Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgorzatka aleeeeeż się cieszę :*:*:*
ej tak patrze wszystkie Wasze 6 cm, może moje mniejsze bo...córeczkaa tak serio to wiem, że to indywidualna sprawa
ja mam połówkowe zapisane 21 maja...chyba umrę z ciekawości do tego czasu.Nynusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wróciłam właśnie z badań. Mam bardzo źle wyniki tsh, zbyt małe 0, 017.dostałam skierowanie do poradni endokrynologicznej na nfz, a opinię lekarza mam przynieść za 2 tygodnie pozostaje mi tylko wizyta prywatnam Krew i mocz za to dobre. miałam 1 raz badanie na fotelu Niestety mam straszne bbóle w środku po badaniu. dziewczyny jakby ktos mnie kuł gwozdziem do tego mam dziwny śluz. Myślałam, że się popłacze z bòlu jak leżałam na fotelu rozpychała mnie na siłę. Teraz mam straszny tam ból rozpychania i pieczenia. Za 2 tygodnie mam badania przezornosci karkowej. Jechac na ip z takim bòlem po badaniu? A na pytanie o wymioty miałam odpieiedz " chyba wie na co się pani decydowała" . Żadnego usg nie mialam robionego. Za to zostal duży ból krocza. Dowiedzialam się, że dzidzia się dobrze rozwija. Sory że bez składu piszę, ale telepia mną emocje. Do tego z telefonu
aniacicha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgo ja się nie znam na tych wartościciach ale wiem, że koleżanki miały albo nadczynność albo niedoczynność i po prostu dostały leki, chodziły na kontrole do endokrynologa i wszystko było dobrze :* a co do bólu to szczerze nie wiem co ci doradzić. po badaniu może wystąpić plamienie, ale żeby aż tak badać żeby rwało z bólu
-
nick nieaktualny
-
Malgo to jakiś rzeźnik ten Gin
Ja wielokrotnie byłam badana i na NFZ, i w szpitalach i na wizytach prywatnie. I nigdy nic mnie po badaniu nie bolało
Majlena ale piękny ten Twój dzidziuś w suwaczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:44
-
Ps. jakiś czas temu ktoś tu pisał o pesto na obiad, także postanowiłam je zrobić pierwszy raz w życiu - pesto zielone z kurczakiem i oczywiście makaronem
Nigdy jeszcze tego nie jadłam.
Pesto gotowe kupione w Biedronce. Patrzę na przepisy w necie i w niektórych jest, że potrzeba śmietany, a w niektórych nie ma nic o śmietanie. Co o tym myślicie, mogę zrobić wg przepisu bez śmietany i też będzie dobre?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:42
-
O to moje dziecię i jego 2 cm noga haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:47
aanaa, Buffy, ~Rewianka~, FreshMm, Blondik, agania, meeegi1771, Kasia82, ola.321, paula1, aniacicha, Nynusia, nat_alia, Bunia86, WiedźmaMaKota, EwelKa wielka, magdaa, dodinka, Muffinka1019, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Malgo nie przejmuj się bólem ja ostatnio nawę w trakcie badania mówiłam ze mnie boli to dr powiedzial ze boli bo jest ukrwione i tyle.bolalo mnie do wieczora.w poprzedniej ciąży tego nie miałam a teraz za to mam i nic nie poradzisz.
Myślę ze nie masz co się zamartwiać będzie okMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Ps. jakiś czas temu ktoś tu pisał o pesto na obiad, także postanowiłam je zrobić pierwszy raz w życiu - pesto zielone z kurczakiem i oczywiście makaronem
Nigdy jeszcze tego nie jadłam.
Pesto gotowe kupione w Biedronce. Patrzę na przepisy w necie i w niektórych jest, że potrzeba śmietany, a w niektórych nie ma nic o śmietanie. Co o tym myślicie, mogę zrobić wg przepisu bez śmietany i też będzie dobre?
Pierwsze słyszę o smietanie.mieszkałam osobiście we Wloszech i pesto mieszalo się z pokrojonym pomidorkiem w kostkę i czosnkiem do tego oliwa musiało się przeżreć w lodowce i dopiero na makaron się nakladalo .ot tak to zawsze robię i jest pyszne.
Tylko teraz nie mogę patrzeć na pomidory...bleUrsa, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Ci to chłopak
hehe
Tfu, tfu, tfuTak mi się wypsnęło
Oczywiście, że chłopak
Koszykarz
Battinka a ja kocham pomidoryI pomarańcze
I na tym by sie skończyła moja lista namiętności do zdrowych rzeczy
Potem jest gyros z frytkami lub szorma ze Sfinksa (obowiązkowo też z frytkami
), herbata earl grey z cytryną i miodem, pepsi i, jak się dzisiaj okazało cheetosy o smaku pizzy. I zastanawiam się dlaczego nie może mi się chcec jak normalnej kobiecie w ciąży sałaty albo zupy ogórkowej albo łososia?
Małgorzatka, nat_alia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
ursa bo zakazane smakuje najbardziej
ja też super zdrowo się nie odżywiam. zresztą gdybym miała jeść sałatki to bym ważyła już całkiem z 40kg
zastanawiam się nad poduszką do spania dla kobiet w ciąży, chciałam kupić już z córką, ale jakoś kasy mi zawsze szkoda było, bo gadam aaaa stówa a to tylko na pare miesięcy, ale pamiętam jak się męczyłam z pozycją do spania więc chyba teraz kupię.Ursa, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość