X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś moja tylko raz puściła na chwilę, żeby małżowi udowodnić, bo on nieufny jakiś ;D

Ale tak to tylko sprawdza czy pika i tyle. Też nie wiem jak szybko. Wydaje mi się, że gdyby było coś nie tak to by powiedziała.

Bree lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia probowalam i migdaly i woda z cytryną juz nie wiem co jeszcze :( tak sie zastanawiam czy jak mi nie przejdzie do wieczora nie pojechac na pogotowie tylko czy mnie tam nie wysmieja ze z wymiotami przyjechalam :(
    Bunia dobrze ze sie umowilas mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to tylko pomylka byla :*

Bree lubi tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide na 18. właśnie nie chciałam od razu do szpitala tylko zobaczyć jeszcze u innego lekarza. Sama moja lekarka mi to powiedziała żeby sprawdzić na innym sprzęcie, tak dla czysteogo sumienia i żebym wiedziała że sprawdziłam ile się dało.

Bree lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie Kochana sprawdź. U Mnie też w 5 tyg juz dokładnie nie pamiętam w szpitalu nie widzieli ani dziecka ani serca nic puste jajo w sobotę 3 dni później Mój gin zobaczył piękna fasolkę z bijącym serduszkiem. Trzymam kciuki oby tak było u Ciebie Bunia.

Bree lubi tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Dzięki umówiłam się przez ten portal znany lekarz. Jak potwierdzi diagnozę :( to pojadę od razu do szpitala i zapytam czy mam przyjść jutro czy w poniedziałek bo nie wiem czy w weekendy przyjmują też na zabiegi. Ja idę do szpitala żeromskiego tu dostałam skierowanie zresztą od swojej gin.

Zabraniam Ci mówić o zabiegach!!! Na pewno serducho bije kochana nie stresuj się na zapas !! Trzymamy wszystkie mocno kciuki za Was!!!!!

Aguś26, Bree lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 będzie dobrze! Trzymam kciuki za Twoje maleństwo!
    My mamy powiedzieć rodzicom mojego męża i jego braciom jutro i sama nie wiem mam stracha chociaż bardzo chce powiedzieć. wg usg dziś jest 9w 1d ale gin powiedzial ze wszystko jest idealnie więc można śmiało mówić. Sama nie wiem:(

Bree lubi tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia polecam klinikę ludwin. Mają super sprzęt i lekarzy.

Bree lubi tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mowa o prywatnych w Krakowie to polecam medicover, na stronie jest cos takiego jak wizyty last minute- trochę kosztują ale da się znaleść wizytę praktycznie u każdego lekarza w ciągu max 2 dni.
    Poza tym wcześniej chodziłam do bardzo super babeczki, która jeśli coś się dzieje szybko przyjmuje. Niestety też prywatnie- wizyta z usg 180 zł. W Krakowie.

Bree lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 ja miałam podejrzenie pustego jaja i rownież szukałam innego ginekologa. Idź do innego lekarza, żeby się upewnić czy wszystko ok. Ja akurat w lutym też się naszukałam lekarzy i termin wolny wypadał na 30 marca. Trzymam kciuki za maleństwo.

Mam okropny dzień z suchym męczącym kaszlem, dziewczyny co polecacie? Jakie leki bierzecie na gorączkę i suchy kaszel?

Bree lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia - trzymam kciuki i daj znać po wizycie!!

a mnie coś w boku strzyka :/, albo boli już sama nie wiem.
    Ani to jajnik ani środek brzucha, gdzieś nad pachwiną, rozciąganie wyglądało zawsze u mnie inaczej a to wygląda inaczej i czuję to od samego rana - taki dziwny punkt :/. No ale wiem że mi nic nie powiecie bo nie jesteście w stanie wiedzieć co mi jest :D. Chciałam się tylko podzielić tym dziwnym uczuciem ;)

Moja gin też tylko patrzy czy widać jak bije serduszko, też uważa że przy młodych ciążach nie powinno się słuchać - ale co lekarz to opinia :).

Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na suchy kaszel to nebulizator, przyda ci się później przy dziecku. Na gorączkę apap.
    Ciekawe dlaczego nie puszczają tego bicia, mój tez nie puścił, tylko pokazal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:44

Bree lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Chyba dopadly mnie te slynne mdlosci :/ Od kilku dni bylo mi ciagle troche niedobrze, ale od wczoraj jest juz naprawde bardzo nieprzyjemnie. Od tego wszystkiego rozbolala mnie glowa. Pomaga mi, jak co chwile cos zjem, musze sie troche zmusic do tego jedzenia, ale praktycznie co godzine musze cos przegryzc, bo inaczej mam ochote zwymiotowac.

Poza tym, czasami mnie tak kluje w klatce piersiowej. Tez tak macie?

Bree lubi tę wiadomość

• malgo86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję aagatkaa1984 właśnie leże w łóżku z kaszlem, katarem i stanem podgorączkowym. Nawet domu nie ogarniam, bo boli mnie jajnik i plecy. Mam wyrzuty sumienia z powodu leżenia w łòżku.

Bree lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie słyszałam serduszka tylko widziałam. Z tego co wiem żeby posłuchać muszą być użyte fale dopplera a one nie są neutranle dla maleństwa i dlatego lekarze nie puszczają.

Bree lubi tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgo86 wrote:
    Dziękuję aagatkaa1984 właśnie leże w łóżku z kaszlem, katarem i stanem podgorączkowym. Nawet domu nie ogarniam, bo boli mnie jajnik i plecy. Mam wyrzuty sumienia z powodu leżenia w łòżku.

Malgo nie miej wyrzutów sumienie tylko poczucie dobrze spełnianego obowiązku!! Leż, odpoczywaj i się kuruj!!!

Bree lubi tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez niestety taka bezsilna jestem. Rozpierducha, dziecko nie ma juz w czy chodzić. Wczoraj bylo jiz tak dobrze, a dzisiaj znowu to strzykanie i bol kolan

Bree lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na ostatniej wizycie słyszałam ale dosłownie chwilkę :)

Bree lubi tę wiadomość

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wystarczy ,ze usłyszę z dzieckiem jest wszystko dobrze Pani Magdo! I juz więcej nic może nie istnieć !;)

Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Nynusia a skąd jesteś?

Sosnowiec :) ale większość czasu i tak spędzam w Mysłowicach:P

Bree lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku wrote:
    Ja też nie słyszałam serduszka tylko widziałam. Z tego co wiem żeby posłuchać muszą być użyte fale dopplera a one nie są neutranle dla maleństwa i dlatego lekarze nie puszczają.

Mnie lekarz dal posluchac serduszka, ale moze z 3 sekundy, a cale USG trwalo z 30 sekund, wiec bylam zla, ze sie nie napatrzylam, ale teraz jak czytam, ze nie wiadomo jaki to wszystko ma wplyw na maluszka, to jestem zadowolona, ze tak krotko :)

Jeszcze sie napatrzymy i nasluchamy ;)

Wlasnie kolejna wizyte mam umowiona dopiero na 30. marca, a poprzednia mialam 2. marca. Zastanawiam sie, czy kombinowac i szukac wizyty w przyszlym tygodniu, czy sobie poczekac do konca miesiaca. Powiem szczerze, ze te wizyty tez sa troche stresujace.
    Co radzicie?

Bree lubi tę wiadomość

‹‹ 432 433 434 435 436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ