Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pytałam aanaa jeden lekarz każe mi brać 3, drugi 2. Jezeli dwa dni wezmę w taki sposób to na pewno nic sie nie stanie
Przeczytałam ulotkę, jezeli pojawi sie bol nóg, przerwać przyjmowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:29
Bree lubi tę wiadomość
-
A ja mam nerwa na swojego. Nie było mnie w domu 4 dni, myślałam, że już się nasyci swoimi rodzicami przez ten okres. On nie gotuje więc stołował się u rodziców. Śniadanka, obiadki, kolacyjki i wódeczka. Ale jak widac się pomyliłam bo siedzi już z nimi 2h. Życie z maminsynkiem nie jest łatwe, zwłaszcza gdy hormony wariują w ciąży. Zawsze czuję się z boku, taka na doczepkę. Awantur o to też mam już serdecznie dośc. Nic z nich nie wynika, zawsze kończy się na tym, że jestem przewrażliwiona.
Bree lubi tę wiadomość
-
Ursa, jak ja Cię rozumiem...ja próbuje mojego troche odchudzic i zdrowiej odżywiać. Ale nie. Teściowa chce pokazać że ja jestem niedobra dla męża i go dokarmia tłustymi okrasami, golonkami i innymi. A on głupi sie daje dokarmiać i narzeka że znowu spodnie ciasne...eghhhh.
Apropo, zgłodniałamUrsa, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Jak juz są rozstępy to nic nie pomoże.
Ursa niestety z facetami tak juz jest. Mój tez najchętniej co tydzień jezdzilby do rodziców
Byłabym przeszczęsliwa gdyby kończyło się na wizycie raz w tygodniu. My mieszkamy w jednym domu przerobionym na dwa oddzielne mieszkania i on tam łazi ciągle. Czasem nawet kilka razy dziennie tam chodzi. Do tego 3 razy w tygodniu z teściem chodzi na koszykówkę.
Czasem czuję się na prawdę głupio będąc zazdrosna o jego rodzicówNie o koleżanki w pracy tylko o rodziców.
Bree lubi tę wiadomość
-
wróciłam. niestety lekarz potwierdził diagnozę
w poniedziałek szpital
mam nadzieję że jestem tu ostanią osobą z takimi wieściami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:17
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Buniu kochana, widocznie Twój aniołek powróci do Ciebie za jakiś czas. Życzę Ci tego z całego serca oby to się spełniło. Tyle Cię mocno i wspieram. Myślę, że pocieszenie tym, że moje koleżanki po poronieniu urodziły zdrowe dzieci jest trochę nie na miejscu, ale możesz poczuć że nie jesteś sama.
Bree lubi tę wiadomość