Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ja robiłam ten test pappa z bhcg i po usg we wtorek będę miała wyniki. Mi gin powiedział jak pytałam po co ten test, że ani samo usg ani sam test nic nie daje. Ze bierze się oba wyniki i wtedy jest obraz tego wszystkiego. Tak jak wcześniej pisałam ja zaplacilam 130 zł bo akurat taki pakiet lekarz teraz zleca, a też miałam płacić 250 zl.No i pewnie z usg 300 zł także wyjdzie 430 zł za te badania prenatalne... No ale czego się nie robi dla maleństwa
Rzodkiewka super wiadomościi czekam na kolejne wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:43
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Rzodkiewka super wieści. Mi ostatnie USG ustawiło datę porodu na 23 września
A też zostaję tutaj chociaż wrześniówki poczytuję sobie również
Nie mogę się doczekac wieści z badań prenatalnych! Na Olę jeszcze poczekamy ale pozostałe dwie Mamuśki powinny już dawno tu byc
Ja właśnie wróciłam do domu od lekarza. Prawdziwy luksus bo znowu oglądałam dzidziusiaBardzo dobrze, że przyszłam bo rozwija się u mnie drożdżyca
Mam globulki i luteinę zmieniła mi na doustną. Mocz ok czyli tak jak u Muffinki i Oli maluszek mi się tuli do pęcherza.
Małgorzatka, dodinka, nat_alia, Rzodkiewka, ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przepraszam was miałam wczoraj lekką przygodę
... Bawiłam się z dziewczynkami i Zuzanka z oparcia sofy spadła prosto na mój bunio . Nic się nie stało , przez chwilę bolało . Dzisiaj zadzwoniłam do położnej czy mam iśc na usg lub cokolwiek innego ale mówiła że nie ma sensu bo dzidziol jest tak schowany że nic mu nie będzie no chyba żeby skoczyła prosto na mój brzuch z całej siły i takie tam . Sama też nie panikowałam mam detektor także sprawdzałam czy ma się dobrze
Ale wywołało to napiętą atmosferę bo mąz panikował że jak mogłam pozwolić i takie tam ehh nie ważne , jest po
No więc Rzodkiewka Lojkalojka Ewalika Kasia gratuluje udanych wizyt cieszę się że z dzidziolami wszystko okej
Ursa to super że udało Ci się kupić ten detektor bardzo przystępna cena . Mam nadzieję że będzie działał jak należyCo do infekcji niestety , właśnie dużo dziewczyn ma po luteinie drożdżaki ale na szczęście dość podatne są na leczenie , także myslę że się pozbędziesz ich szybko
O dzidzie się nie martw :* :*
Buniu nasza cieszę się że jesteś już w domku :* :* :* Walcz dzielnie i wpadaj do nas :*
Oluś pewnie się badasz dalej trzymam kciuki !!!
Aniacicha ja takie uczucie miałam przed zapaleniem krtani najpierw taka kulka potem chrypka i poszło dalej ... ale nie mówię na 100% że to to ... Jak nie będzie Ci przechodzić warto to sprawdzić :* :*
Muffinka kuruj pęcherz chociaż w naszym stanie infekcja pęcherza to jak katar co chwilęale suszona żurawina i cytryna swoje zrobią :* :* :*
Nynusia cieszę się że bol minałZazdraszczam pogody my mamy z powrotem zimno
Mihito znikające objawy to dość powszechny "objaw" też tak mam raz więcej raz mniej raz wcale
Amerie odpoczywaj i nie stresuj się :* Na pewno wszystko jest dobrze z dzidziolem :* :* :*
Agaatka dołączam się do dziewczyn . Nasza intuicja czasem wie więcej niż nam się wydaje a jeśli podpowiada Ci że jest dobrze to tak być musi i tego się trzymajmy :* :* :*
Asieńko bidulko nasza :* Wracaj do żywych , niech Ci te mdłości już odpuszcza :*
Dodinka to już nie długo ja idę jutro na prenatalne i mam stracha strasznergo już dzisiaj
Agania powiem Ci że nigdy nie słyszałam żeby używać żelu do higieny intymnej do mycia twarzyAle jeśli chodzi o peelingi np to robię sobie sama domowe i są o wiele lepsze i zdrowsze niż te sklepowe
No to wracam do Was i już nie znikam troszkę jeszcze miałam dzisiaj do roboty i zeszło ...
Majlena Aguś czekam na wasze wyniki jak tam po usg no i na Oli ale Ona pewnie jeszcze w gabinecie a wy już po więc szybko pisaćUrsa, ~Rewianka~, dodinka, Rzodkiewka, ola.321, Bree lubią tę wiadomość
-
Witam sie ze wszystkimi.
Ja dzis od rana mialam sie dobrze do czasu obiadu. Zjadlam miske zupy ogogorkowej i poprawilam kopytkami z sosem i kefirem tak sie przejadlam ze myslalam ze zwymiotuje. Polozylam sie i niedawo wstalam wypilam miete i mimo to nadal jestem pelna. A do tego waga mnie przeraza mam 2,5 kilo na plus.Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie wszystko niby dobrze kość nosowa obecna rączki nóżki wszystko jest... Ja zrobiłam test z krwi bo u nas gogo polecają wyniki przyjdą do mnie poczta. A dzidziuś chyba spał bo był mało ruchliwy no ale przebył dłuższą podróż to mu się nie dziwię...
meeegi1771, aniacicha, ss, EwelKa wielka, dodinka, nat_alia, Małgorzatka, ola.321, FreshMm, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Aguś no nareszcie jesteś
Super, że jak na razie wszystko w porządku
Trzymam kciuki za testy z krwi
AsieńkaBiedna jesteś
Soraya ja też mam do przodu 1,7kgMoja Gin mi powiedziała, że to bardzo dobry wynik. No coś tam przytyć musiałam skoro ilość krwi się zwiększyła, dzidziuś już też swoje waży no i macica się powiększa
Bree lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:A ja znowu wymiotuje. Niestety u mnie dobrze jest do poludnia a potem tragedia. Nie wiem co bedzie ja wroce do pracy, a q poniedzialek musze juz byc...
Asieńka, bidulko. Bardzo Ci współczuję. Wymiotowałam okropnie w pierwszej ciąży aż do 17 tyg. To był straszny czas, tak więc doskonale Cię rozumiem. Teraz tylko czy aż mdłości, czasami lekkie, czasami wykańczające. Najgorsze są w godzinach wieczornych.
Kochana, a musisz wracać do pracy? Jeśli będziesz tak się czuła, to koniecznie weź zwolnienie. Nie możesz?Bree lubi tę wiadomość