Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia probowalam i migdaly i woda z cytryną juz nie wiem co jeszcze
tak sie zastanawiam czy jak mi nie przejdzie do wieczora nie pojechac na pogotowie tylko czy mnie tam nie wysmieja ze z wymiotami przyjechalam
Bunia dobrze ze sie umowilas mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to tylko pomylka byla :*Bree lubi tę wiadomość
-
Ide na 18. właśnie nie chciałam od razu do szpitala tylko zobaczyć jeszcze u innego lekarza. Sama moja lekarka mi to powiedziała żeby sprawdzić na innym sprzęcie, tak dla czysteogo sumienia i żebym wiedziała że sprawdziłam ile się dało.
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Pewnie Kochana sprawdź. U Mnie też w 5 tyg juz dokładnie nie pamiętam w szpitalu nie widzieli ani dziecka ani serca nic puste jajo w sobotę 3 dni później Mój gin zobaczył piękna fasolkę z bijącym serduszkiem. Trzymam kciuki oby tak było u Ciebie Bunia.
Bree lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Dzięki umówiłam się przez ten portal znany lekarz. Jak potwierdzi diagnozę
to pojadę od razu do szpitala i zapytam czy mam przyjść jutro czy w poniedziałek bo nie wiem czy w weekendy przyjmują też na zabiegi. Ja idę do szpitala żeromskiego tu dostałam skierowanie zresztą od swojej gin.
Zabraniam Ci mówić o zabiegach!!! Na pewno serducho bije kochana nie stresuj się na zapas !! Trzymamy wszystkie mocno kciuki za Was!!!!!Aguś26, Bree lubią tę wiadomość
-
Bunia86 będzie dobrze! Trzymam kciuki za Twoje maleństwo!
My mamy powiedzieć rodzicom mojego męża i jego braciom jutro i sama nie wiem mam stracha chociaż bardzo chce powiedzieć. wg usg dziś jest 9w 1d ale gin powiedzial ze wszystko jest idealnie więc można śmiało mówić. Sama nie wiem:(Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli mowa o prywatnych w Krakowie to polecam medicover, na stronie jest cos takiego jak wizyty last minute- trochę kosztują ale da się znaleść wizytę praktycznie u każdego lekarza w ciągu max 2 dni.
Poza tym wcześniej chodziłam do bardzo super babeczki, która jeśli coś się dzieje szybko przyjmuje. Niestety też prywatnie- wizyta z usg 180 zł. W Krakowie.Bree lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Bunia86 ja miałam podejrzenie pustego jaja i rownież szukałam innego ginekologa. Idź do innego lekarza, żeby się upewnić czy wszystko ok. Ja akurat w lutym też się naszukałam lekarzy i termin wolny wypadał na 30 marca. Trzymam kciuki za maleństwo.
Mam okropny dzień z suchym męczącym kaszlem, dziewczyny co polecacie? Jakie leki bierzecie na gorączkę i suchy kaszel?Bree lubi tę wiadomość
-
Bunia - trzymam kciuki i daj znać po wizycie!!
a mnie coś w boku strzyka, albo boli już sama nie wiem.
Ani to jajnik ani środek brzucha, gdzieś nad pachwiną, rozciąganie wyglądało zawsze u mnie inaczej a to wygląda inaczej i czuję to od samego rana - taki dziwny punkt. No ale wiem że mi nic nie powiecie bo nie jesteście w stanie wiedzieć co mi jest
. Chciałam się tylko podzielić tym dziwnym uczuciem
Moja gin też tylko patrzy czy widać jak bije serduszko, też uważa że przy młodych ciążach nie powinno się słuchać - ale co lekarz to opinia.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Chyba dopadly mnie te slynne mdlosciOd kilku dni bylo mi ciagle troche niedobrze, ale od wczoraj jest juz naprawde bardzo nieprzyjemnie. Od tego wszystkiego rozbolala mnie glowa. Pomaga mi, jak co chwile cos zjem, musze sie troche zmusic do tego jedzenia, ale praktycznie co godzine musze cos przegryzc, bo inaczej mam ochote zwymiotowac.
Poza tym, czasami mnie tak kluje w klatce piersiowej. Tez tak macie?Bree lubi tę wiadomość
-
malgo86 wrote:Dziękuję aagatkaa1984 właśnie leże w łóżku z kaszlem, katarem i stanem podgorączkowym. Nawet domu nie ogarniam, bo boli mnie jajnik i plecy. Mam wyrzuty sumienia z powodu leżenia w łòżku.
Malgo nie miej wyrzutów sumienie tylko poczucie dobrze spełnianego obowiązku!! Leż, odpoczywaj i się kuruj!!!
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśku wrote:Ja też nie słyszałam serduszka tylko widziałam. Z tego co wiem żeby posłuchać muszą być użyte fale dopplera a one nie są neutranle dla maleństwa i dlatego lekarze nie puszczają.
Mnie lekarz dal posluchac serduszka, ale moze z 3 sekundy, a cale USG trwalo z 30 sekund, wiec bylam zla, ze sie nie napatrzylam, ale teraz jak czytam, ze nie wiadomo jaki to wszystko ma wplyw na maluszka, to jestem zadowolona, ze tak krotko
Jeszcze sie napatrzymy i nasluchamy
Wlasnie kolejna wizyte mam umowiona dopiero na 30. marca, a poprzednia mialam 2. marca. Zastanawiam sie, czy kombinowac i szukac wizyty w przyszlym tygodniu, czy sobie poczekac do konca miesiaca. Powiem szczerze, ze te wizyty tez sa troche stresujace.
Co radzicie?Bree lubi tę wiadomość