Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem z krakowa. dzwoniłam do lux medu najbliższy termin we wtorek, mówię o co chodzi to kazali od razu do szpitala, powiedzieli że nie umówią mnie na wizytę bo nie wolno czekać. Oszaleć można, chyba gdzieś pojadę i będę czekać aż ktoś mnie przyjmie
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
http://www.znanylekarz.pl/tomasz-labiak/ginekolog-polozna-poloznik/krakow na 16:30 są miejsca
http://www.znanylekarz.pl/ewa-zarudzka2/ginekolog-polozna-poloznik-seksuolog/krakow Od 17:30 do 18:10 ma parę wolnych godzin
http://www.znanylekarz.pl/andrzej-zmaczynski-1/ginekolog/krakow Od 17:00 do 18:15 ma terminy
Dzwon czy mają USG i umawiaj się!!!FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Jestem z krakowa. dzwoniłam do lux medu najbliższy termin we wtorek, mówię o co chodzi to kazali od razu do szpitala, powiedzieli że nie umówią mnie na wizytę bo nie wolno czekać. Oszaleć można, chyba gdzieś pojadę i będę czekać aż ktoś mnie przyjmie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:54
FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:Ja po wizycie wszystko dobrze dzidek ma nie całe 4 cm ale się cieszę ruszal się jak szalony
Aguś26, Bree lubią tę wiadomość
-
Dzięki umówiłam się przez ten portal znany lekarz. Jak potwierdzi diagnozę
to pojadę od razu do szpitala i zapytam czy mam przyjść jutro czy w poniedziałek bo nie wiem czy w weekendy przyjmują też na zabiegi. Ja idę do szpitala żeromskiego tu dostałam skierowanie zresztą od swojej gin.
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Dzięki umówiłam się przez ten portal znany lekarz. Jak potwierdzi diagnozę
to pojadę od razu do szpitala i zapytam czy mam przyjść jutro czy w poniedziałek bo nie wiem czy w weekendy przyjmują też na zabiegi. Ja idę do szpitala żeromskiego tu dostałam skierowanie zresztą od swojej gin.
Kochana no to mocno za Was trzymam kciuki i cichutka mam nadzieję że skończy się dobrze wszystkoBree lubi tę wiadomość
-
Jak dzwoniłam po lekarzach tydzień temu z plamieniem to nikt nie chciał mnie przyjąć wszyscy mówili do szpitala a ostatnia gin do której dzwoniłam powiedziała ze nikt mnie nie przyjmie bo się lekarze boją odpowiedzialności
Bunia to może jednak szpitalBree lubi tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:Ja wg miesiączki mam 11tyd 6dzien dziś rano to wogole były nerwy
za tyd mam prenatalne ciekawe ile przez tyd urosnie
teraz już tylko lepiej będzie do 6 cm dobije
Bree lubi tę wiadomość
-
Katarzyna właśnie zaczęłam szperać po necie i faktycznie można znaleźć taniej. W mojej miejscowości była akcja bezpłatnego badania miesiac temu
No cóż i tak muszę gdzieś iśc zrobić i tak.
Aguś jaki duży bobasmój dzidzi ma 3cm:P
Bunia ja Ci mogę dać namiary na Mysłowice lub Katowice jeśli chcesz!
Bree lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Dzięki umówiłam się przez ten portal znany lekarz. Jak potwierdzi diagnozę
Mnie kazali czekać do poniedziałku. Tylko że Bunia to że gin nie słyszała serca to nie znaczy, że ono nie bije!!! Przecież to może być kwestia aparatu. Lekarz u mnie we wcześniejszej ciaży nie widział zarodka nawet, a tydzień później inny lekarz na innym sprzęcie pokazywał mi 5mm fasola z bijącym serduchem! Na kolejnej wizycie znów u tego wcześniejszego serca dalej nie było!
Postaraj się nie denerwować za mocno. Może meliska? O której idziesz?Bree lubi tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Dziewczyny ja juz nie wyrabiam z tymi mdlosciami normalnie
a do tego slabo mi jak cholera bylam teraz w sklepie zeby cos fo jedzenia kupic to myslalam ze tam zjade
nawet do lekarza rodzinnego nie mam sily isc bo tam siedzenia na 2 godziny a od poniedzialku do pracy wracam nie widze tego
wybaczcie ze marudze ale normalnie sobie nie radze juz
Próbuj jeśc krakersy, paluszki, suchary może coś to da ??Bree lubi tę wiadomość