X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka to ty też niedługo już bedziesz mogła korzystac :)

Agania ja już raz umyłam twarz plynem do higieny intymnej. Przynajmniej tak mi się wydawało bo miałam strasznie ściagniętą, suchą skórę ;)A płyn do higieny stoi obok mojego kremu do demakijażu z mery key :P

Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • agania Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:

Agania ja już raz umyłam twarz plynem do higieny intymnej. Przynajmniej tak mi się wydawało bo miałam strasznie ściagniętą, suchą skórę ;)A płyn do higieny stoi obok mojego kremu do demakijażu z mery key :P

Ja myłam twarz żelem do higieny intymnej świadomie, bo miałam fajną skórę po nim ;) ;) ;)

Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:

Nie mogę się doczekać przełożyłam prenatalne mam we czwartek i mam nadzieję że tam usłyszę serduszko :)

Ursa, Małgorzatka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka pewnie tak :) Swoją drogą ja też mam wizytę w czwartek :) O 17 :)

Agania no ja niestety musze bardzo uważac, co nakładam na twarz. Mam bardzo wymagającą cerę... a raczej zniszczoną wieloletnim przesuszaniem jej wszystkimi możliwymi preparatami na trądzik.

Ale tu dzisiaj spokojnie... i cicho :) Chyba wszyscy korzystają z pięknej pogody :)

Nie mogę się doczekać relacji z dzisiejszych wizyt :) Trzymam za Was kciuki dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:07

ola.321, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    Dodinka pewnie tak :) Swoją drogą ja też mam wizytę w czwartek :) O 17 :)

Agania no ja niestety musze bardzo uważac, co nakładam na twarz. Mam bardzo wymagającą cerę... a raczej zniszczoną wieloletnim przesuszaniem jej wszystkimi możliwymi preparatami na trądzik.

Ale tu dzisiaj spokojnie... i cicho :) Chyba wszyscy korzystają z pięknej pogody :)

Nie mogę się doczekać relacji z dzisiejszych wizyt :) Trzymam za Was kciuki dziewczyny :)

Ja wizytę o 14.45 a usg o 15.00 :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, Dodinka. Ta też wolę wcześniej na wizyty chodzic bo mniej stresu mam. Co prawda to bedzie już tylko zwykłe USG ale na pewno jakiś stresik będzie.

dodinka, Bree lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) rzeczywiście bardzo dziś spokojnie. Wczoraj o tej porze jak nie zajrzałam przez pół godziny to musiałam parę stron nadrabiać, a dziś cisza i spokój :) Ja jeszcze trzy godzinki pracy i do domku :) Taka cudna pogoda, że aż się chce wyjść na spacer :)

Ursa, agania, Bree lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny :)

no spokojnie tu dzisiaj :), ja przed wizytą staram się zajmować różnymi rzeczami ale średnio mi to wychodzi...

Wiem że dziś jest kilka wizyt, moja o 17 i bardzo Was proszę o kciuki :).

Miłego dnia wszystkim :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:

No właśnie tak czekałam aż przypomnisz o której ta wizyta. Ja już od rana za Was kciuki trzymam!! Nie ma co tu dużo mówic :) Musi byc dobrze :)

ola.321, Bree lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowałam się dostać na nasz kalendarz, żeby sprawdzić kto ma dziś wizytę i o której, ale ciągle nie działa :( Tak więc będę trzymać kciuki cały czas do wieczora :)

iv09hdge6yql001e.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Dzień dobry dziewczyny, trudny tydzień psychicznie mi sie zaczyna. Poprzednia ciąa obiad marla w 8tygodniu, wiec jak za tydzień zobaczę maleństwo będę najszczęśliwsza na świecie. Chociaż ntuicja mówi mi, ze będzie wszystko dobrze.
    Miłego dnia dziewczyny i maluszki
    PS. Wczoraj na mdlosci pomógł mi cola, tak wiem niezdrowa, ale napisałam sie pól szklanki i przez 2h miałam spokojny wieczór

Sama pisałaś, że mialas wtedy złe przeczucia, więc jeśli teraz intuicja Ci podpowiada, że jest wszystko ok to tak na bank jest !!! :*

Cola... jak ja bym wypiła choćby łyk to bym na pewno miała mdłości, nie mogę nic kolorowego gazowanego bo od razu mam odchył

l22nhdgeccid541p.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    hej Dziewczyny :)

no spokojnie tu dzisiaj :), ja przed wizytą staram się zajmować różnymi rzeczami ale średnio mi to wychodzi...

Miłego dnia wszystkim :)

Będę trzymała :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty! :) <3

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to cześć dziewczyny :)

Ja dziś intensywnie "pracuje" od rana :D
    Pogoda u mnie też przepiękna ale do 17 kibluje.

Wczorajszy ból przeszedł na szczęście więc trochę się wyluzowałam..

Katarzyna87 mnie alarm pikał w pracy codziennie przez 1,5 roku bo szefowi się nie chciało naprawić więc wiem co czujesz :)

Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty dziś <3

ola.321, Bree lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę na 15 20... proszę o kciukasy

Nynusia, ola.321, Ursa, EwelKa wielka, Małgorzatka, dodinka, Bree lubią tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem że jeszcze dziś USG mają:

Majlena o 11:40 - więc pewnie już jest po,

no i właśnie Aguś ale napisałaś przed chwilką bo nie wiedziałam na którą :)

Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w takim razie trzymam mocno i za Agusię i za Olę :) I mam nadzieję, że brak wieści od Majleny oznacza, że wpadła w zakupowy szał ze szczęścia :)
    aanaa wrote:
    Próbowałam się dostać na nasz kalendarz, żeby sprawdzić kto ma dziś wizytę i o której, ale ciągle nie działa :( Tak więc będę trzymać kciuki cały czas do wieczora :)

Bo trzeba wpisać małymi literami i bez polskich znaków. Ja już przerabiała ten temat, cały czas wpisywałam wielką literą. Login: pazdziernikowe hasło: szczescia

7v8rdqk33hu2gxwc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ursa :) działa :)

Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • lookinblueeyes Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
    Gratuluję Kasiulka87 i Ewalika wizyt:)
    Ursa już nie mogę się doczekać relacji z pierwszego podłuchiwania maluszka:)
    Amerie nie stresuj się plamieniem ,ale odwiedź lepiej szybko lekarza dla świętego spokoju i odpoczywaj.
    aniacicha nie smuć się masz nas:*
    aagatkaa1984 nie stresuj się wszystko będzie dobrze:*
    No ,a teraz co u mnie.Czuję się zadziwiająco dobrze staram się myśleć pozytywnie.Co do badań to tak będą robić mi wszystkie niezbędne badania i mój lekarz rodzinny już o to zadba.Fanstastyczna kobieta -polka.Dzisiaj mi pobierali krew do podstawowych badań toksoplazmoza,tarczyca i nie wiem co tam jeszczcze ,ale sporo tego tam odchaczyła;p Mam nadzieję ,że szybko znajdziemy przyczynę leczenie nie będzie długotrwałe i szybko będe mogła zajść w ciąże ponownie.Z tym ,że nie bardzo wiem co z moją ciąże pani ginekolok to tutejsza także powiedziała ,że przykro jej ,ale po porównaniu wyników krwi jest to wczesne poronienie(early miscarriage).Z tego co się orientuję to chyba to samo co ciąża biochemiczna.Nic nie wspomniała o czyszczeniu czyli tak wnioskuję ,że chyba to miała na myśli.Czyli ,że nie muszę się ,martwić że skończy się ta historia łyżeczkowaniem.Powiedziała również ,że 2.04.2015 spotkamy się porozmawiać o kolejnej ciązy.Także mam nadzieję ,że to już po wszystkim pomimo ,że nie miałam takich skurczy jak ostatnim razem ,ale wtedy to byłby ok 10tc teraz wg.miesiączki 7tc.Jednakże nie mam pojęcia kiedy była owulacja i nie znam swoich cykli(nie zdążyłam ich poznać antykoncepcja->ciąża w 1szym cyklu->ciąża w pierszym cyklu po poronieniu).
    Cały czas jestem z Wami i się tak łatwo nie odczepie:)
    Bree jestem tu świeżak na jakiej różowej stronie uczestniczysz,chciałabym dołączyć:)

Nynusia, FreshMm, EwelKa wielka, Małgorzatka, dodinka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

Mój cud-Laura 11.07.2016:*<3
    Aniołek [*] 03.2015
    Fasolka [*] 23.12.2014
    Aniołek [*] 29.07.2013
  • lookinblueeyes Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jak się rozposze to już koniec:P Mam nadzieję ,że będzie Wam się chciało to czytać:p

Nynusia, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

Mój cud-Laura 11.07.2016:*<3
    Aniołek [*] 03.2015
    Fasolka [*] 23.12.2014
    Aniołek [*] 29.07.2013
‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ