Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodinka to ty też niedługo już bedziesz mogła korzystac
Agania ja już raz umyłam twarz plynem do higieny intymnej. Przynajmniej tak mi się wydawało bo miałam strasznie ściagniętą, suchą skórę ;)A płyn do higieny stoi obok mojego kremu do demakijażu z mery keyMałgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:Dodinka to ty też niedługo już bedziesz mogła korzystac
Agania ja już raz umyłam twarz plynem do higieny intymnej. Przynajmniej tak mi się wydawało bo miałam strasznie ściagniętą, suchą skórę ;)A płyn do higieny stoi obok mojego kremu do demakijażu z mery key
Ja myłam twarz żelem do higieny intymnej świadomie, bo miałam fajną skórę po nimMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:Dodinka to ty też niedługo już bedziesz mogła korzystac
Agania ja już raz umyłam twarz plynem do higieny intymnej. Przynajmniej tak mi się wydawało bo miałam strasznie ściagniętą, suchą skórę ;)A płyn do higieny stoi obok mojego kremu do demakijażu z mery key
Nie mogę się doczekać przełożyłam prenatalne mam we czwartek i mam nadzieję że tam usłyszę serduszkoUrsa, Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Dodinka pewnie tak
Swoją drogą ja też mam wizytę w czwartek
O 17
Agania no ja niestety musze bardzo uważac, co nakładam na twarz. Mam bardzo wymagającą cerę... a raczej zniszczoną wieloletnim przesuszaniem jej wszystkimi możliwymi preparatami na trądzik.
Ale tu dzisiaj spokojnie... i cichoChyba wszyscy korzystają z pięknej pogody
Nie mogę się doczekać relacji z dzisiejszych wizytTrzymam za Was kciuki dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:07
ola.321, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:Dodinka pewnie tak
Swoją drogą ja też mam wizytę w czwartek
O 17
Agania no ja niestety musze bardzo uważac, co nakładam na twarz. Mam bardzo wymagającą cerę... a raczej zniszczoną wieloletnim przesuszaniem jej wszystkimi możliwymi preparatami na trądzik.
Ale tu dzisiaj spokojnie... i cichoChyba wszyscy korzystają z pięknej pogody
Nie mogę się doczekać relacji z dzisiejszych wizytTrzymam za Was kciuki dziewczyny
Ja wizytę o 14.45 a usg o 15.00Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Fajnie, Dodinka. Ta też wolę wcześniej na wizyty chodzic bo mniej stresu mam. Co prawda to bedzie już tylko zwykłe USG ale na pewno jakiś stresik będzie.
dodinka, Bree lubią tę wiadomość
-
Cześć
rzeczywiście bardzo dziś spokojnie. Wczoraj o tej porze jak nie zajrzałam przez pół godziny to musiałam parę stron nadrabiać, a dziś cisza i spokój
Ja jeszcze trzy godzinki pracy i do domku
Taka cudna pogoda, że aż się chce wyjść na spacer
Ursa, agania, Bree lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczyny
no spokojnie tu dzisiaj, ja przed wizytą staram się zajmować różnymi rzeczami ale średnio mi to wychodzi...
Wiem że dziś jest kilka wizyt, moja o 17 i bardzo Was proszę o kciuki.
Miłego dnia wszystkimMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:
No właśnie tak czekałam aż przypomnisz o której ta wizyta. Ja już od rana za Was kciuki trzymam!! Nie ma co tu dużo mówicMusi byc dobrze
ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dzień dobry dziewczyny, trudny tydzień psychicznie mi sie zaczyna. Poprzednia ciąa obiad marla w 8tygodniu, wiec jak za tydzień zobaczę maleństwo będę najszczęśliwsza na świecie. Chociaż ntuicja mówi mi, ze będzie wszystko dobrze.
Miłego dnia dziewczyny i maluszki
PS. Wczoraj na mdlosci pomógł mi cola, tak wiem niezdrowa, ale napisałam sie pól szklanki i przez 2h miałam spokojny wieczór
Sama pisałaś, że mialas wtedy złe przeczucia, więc jeśli teraz intuicja Ci podpowiada, że jest wszystko ok to tak na bank jest !!! :*
Cola... jak ja bym wypiła choćby łyk to bym na pewno miała mdłości, nie mogę nic kolorowego gazowanego bo od razu mam odchyłMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:hej Dziewczyny
no spokojnie tu dzisiaj, ja przed wizytą staram się zajmować różnymi rzeczami ale średnio mi to wychodzi...
Miłego dnia wszystkim
Będę trzymałaola.321, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Tak w ogóle to cześć dziewczyny
Ja dziś intensywnie "pracuje" od rana
Pogoda u mnie też przepiękna ale do 17 kibluje.
Wczorajszy ból przeszedł na szczęście więc trochę się wyluzowałam..
Katarzyna87 mnie alarm pikał w pracy codziennie przez 1,5 roku bo szefowi się nie chciało naprawić więc wiem co czujesz
Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty dziśola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
No to w takim razie trzymam mocno i za Agusię i za Olę
I mam nadzieję, że brak wieści od Majleny oznacza, że wpadła w zakupowy szał ze szczęścia
aanaa wrote:Próbowałam się dostać na nasz kalendarz, żeby sprawdzić kto ma dziś wizytę i o której, ale ciągle nie działaTak więc będę trzymać kciuki cały czas do wieczora
Bo trzeba wpisać małymi literami i bez polskich znaków. Ja już przerabiała ten temat, cały czas wpisywałam wielką literą. Login: pazdziernikowe hasło: szczescia
ola.321, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
Gratuluję Kasiulka87 i Ewalika wizyt:)
Ursa już nie mogę się doczekać relacji z pierwszego podłuchiwania maluszka:)
Amerie nie stresuj się plamieniem ,ale odwiedź lepiej szybko lekarza dla świętego spokoju i odpoczywaj.
aniacicha nie smuć się masz nas:*
aagatkaa1984 nie stresuj się wszystko będzie dobrze:*
No ,a teraz co u mnie.Czuję się zadziwiająco dobrze staram się myśleć pozytywnie.Co do badań to tak będą robić mi wszystkie niezbędne badania i mój lekarz rodzinny już o to zadba.Fanstastyczna kobieta -polka.Dzisiaj mi pobierali krew do podstawowych badań toksoplazmoza,tarczyca i nie wiem co tam jeszczcze ,ale sporo tego tam odchaczyła;p Mam nadzieję ,że szybko znajdziemy przyczynę leczenie nie będzie długotrwałe i szybko będe mogła zajść w ciąże ponownie.Z tym ,że nie bardzo wiem co z moją ciąże pani ginekolok to tutejsza także powiedziała ,że przykro jej ,ale po porównaniu wyników krwi jest to wczesne poronienie(early miscarriage).Z tego co się orientuję to chyba to samo co ciąża biochemiczna.Nic nie wspomniała o czyszczeniu czyli tak wnioskuję ,że chyba to miała na myśli.Czyli ,że nie muszę się ,martwić że skończy się ta historia łyżeczkowaniem.Powiedziała również ,że 2.04.2015 spotkamy się porozmawiać o kolejnej ciązy.Także mam nadzieję ,że to już po wszystkim pomimo ,że nie miałam takich skurczy jak ostatnim razem ,ale wtedy to byłby ok 10tc teraz wg.miesiączki 7tc.Jednakże nie mam pojęcia kiedy była owulacja i nie znam swoich cykli(nie zdążyłam ich poznać antykoncepcja->ciąża w 1szym cyklu->ciąża w pierszym cyklu po poronieniu).
Cały czas jestem z Wami i się tak łatwo nie odczepie:)
Bree jestem tu świeżak na jakiej różowej stronie uczestniczysz,chciałabym dołączyć
Nynusia, FreshMm, EwelKa wielka, Małgorzatka, dodinka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
Mój cud-Laura 11.07.2016:*
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013