Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak Cię zaczyna boleć, to najszybszy sposób jaki wypróbowałam, to wypicie dużej ilości wody najlepiej litrową butelkę w ciągu 45 minut ( żeby nie dawać szans rozwinąć się bakteriom, tylko je wypłukiwać ) i żurawina, w każdej postaci ( wysuszona, sok, drzem ). Ja akurat miałam już parę razy, zazwyczaj po tym jak nosiłam stringi. Nie twierdzę, że masz, ale zapobiegawczo poczęstuj się żurawinką i wypij więcej wody. Będzie ok
Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
aniacicha wrote:Kurcze nawet nie wiem jak mam to opisać dokładnie...
Od niedzieli męczy mnie taka kulka w gardle ciągle mam wrażenie że coś stoi mi w przełykukaszel by się tego pozbyć pije dużo ale to nic nie daje
Co u licha to jest??
Może mieliscie coś podobnego?Bree lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
ja juz po wizycie dzidzia ma 49mm wierzgala nogami i machala rekami super wg lekarza to 12t1dz bardzo dlugo mnie badal mierzyl najpierw dopochwowo a pozniej przez brzuch
a wiecei co mi polecil na mdlosci? Aviomarin sobie wziasc
Kolejna wizyta 22 kwietnia dopiero bo idzie na urlop zaraz po swietach wiec go nie ma.. jestem juz na l4 bo mam stresujaca prace i tak chcialam
Trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty :*paula1, Muffinka1019, Ursa, ola.321, ola.321, aniacicha, lojkalojka, Bree, meeegi1771, agania, dodinka, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wasze objawy pojawiały się i znikały? Od 2-3 dni przeszły mi mdłości - miałam je tylko 1-1,5 tyg i były dość lekkie, piję od kilku dni herbatkę imbirową, może ona pomogła? Ale też pojawiły się obawy, że może to być coś złego... Piersi nie bolą, ale wcześniej też raz mnie bolały, a raz w ogóle. Temperatura cały czas jest wysoka i czuję cały czas takie rozciąganie w brzuchu.
Ehh dobrze że w sobotę wizyta, bo hormony dają o sobie znać...Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Mihito dokładnie tak to u mnie wygląda. Objawy raz są a raz ich nie ma. Teraz jak na złośc są codziennie.
A ja generalnie teraz robiłam sobie luteinę i powiem Wam, że śluz też mi się nie podoba. Jutro idę do gina, żeby oblukała czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego czy grzybicy.Bree lubi tę wiadomość
-
Lookin bardzo mi przykro:(
Ja niestety mam kolejne zmartwienie, bo znowu dostałam plamienia koło 14 i od tamtej pory leże. Plamienia już nie ma, ale nie pojechałam do szpitala, bo u mnie od razu zostawiają na oddziale. Jak jutro dalej coś się będzie dziać to wtedy pojadę.Bree, lookinblueeyes lubią tę wiadomość
-
Ewalika - gratuluję udanej wizyty
Amerie - miejmy nadzieję że to chwilowe i niegroźne, odpoczywaj.
Ursa - jak nie ma innych objawów to może jednak wszystko ok, ale pewnie - zawsze warto sprawdzićBree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Ursa - jak nie ma innych objawów to może jednak wszystko ok, ale pewnie - zawsze warto sprawdzić
Muszę, muszęZrobiłam to co szeroko tu odradzam wszystkim
Mianowicie: "Zapytałam wujka Google" i "Przeczytałam w necie"
No i oczywiście "dowiedziałam" się co takiego może zdarzyć się mojemu dzidziusiowi. Przysięgam, że takim osobom jak ja powinno się założyc blokadę rodzicielską na niektóre serwisy na okres ciąży
Najgorzej, ze mi chyba faktycznie w niedzielę i poniedziałek szczypało w okolicach intymnych ale zwaliłam to na wkładki higieniczne (w niedziele kupiłam nowe, których wcześniej nie używałam). Toteż muszę się siłą woli powstrzymac, żeby w tym momencie nie poleciec do Gin. A że mieszka dwa domy dalej to nawet nie byłoby trudneTylko głupio trochę będzie
ola.321, Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ewalika super gratulacje:)
No i sobie popłakałam dziś troszkęsmutno mi
Mój mąż będzie teraz pracował w trasiew niedzielę rusza i wraca za 2tyg
Niby to dwa tyg ale nie lubię zostawać sama bez niego początki będą bardzo ciężkie :/zostaniemy z dzidzią same eh czasami mam wrażenie jak tylko my byśmy mieli pod górkę ciągle coś... życie
Przepraszam was ale musiałam sobie trochę ulżyćBree lubi tę wiadomość
-
Mihito ja tak mam ze 2 3 dni spokój a potem mdłości bolące piersi potem znowu nic.
Amerie lez odpoczywaj będzie dobrze.
Aniacicha popłakac tez czasem trzeba i się wyzalic żeby ulzylo;*
Ja się kładę bo dostałam bólu jakiegoś od pachwiny do jajnika taki dziwny rozpychajacy tętniacy... mam nadzieję że szybko przejdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:37
Bree lubi tę wiadomość
-
lookin bardzo mi przykro...
aniacicha od tego tu jesteśmy... będą to dla was trudne chwile ale na pewno sobie poradzicie
uciekam spac..
dobranoc Kochanelookinblueeyes, Bree lubią tę wiadomość
-
Cześć. Ja przed ciążą bardzo często zapalenie pęcherza i nigdy tam żadnej bakterii konkretnej nie miałam co wychodziło z posiewu tylko jakieś tam zwykle np. Wypuszczenie psa na dwór w samych gatkach bez skarpet przewialo i gotowe długie trzymanie siku ,stringi tak samo. Ja tak samo dużoo wody sok żurawinowy no i wtedy nasiadowki w ciazy są zabronione,furagin Wit C.
Bree lubi tę wiadomość