X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia, masz prawo w takim wypadku jechac na ip, powiedz, ze lekarz każą ci pojechać na ip, bo nie słyszy tętna. Mi tak kazano zrobić, bez szemrania mnie przyjęli z dużą empatią

Bree lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Ewalika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia a moze pojedz po prostu do jakiegos lekarza ktory przyjmuje i pani w recepcji powiedz jaka jest sytuacja kurcze no musza Cie przyjąć..

Bree lubi tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • Bunia86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z krakowa. dzwoniłam do lux medu najbliższy termin we wtorek, mówię o co chodzi to kazali od razu do szpitala, powiedzieli że nie umówią mnie na wizytę bo nie wolno czekać. Oszaleć można, chyba gdzieś pojadę i będę czekać aż ktoś mnie przyjmie

Bree lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu nie chcesz pojechac do szpitala?

Bree lubi tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie wszystko dobrze dzidek ma nie całe 4 cm ale się cieszę ruszal się jak szalony

Katarzyna87, Małgorzatka, aghnies, agania, Nynusia, meeegi1771, paula1, nat_alia, Kaśku, ola.321, dodinka, miska2503, Magnosia, Bree lubią tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.znanylekarz.pl/tomasz-labiak/ginekolog-polozna-poloznik/krakow na 16:30 są miejsca

http://www.znanylekarz.pl/ewa-zarudzka2/ginekolog-polozna-poloznik-seksuolog/krakow Od 17:30 do 18:10 ma parę wolnych godzin

http://www.znanylekarz.pl/andrzej-zmaczynski-1/ginekolog/krakow Od 17:00 do 18:15 ma terminy

Dzwon czy mają USG i umawiaj się!!!

FreshMm, Bree lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Jestem z krakowa. dzwoniłam do lux medu najbliższy termin we wtorek, mówię o co chodzi to kazali od razu do szpitala, powiedzieli że nie umówią mnie na wizytę bo nie wolno czekać. Oszaleć można, chyba gdzieś pojadę i będę czekać aż ktoś mnie przyjmie
    Bunia jak jesteś z Krakowa to polecam ci szpital na galla naprawdę są tam lekarze do rany przyłoż i jakbyś się zdecydowała to nie czekaj tam gdzie jest izba przyjeć tylko idź prosto na ginekologie . Ja tam rodziłam 2 razy i jak się coś działo to patologia ciąży i naprawdę dbali o nas . Tam jest też przychodnia feminea się nazywa spróbuj a jak nie to dzwon do przychodni normalnych .na Kutrzeby lub na Szwedzkiej do pozna robią usg nie wiem z jakich okolic jesteś jak podgórze to jest masa tego na kurdwanowie kolega męża też pracuje jako ginekolog do 20 chyba ma gabinet Wojas się nazywa . Musisz szukać jest tego dużo . Trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:54

FreshMm, Bree lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    Ja po wizycie wszystko dobrze dzidek ma nie całe 4 cm ale się cieszę ruszal się jak szalony
    No widzisz a tak się denerwowałaś :-* super

Aguś26, Bree lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 cm, to już dzieciak :D
    Na kolejnej wizycie będę miała podobnie jak Ty 10+4, więc może do 3,5 dociągnie mój Piotruś ;D

agania, Aguś26, ~Rewianka~, Bree lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki umówiłam się przez ten portal znany lekarz. Jak potwierdzi diagnozę :( to pojadę od razu do szpitala i zapytam czy mam przyjść jutro czy w poniedziałek bo nie wiem czy w weekendy przyjmują też na zabiegi. Ja idę do szpitala żeromskiego tu dostałam skierowanie zresztą od swojej gin.

Bree lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wg miesiączki mam 11tyd 6dzien dziś rano to wogole były nerwy ;-) za tyd mam prenatalne ciekawe ile przez tyd urosnie

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Dzięki umówiłam się przez ten portal znany lekarz. Jak potwierdzi diagnozę :( to pojadę od razu do szpitala i zapytam czy mam przyjść jutro czy w poniedziałek bo nie wiem czy w weekendy przyjmują też na zabiegi. Ja idę do szpitala żeromskiego tu dostałam skierowanie zresztą od swojej gin.
    Też dobry szpital :)
    Kochana no to mocno za Was trzymam kciuki i cichutka mam nadzieję że skończy się dobrze wszystko <3

Bree lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • aghnies Znajoma

Wysłany: 13 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dzwoniłam po lekarzach tydzień temu z plamieniem to nikt nie chciał mnie przyjąć wszyscy mówili do szpitala a ostatnia gin do której dzwoniłam powiedziała ze nikt mnie nie przyjmie bo się lekarze boją odpowiedzialności :/

Bunia to może jednak szpital

Bree lubi tę wiadomość

h4zpcsqva6kiqjtr.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    Ja wg miesiączki mam 11tyd 6dzien dziś rano to wogole były nerwy ;-) za tyd mam prenatalne ciekawe ile przez tyd urosnie
    :) teraz już tylko lepiej będzie do 6 cm dobije :P

Bree lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna właśnie zaczęłam szperać po necie i faktycznie można znaleźć taniej. W mojej miejscowości była akcja bezpłatnego badania miesiac temu :(

No cóż i tak muszę gdzieś iśc zrobić i tak.
    Aguś jaki duży bobas :) mój dzidzi ma 3cm:P

Bunia ja Ci mogę dać namiary na Mysłowice lub Katowice jeśli chcesz!

Bree lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:

Mnie kazali czekać do poniedziałku. Tylko że Bunia to że gin nie słyszała serca to nie znaczy, że ono nie bije!!! Przecież to może być kwestia aparatu. Lekarz u mnie we wcześniejszej ciaży nie widział zarodka nawet, a tydzień później inny lekarz na innym sprzęcie pokazywał mi 5mm fasola z bijącym serduchem! Na kolejnej wizycie znów u tego wcześniejszego serca dalej nie było!

Postaraj się nie denerwować za mocno. Może meliska? O której idziesz?

Bree lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Dziewczyny ja juz nie wyrabiam z tymi mdlosciami normalnie :( a do tego slabo mi jak cholera bylam teraz w sklepie zeby cos fo jedzenia kupic to myslalam ze tam zjade :( nawet do lekarza rodzinnego nie mam sily isc bo tam siedzenia na 2 godziny a od poniedzialku do pracy wracam nie widze tego :( wybaczcie ze marudze ale normalnie sobie nie radze juz :(

Próbuj jeśc krakersy, paluszki, suchary może coś to da ?? :(

Bree lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia a skąd jesteś?

Bree lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pani gin nawet nie słucha serca tylko patrzy czy pulsuje bo mówi że na małych plodach nie powinno się słuchać więc ja nawet nie wiem ile bije ba minute

Bree lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się chwilę dzrzemnełam i wstałam z miną i humorem jak idź stąd i nie wracaj ,wkurzona coś jestem.
    Bunia86 czekam na dobre wieści :*
    Super Augus juz 4 cm ! Świetnie :)

Bree lubi tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ