Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka_86 wrote:Megi super wiadomosci. Ja jeszcze czuje sie fatalnie, choc mam nadzieje ze antybiotyk dziala. Nie mam smaku a mimo to mecza mnie okropne mdlosci. W poniedzialak mam usg i pojade choc jestem cjora bo na kolejny termin zmowu bede dlugo czekac a chce wiedziec czy wszystko w porzadku z maluszkiem. Mam nadzieje ze nie oberwe od lekarza.
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeeegi1771, ale wspaniale wiesci
Gratuluje!
Dziewczyny, ktos kiedys mowil, ze fast foody sa niezdrowe?Ja po McWrapie, frytkach i bialej kawie pokonalam bol glowy i mdlosci, wrocilam do domu i jeszcze posprzatalam
Jestem z siebie dumnaNo, moze nie do konca... bo mialam isc do lekarza dopiero 30.03, ale nie wytrzylam, zwolnil sie termin i umowilam sie na wtorek wieczorem. Zabraklo silnej woli, ale ciesze sie ze zobacze moje Malenstwo, a miesiac bez wizyty bym chyba jednak nie wytrzymala
Małgorzatka, Ursa, meeegi1771, FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Meegi super gratuluję! !! Rewianka no widzisz ja po macu czułam się okropnie dwa dni
Oj, przykro mi Nynusia, ze Tobie zaszkodzilJa chyba mialam smaka na to, ale i tak mi nie smakowalo tak bardzo jak kiedys. Powiedzialam mezowi, ze smakuje lepiej jak sie nie jest w ciazy, bo jemu smakowalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:12
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja mcwrapa tez jadlam ostatnio i dobrze sie czułam.
meeegi gratulacje. Ja wczoraj tez byłam u innego gina i maluch ma prawie 2 cm a 8.04 prenatalne
tym razem byłam bardzo zadowolona z wizyty. Tłumaczył mi wszystko 40 min i nawet chciał 3d włączyć ale za mały człowiek jeszcze
Małgorzatka, ~Rewianka~, Kaśku, FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
miska2503 wrote:dziewczyny podeślijcie mi linka do grupy na fb
Bree lubi tę wiadomość
-
EwelKa wielka wrote:Macie jakieś dobre preparaty do nawilżania? Kupiłam sobie oliwkę i dostałam uczulenia
EwelKa wielka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelKa wielka wrote:Macie jakieś dobre preparaty do nawilżania? Kupiłam sobie oliwkę i dostałam uczulenia
Ewelka, ja sobie kupilam oliwke HIPP. Zawiera wylacznie naturalne olejki, wiec chyba nie moze zaszkodzic i zapach mi odpowiada. Stosuje tak co drugi dzien, bo nie jestem zbyt systematyczna jesli chodzi o pielegnacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 19:22
-
Ja tez planuje raz dziennie. Mama ma rozstępy wiec pewnie i mnie nie ominą, ale ona nic nie stosowała
na biodrach wyskoczyła mi wysypka. Na brzuchu i udach nie, ale na obu biodrach i swędzi. Nie mam innego typu tylko ta oliwka. Chociaż od niedawna znowu mieszkam z teściowa, wiec może na nią
aanaa, ~Rewianka~, Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
EwelKa wielka wrote:Na pewno wypróbuje i tej Perfecty i oliwki. Ale muszę wyleczyć wysypkę
ale jak na teściowa jednak dostałaś uczulenia to nic nie pomoże
(żarcik)
-
Witajcie w sobotni wieczor !
Bunia bardzo mi przykro z powodu Twojej straty
Tule Cie mocno i bede z Toba myslami w poniedzialek .
Meegi gratulujeSuper bebe .
Ewelka wielka my kobiety to malo cierpliwe jestesmy . Wszystko musibyc tu i teraz . Ja tez nasrodowa(1.03 ) wizyte czekam juz miesiac , ale bylam juz dwa razy na urgent wiec wiem , ze z niunia wszystko ok.
Co do kremow to ja w pierwszej ciazy z corka uzywalam Musteli i teraz tez zakupilam juz dwie duze tuby .
Dziewczyny wstyd sie przyznac , ale ja niedawno wstalam . Ide nasmazyc nalesnikow . Corka sie cieszy .Bree lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
EwelKa wielka wrote:I tak teraz jesteśmy wszystkie AA. Te bezalkoholowe wina wyglądają ciekawie
w końcu odwyk nie musi być męczarnią
lojkalojka, EwelKa wielka, Bree lubią tę wiadomość