Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wiem, ze juz Was męczę tymi moimi bolami, ale wiecie co sobie właśnie uzmyslowilam, ze bole kolan i mięśnie zaczely mnie bolec w momencie kiedy zwiększyłam dawkę duphastonu z 2na 3tqbletki, myślicie, ze duphaston może miec taki wpływ? Myślicie, ze jak przez dwa dni pobiorę znowu dwie tabletki aby sprawdzić czy to to, to cos się stanieBree lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny, wiem, ze juz Was męczę tymi moimi bolami, ale wiecie co sobie właśnie uzmyslowilam, ze bole kolan i mięśnie zaczely mnie bolec w momencie kiedy zwiększyłam dawkę duphastonu z 2na 3tqbletki, myślicie, ze duphaston może miec taki wpływ? Myślicie, ze jak przez dwa dni pobiorę znowu dwie tabletki aby sprawdzić czy to to, to cos się stanie
Ja miałam dziwne objawy jak brałam duphaston, np. wypadanie włosów, w pewnym momencie myślałam, że wyłysieję i było mi niedobrze. Myślę, że wszystko jest możliwe, że to po nim...Bree lubi tę wiadomość
-
Nynusia, w poprzedniej ciąży serduszko przestalo bić w 8 tygodniu, wiec jak juz minie ta 8to będę mogla zrobić ufff
Katarzynka no wlasnie, ja choruje na SLE od 20 lat i w zyciu nie miałam takich bóli i tak długo, tym bardziej, ze nie mam gorączki. Obstawiam dupka, poziom progesteronu mam w normie, wiec sie chyba nic nie stanie, jak zmniejsza, żeby sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:52
Bree lubi tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Dzień dobry dziewczyny
Miłego 13-go piątku wam i sobie też życzę
A co do leukocytóœ w moczu tez mi wyszły w pierwszym badaniu i jeszcze coś. I po tym badaniu dwóch lekarzy mi kazało powtórzyć badanie ale próbkę pobrać w taki sposób: pierwszy mocz rano, najpierw sie podmyć i uwaga założyć tampon (!) a potem środkowy mocz do kubeczka... od tamtej pory mocz wychodzi super żadnch leukocytów erytrocytóœ czy biłaka.
No dobra ostatnio trochę bakterii ale te żurawinką załatwię.
ja dziś powtórzyłam wyniki mocz będzie dzisiaj a taCMV to chyba dopiero w przyszłym tygodniu...nie słyszałam o takiej metodzie zakładania tampona przed oddaniem moczu, ale może coś w tym jest? ;PKaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
ja dziś miałam bardzo niemiłą rozmową z szefową...no cóż tak myślałam, że pierwszym razem za łatwo poszło, musiał być wtedy w ,,szoku"...wiecie może jestem egoistką, ale trudno niech sobie każdy myśli co chce...ja przez ostatnie 3 lata miałam jakąś masakrę życiową, posypało mi się małżeństwo, bardzo to wszystko przeżyłam, praca mnie dobiła fizycznie i psychicznie,,, na szczęści od kilku miesięcy jestem z cudownym facetem który daje mi siłę i wsparcie...tak się złożyło, że zaczęłam nową pracę i zaraz w ciążę zaszłam, ale czy ja mam teraz na kolanach wszystkich za to przepraszać!?! ;( chcę się po prostu cieszyć z tego dzieciaczka i tak zamierzam...przykro tylko jak ludzie oceniają i nawet nie chcą zrozumieć twojej sytuacji...przepraszam już nie smęcę, tak musiałam się tylko wygadać bo mi bardzo przykro po tej rozmowie od rana...
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do usg to ja bym nawet raz w tygodniu chciała ale nie ma takiej potrzeby wszystko prawidłowo się rozwija , krwiaka też nie mam w macicy więc lekarz mówi że raz w miesiącu styknie no do tej pory było 2 razy w miesiacu ze względu na inf
Bree lubi tę wiadomość