Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maxymiliana nie przejmuj się... u mnie połowa się cieszy a połowa twierdzi, że co ja zrobiłam i w ogóle jakby dziecko to był jakiś wstyd itp...
To Ty masz być szczęśliwa a nie inni, to Ty będziesz wychowywać tą dzidzie a nie inni, ja jestem zdania, że jak ludzie sobie chcą pogadać to niech sobie gadają, jesteś świadoma swojej decyzji/wyborów i tego się trzymaj, to Tobie one mają sprawiać przyjemność i radość!Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Ursa, ale bylas na usg tydzien temu, tak?
Dwa tygodnie temuOstatnie USG było 26 lutego.
Dodinka mi jakiś tydzień temu się zarysowała taka kreseczka
dodinka, Bree lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:)
Nynusiu, co do ślubnych uroczystości, też jestem za tym, byś zaprosiła mamę z przyjacielem. Nikt nigdy nie zastąpi Twojego taty i na pewno też nie taka jest intencja... Przyjaciel mamy to tylko osoba do towarzystwa, która jest ważna dla Twojej mamy i z którą ona chce dzielić swoją radość. To nie oznacza, że będzie brał udział w podziękowaniach dla rodziców ani że masz do niego mówić "tato"... jest po prostu osobą towarzyszącą mamy, jej przyjacielem, kimś ważnym. Twoja mama mogłaby się poczuć osamotniona, gdyby nie mogła dzielić tych jedynych chwil w życiu - jak ślub swojej córki - z kimś Jej bliskim.
Mówisz, że Twoja mama zna krótko kolegę - ale czasami idziemy na wesele z osobą towarzyszącą, którą znamy krótko. Na pewno nie będzie próbował zająć miejsca Twojego taty.
Czasami nawet krótka znajomość z kimś może być czymś wyjątkowym. Ja znam swojego partnera dopiero 1,5 roku, a jednak jest to dla mnie coś wyjątkowego. Prawie od samego początku znajomości mogłam z nim rozmawiać godzinami i przy nim czułam się najlepiej, najbezpieczniej.
Amerie, gratuluję po usg i pozdrawiam ciepłoDobrze, że nie ma krwiaka
Też czekam na tę chwilę gdy odetchnę z ulgą
Aguś26 też gratuluję, chyba największy dotąd październikowy dzidziuś, o którego rozmiarach wiemy
Ursa, też idę we wtorek na 16.45 na prenatalne, też się stresuję, więc czekamy razem
Bunia, trzymam mocno kciuki, jeszcze godzina do wizyty!!! Czekam na informacje. Czekam na informację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:12
Ursa, Amerie, Bree lubią tę wiadomość
-
no i po badaniach
wszystko z malenstwem dobrze...
ale mam troche zwolnic tryb zycia... mniej pracować bo to nie zdrowe dla niego...
niestety ze względu na taki tryb życia musze dalej brać luteine a mialam przestac
powiedzial ze daje mi jeszcze miesiac, pozniej zdecydowanie zabroni mi takiej pracy i da L4 - powiedzial ze kobieta w ciazy powinna maks 4h przed komputerem pracowac a nie tak jak ja min 10h...
na prenatalne umowił nas 27.03 a kolejna wizyta 7.04
nasze maleństwo ma 4cm, prawidłowo się rozwija i serduszko pieknie bijeFreshMm, Aguś26, paula1, ola.321, miska2503, meeegi1771, Magnosia, dodinka, Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej
ja się zastanawiałam ostatnio, czy już mam spokój z objawami bo ostatni tydzień miałam idealny, żadnego powodu żeby móc narzekać, aż tu dziś zaczęłam 12 tydzień i od nowa: mdłości, zawroty głowy, po raz pierwszy humorki, ból głowy, pleców i brzucha. Przy śmiechu czuje jakby ktoś mi nóż wbijał. No znowu czuję że jestem w ciąży
jak miło
Bunia, czekamy na dobre wieści :-*Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Dodinka wafle zawsze u mnie się robiło z tych blatów waflowych i mleka skondensowanego w puszcze.Tu masz przepis:http://bistro24.pl/gotowanie/przepisy/wafle-z-mleka-skondensowanego,104794.html moim zdaniem pyszota
dodinka, meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość