Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, wlasnie wróciłam z uczelni, ze mi sie na stare lata drugich studiów zachciało. Czuje sie bleee...a w dodatku w miejscu wczorajszego zastrzyku z heparyny, zrobił mi sie okropny kwiak, który bardzo boli
Co to objawów, ze serduszko nie bije. Somatycznie czułam się super, bo przeszly objawy, psychicznie miałam sny, ze żegnam sie z dzieckiem, tydzień wczesniej chciałam przyspieszyć wizytę, w dzień wizyty bylam bardzo niespokojna
Meggii gratulacj, to juz duży dzidziusBree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Hej, wlasnie wróciłam z uczelni, ze mi sie na stare lata drugich studiów zachciało. Czuje sie bleee...a w dodatku w miejscu wczorajszego zastrzyku z heparyny, zrobił mi sie okropny kwiak, który bardzo boli
Co to objawów, ze serduszko nie bije. Somatycznie czułam się super, bo przeszly objawy, psychicznie miałam sny, ze żegnam sie z dzieckiem, tydzień wczesniej chciałam przyspieszyć wizytę, w dzień wizyty bylam bardzo niespokojna
Meggii gratulacj, to juz duży dzidziusale przy tych zastrzykach powietrze trzeba najpierw wycisnąć ze strzykawki, bo sie robią siniaki i oczywiście zmieniać miejsce
tak jakby komuś miało sie przydać
Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Dziewczyny słuchałam serduszka znalezienie zajęło mi 3 minutki
w lewym rogu się schował dzidek jakie to cudowne uczucie zaraz wrzucę filmik na YouTube
i wam wyślę
Mega zadowolona z zakupu .Serduszko bije od 140 do 155
słuchaliśmy też około 2 minutek . Nie chciałam męczyć dłużej dzidka
cudownie normalnie płaczę głupia
Małgosia też kupiłam ale u mnie jeszcze za wcześnie jutro zaczynam 11 tc a napisane jest że od 12 wykrywaMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:Małgosia też kupiłam ale u mnie jeszcze za wcześnie jutro zaczynam 11 tc a napisane jest że od 12 wykrywa
ja też mocno naciskałam żeby załapał ale lepiej poczekać jeszcze kilka dni
dodinka, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dzieki ewelka, ale jak chce wypuścić powietze, to zaczynają lecieć kropelki. Miejsca zmieniam, ale robią mi sie takie gulki pod skórą i nie ma gdzie wykwac, chyba zacznę w udo
wole moje leki na tarczyce
Bree lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
zajadamy knopersa i lezakujemy
ss chyba jeszcze żadna nie jest poinformowana co do płci chyba ,że coś przeoczyłam ale raczej niea tak nawiasem juz nie mogę się doczekać co będzie na forum pierwsze chłopiec czy dziewczynka hihi
Bree lubi tę wiadomość
-
Witam i ja po kolejnej koszmarmej nocy. Maz musial o 3 jechac do apteki oddalonej o jakies 10 km po krople do nosa bo bym sie najzwyczajniej w swiecie udusila. Kaszel mi sie tak odrywa, ze momentami az wymiotuje. Po prostu cudnie, ale mam nafzieje ze idzie ku lepszemu. Spokojnej niedzieli wam zycze. Ja kolejny dzien w lozku.
Bree lubi tę wiadomość
-
Agatka temperatury od wczoraj na szczescie nie mam. Mysle ze ten antybiotyk zaczyna pomalu dzialac. Po prostu za bardzo zainfekowana bylam dlatego to tak trwa, do tego nie moge brac syropow wykrztusnych, tylko inchalacje z soli wiec tez nie mam jak pomoc swoim oskrzelom.
Bree lubi tę wiadomość
-
Agatka dzieki, jak maz wroci to go wysle, bo dxisiaj do tej nieszczesnej bydgoszczy jevhal na caly dzien, ale jyz mial wyrzuty sumienia, bo ze mna tak zle, tylko teraz nie mogl juz odwolac. Na szczescie moi ridzice sa to i ktos obiad dla smykow zrobi, bo ja nie jestem w stanie poki co.
Bree lubi tę wiadomość