Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja musze powiedzieć ze mam ochotę tylko na niezdrowe jedzenie i nic nie poradzę no nic mi innego do tej japy nie wchodzi ciągle caaaly dzień mdłości chce mi się jeść frytki,kebaby,chipsy,orzeszki solone no i takie to jedzonko byle jakie.mam nadzieje ze mi to przejdzie niebawem
A i będą w ciąży z corka nie znosiłam smaku ani zapachu ogórka teraz natomiast z równowagi wyprowadzają mnie pomidory heheMałgorzatka, Arielka, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
ja z synkiem miałam takie smaki na fast foody, z córką na słodkie, jak nie lubiłam ciast tak pokochałam
teraz też raczej na słone, ostre, więc sądzę że to chłopak będzie, chociaż wiem, że to niepowiedziane
Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie też na słodkie, potrafie zjeść zupę po której mdli mnie jak nie wiem a przygryzę ją słodkim i przechodzi
Moje ostatnie połączenia haha:D
-Frankfuterki z ketchupem a dosłownie po nich lody waniliowe z polewą truskawkową
-Caaały budyń a po nim frankfuterki z chrzanem
-Śniadanie meega z 3bułek pełno pomidorów a do tego lody z polewą czekoladową
-Zupa pieczarkowa a po niej duży kawałek tortu
Hah i kto kobiecie w ciazy zabroniAsieńka_86, FreshMm, Małgorzatka, Kasia82, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jesli chodzi o sny to tez mi się snia takie głupoty ze glowa mala...a powiedzcie czy wy dziewczyny przesypiacie całą noc? Bo ja się budzę ok 3 w nocy i juz nie śpię niewiem czy to normalne nie mam tak codziennie ale bardzo często.
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle numer!
Narobilyscie mi ochoty na chipsy tymi cheetosami, wiec poszlam na zakupy i kupilam sobie mala paczuszke solonych, bo 'najzdrowsze'. I co? Wracam do domu bez nich - zostawilam na kasie
Chyba nie byly mi dzis pisane
Ale za to wcinam orzeszki ziemne
paula1, Małgorzatka, Kasia82, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Malgo cieżko mi powiedzieć, bo tak jak pisałam od lat choruje na niedoczynność, ale wydaje mi się ze jako zdrowa osoba powinnaś miec większy wynik. Znajdz prywatnie lekarza nie ma na co czekać, tarczyca jest bardzo ważna przy ciąży, dlatego wydaje mi się, że każdy powinien zroic tsh na początku.
U mnie na razie spokojnie. Dodzwoniłam się do gina. Zwiekszyl mi dawke lutki i asparginu i mam odpoczywac. Jakby sie rozkrecilo mam leciec na IP. Mam nadzieję, że teraz pozegnam te plamienia na zawsze, a mojemu groszkowi nic nie jest:)Małgorzatka, ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Co do płci, to przeczuwam dziewczynkę. Może dlatego, że w ciązy z chłopcami miałam mega ochotę na kwaśne. Non stop jadłam grapefruity i nektarynki. Właściwie to cały dzień jadłam owoce. Do tego zero wymiotów i bardzo rzadko mdłosci. Za to teraz czesciej siegam po slodkie a na kwasne nawet nie mam ochoty, tez ze wzgledu na zgage po nich. Do tego zdarzaly sie wymioty, a mdlosci mam prawie dzien w dzien, glownie wieczorem. I ot tak wywnioskowałam, że teraz bedzie dziewczynka:)Ale mi jest wszystko jedno:)
Małgorzatka lubi tę wiadomość