Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:wróciłam. niestety lekarz potwierdził diagnozę
w poniedziałek szpital
mam nadzieję że jestem tu ostanią osobą z takimi wieściami..Małgorzatka, meeegi1771, Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:Trudno troche pozytywnie myslec jak obok nas co chwile ktos traci malenstwo....
Nikt nie mówił, że będzie łatwoTrzeba wierzyć
Ja wiem, że nie jest łatwo, przed ciążą myślałam wręcz, że to niewykonalne by móc myśleć pozytywnie.
Ja staram się od razu skierować swoje rozszalałe hormony na inne tory. Na coś rozkosznegoMiłego
Niestety straty się zdarzają... wiem o tym najlepiej. Ale wiem również, że znacząca większość kobiet rodzi śliczne, zdrowe dzieciCzasem jedno po drugim
I trzeba myśleć, że i nam się uda.
Boję się czasami ale staram się nie skupiać nad tym odczuciem, nie roztrząsać go. Zwalam na hormony i bardzo intensywnie myślę o czym innym
Kochane, teraz już wszystko będzie dobrzeWierzę w to święcie
Proszę się pozbierać do kupy
Między innymi po to byście mogły zbierać do kupy mnie we wtorek
Myślę, że od rana będzie prawdziwa, niczym nie do opanowania, panika
Małgorzatka, aanaa, Bree lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:Trudno troche pozytywnie myslec jak obok nas co chwile ktos traci malenstwo....
Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:Jest stronka z winami bezalkoholowymi http://winabezalkoholowe.pl/
Wczoraj widziałam też w makro wino 0,5 procent alko za około 36zł. z piwa jest bavaria 0,0 %
Ooo! O! To chyba coś dla mnieJa tak kocham winka
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:wróciłam. niestety lekarz potwierdził diagnozę
w poniedziałek szpital
mam nadzieję że jestem tu ostanią osobą z takimi wieściami..Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
lookinblueeyes wrote:Chciałabym równiez dołączyć
Termin 30października prawdopodobnie:)
gratuluję
lookinblueeyes, Bree lubią tę wiadomość
-
Będę tu często zaglądać
Mam nadzieję ,że nie będę należała do tych która przyniesie smutne wieści. W poniedziałek mam pierwsze usg i mam nadzieje ,że tym razem i ja będę mogła cieszyć się rosnącym brzuszkiem i podziele się z Wami dobrymi wiadomościami:)
Małgorzatka, ~Rewianka~, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
Mój cud-Laura 11.07.2016:*
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
lookinblueeyes wrote:Będę tu często zaglądać
Mam nadzieję ,że nie będę należała do tych która przyniesie smutne wieści. W poniedziałek mam pierwsze usg i mam nadzieje ,że tym razem i ja będę mogła cieszyć się rosnącym brzuszkiem i podziele się z Wami dobrymi wiadomościami:)
lookinblueeyes, Bree lubią tę wiadomość
-
Zjadłam najadlam się pospalam a teraz wizyta u rodzinki;)
Fatim gratuluję.
Małgorzatka kochana super sprawa szkoda ze u nas to takie drogie..
Ursa we wtorek będziemy w pełnej gotowości do wsparcia ale z dzidzia na pewno wszystko w porządku :*Małgorzatka, Ursa, Fatim, Bree lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Zjadłam najadlam się pospalam a teraz wizyta u rodzinki;)
Fatim gratuluję.
Małgorzatka kochana super sprawa szkoda ze u nas to takie drogie..
Ursa we wtorek będziemy w pełnej gotowości do wsparcia ale z dzidzia na pewno wszystko w porządku :*
Miłego spotkania bez nerwów :-*Bree lubi tę wiadomość
-
Jestem ! Dzidziuś ma prawie 4 cm
ma się super
te krawienia/plamienia jednak okazały się z tego polipa ale nie jest on u dzidka także kamień z serca gim powiedział, że mógłby to wyciąć zajęło by dosłownie sekundę ale woli nie ryzykować bo nie wie jak macica zareaguje. Albo samo się wydali podczas ciąży albo w trakcie porodu. Nie mam zdjęcia bo coś mu aparat szwankuje ale widziałam i jest wszystko super. Za trzy tyg genetyczne !!
lookinblueeyes, Małgorzatka, Ursa, paula1, Magnosia, ~Rewianka~, Nynusia, Kaśku, dodinka, FreshMm, aniacicha, Katarzyna87, Aguś26, Bree lubią tę wiadomość
-
meeegi1771 wrote:Jestem ! Dzidziuś ma prawie 4 cm
ma się super
te krawienia/plamienia jednak okazały się z tego polipa ale nie jest on u dzidka także kamień z serca gim powiedział, że mógłby to wyciąć zajęło by dosłownie sekundę ale woli nie ryzykować bo nie wie jak macica zareaguje. Albo samo się wydali podczas ciąży albo w trakcie porodu. Nie mam zdjęcia bo coś mu aparat szwankuje ale widziałam i jest wszystko super. Za trzy tyg genetyczne !!
Jak dobrze czytać dobre wieści:)Bree lubi tę wiadomość
Mój cud-Laura 11.07.2016:*
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
meeegi1771 wrote:Jestem ! Dzidziuś ma prawie 4 cm
ma się super
meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość
-
Megi super wiadomosci. Ja jeszcze czuje sie fatalnie, choc mam nadzieje ze antybiotyk dziala. Nie mam smaku a mimo to mecza mnie okropne mdlosci. W poniedzialak mam usg i pojade choc jestem cjora bo na kolejny termin zmowu bede dlugo czekac a chce wiedziec czy wszystko w porzadku z maluszkiem. Mam nadzieje ze nie oberwe od lekarza.
Bree lubi tę wiadomość