoholowe "alkohole"?
Małgorzatka, Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość