Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:Ja sobie kupilam kolejny tablet na pocieszenie
nie mowilam ale jestem uzalezniona 9miedzy innymi) od gadzetow
Kiedys mialam energii za 10ciu...a teraz to bym z lozka nie wychodzila - starosc nie radosc
W ogole to mam zawroty glowy od poronienia... siedze na sofie i kreci mi sie w glowie...ciekawe co to, czekm az przejdzie a jak nie przejdzie to zapytam lekarza...
dobra ide pokroic czerwona kapuste na obiad
Bree, powinnaś wykorzystać to, że nie wychodziłabyś z łóżka przez cały dzień.Kominy zdecydowanie trzeba przeczyścić. W końcu wiosna idzie i czas na generalne porządki.
Nynusia, Bree, agania lubią tę wiadomość
-
Lookin trzymaj się Kochana :*
Bree tez tak miałam po poronieniu z tym ,że u Mnie po zabiegu z dwa tyg ♡ i krwawilam nie dużo ale też na papierze widziałam przy siusianiu. Przeszło i wszystko było ok
Ja kolejny dzień nic nie zrobiłam oprócz prania pozmywalam ugotowalam szybki obiad dla Mojego P bo po pracy styrany jak wół ,a reszta sprzątania stoi ! W piątek Mama ma przyjść Mi pomóc posprzątać.
Byłam dziś z pieskiem u fryca dziewczyny ale śmiesznie wygląda ! To york miniaturka jest taki malutki chudziutki i prawie łysy musiałam go tak na krótko ofrygać bo jest szczeniakiem jeszcze i puch zamiast sierściBree, lookinblueeyes lubią tę wiadomość
-
lookinblueeyes strasznie mi przykro. wie co czujesz. Ja właśnie wróciłam ze szpitala Obyło się bez zabiegu ale ogólnie czuję się nie najlepiej jeszcze.
Mój M w tym czasie bardzo mi pomógł i psychicznie i fizycznie jakoś to przejść, dumna jestem że mam takiego cudownego faceta.
ola.321, Bree, Kaśku, lookinblueeyes lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Lookinblueeyes tak bardzo mi przykro
Mialam nadzieje , ze juz zaden aniolek sie u nas nie pojawi
Ja dzisiaj na obiad zrobilam kluseczki ze szpinakiem z polecenia ktorejs z Was , ale nie pamietam kto to byl . Sa pyszneTylko corka domagala sie jeszcze miesa hihi
Ja wlasnie wrocilam od lekarza . Z moim baczkiem wszystko dobrze . Na USG ruszal sie jak by tanczyl hip hop .Nie wiem ile mierzy , ale to juz duzy babel i badanie mialam przez brzuch . Mam caly zestaw badan i kolejne usg 9 kwietnia(chyba takie dokladniejsze ).Poza tym ze wzgledu na moje wczesniejsze plamienie mam L4 do 9.04 .ola.321, Bunia86, aniacicha, Ursa, Muffinka1019, soraya, paula1, Małgorzatka, FreshMm, nat_alia, Bree, Kaśku, agania, lookinblueeyes lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojkalojka super wieści
Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok
A ja też kupiłam detektor tętnaOkazało się, że znajoma znajomej mojego męża ma w Szczecinie taki detektor i chętnie odsprzeda nam go za 60 zł
Nie jest taki wypasiony jak ten Małgorzatki ale jest dobrej, renomowanej firmy Baby SoundMożna słuchać na słuchawkach lub na komputerze
Można też nagrac
Jutro Przemuś go odbierze i kupi w aptece żel do USGlojkalojka, Małgorzatka, Bree, dodinka lubią tę wiadomość
-
Kurcze nawet nie wiem jak mam to opisać dokładnie...
Od niedzieli męczy mnie taka kulka w gardle ciągle mam wrażenie że coś stoi mi w przełykukaszel by się tego pozbyć pije dużo ale to nic nie daje
Co u licha to jest??
Może mieliscie coś podobnego?Bree lubi tę wiadomość
-
Aniacicha ja mam coś takiego jak się stresuje. Ale to pewnie nie jest powodem.
Ja od wczoraj walczę z moim pęcherzem... Wczoraj cały dzien, jak byłam siku, w ogóle nie umiałam go kontrolować, leciało powoli i nie mogłam przyśpieszyć ( no szkoda mi czasu ;p ). W nocy wstawałam 6 razy siku. A dziś już nie liczyłam ilości. Dzidzia się tam rozgościła na całego i rządziA jak Wasze pęcherze?
Bree lubi tę wiadomość
-
Jak jest zapalenie to szczypie, i jest taki ból na pęcherzu ( moje doświadczenie ). Więc u mnie to wygląda jak jakiś ucisk bobasa. A boli Cię czy masz po prostu częstsze wizyty? Wyczytałam, że to niby nacisk macicy, ale jest on chwilowy, bo za niedługo macica uniesie się nad pęcherz.
Bree lubi tę wiadomość
-
No właśnie jak długo wstrzymuję i wypróżnię pęcherz to wtedy pobolewa. Ja nigdy w życiu nie miałam zapalenia pęcherza więc nie wiem z czym to porównac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:28
Bree lubi tę wiadomość