Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
BATTINKA wrote:No jesli chodzi o sny to tez mi się snia takie głupoty ze glowa mala...a powiedzcie czy wy dziewczyny przesypiacie całą noc? Bo ja się budzę ok 3 w nocy i juz nie śpię niewiem czy to normalne nie mam tak codziennie ale bardzo często.
Ja przesypiam, nawet mi się siusiu nie chce w nocy, ale chyba śpię czujnie, bo czuję jak się co jakiś czas przekręcam z boku na bok.Małgorzatka, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Zdaje relację: zostaję dzisiaj na ip. Cały czas krwawię. Serce bije, widziałam rączki i nóżki. Fasola fika i moje plamienia ma gdzieś.
Wg usg szpitalnego 9+5.
Trzymaj się, kochana. Najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką, a dzidzia ma się dobrze. Może musisz troszkę poleżeć pod obserwacją. Kciukaski za Was trzymam. Musi być dobrze! :-*Małgorzatka, ola.321, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Kasiu cieszę się, że wszystko z Tobą i Fasolą dobrze!
Małgorzatko ale Cię wymęczyliktóra to była wizyta u położnej? Ja 31. mam drugą ale w sumie pierwszą taką konkretną. bo tamta to była taka dziwna, zapytała tylko kiedy była ostatnia miesiączka dała pojemniczki na siuśki i wpisała mnie w kartotekę.
Ja dzisiaj zaraz po obiedzie zwróciłam wszystko ;/ a mój Kochany zrobił i tak mi było głupio, że on tak rzadko gotuje a ja to zwracam, teraz jem niepewnie suchy chleb i popijam miętówką... ale chyba dzisiaj to nie koniec rzyganiaMałgorzatka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
katarzyna grunt, że z z dzidzią wszystko dobrze :* leż, wypoczywaj i pozwól zadbać o siebie lekarzom. Mam nadzieję, że szybko krwawienia przejdą.
Małgorzatka pięknaaaa dzidziai najważniejsze że zdrowa :*:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 19:44
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Ja glukoze mialam badana w 6 tyg i wyszla 100 i musialam robic krzywa cukrowa i wtedy sie pije ta glukoze dopiero.
a co do snów to mi też śnią się jakieś dziwadla:/Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwalika wrote:Mnie juz malo co meczy ale i tak nie wypijam na pewno 1.5l wody nie lubie nie gazowanej czystej wody soki tez nie bardzo mi wchodza wiec juz nie wiem co mam pic.. przed ciaza pilam duzo coli teraz prawie wcale i nie wiem co mam pic
Malgorzatko super wiesci ciesze sie
Katarzyna co u Ciebie?
Sprobojcie wody typu muszynianka/muszyna/staropolanka. To sa wody mineralne i maja sporo wapnia i magnezu (ktory wielu lekarzy kaze suplementowac w ciazy). Wod typu naleczowianka/ zywiec troche nie warto kupowac, bo prawie nic nie maja w sobie, ale co kto lubi
Te wody mineralne maja fajny ostrzejszy smak, sa lekko gazowane, a z sokiem z cytryny sa pyszne!
Jezeli chodzi o cole, to mama mojej chrzesniaczki pila przez cala ciaze i okres karmienia TYLKO cole. Mowi nawet, ze sie uzaleznila, ale nie wiem, czy to mozliwe (w koncu sa tam liscie koki:P). W kazdym razie mala urodzila sie zdrowa jak rybka i raczej jej cola nie zaszkodzila, wiec mysle, ze w rozsadnych ilosciach mozna spokojnie
-
Wiedźma to szykuj się czeka Cię to samo
To jest taka wizyta w szpitalu także trochę posiedzisz ale nie było źle
Tutaj mają naprawdę dobre aparaty usg także na pewno będziesz miała podobne zdjęcie
A to było moje 3 spotkanie z położną (tylko ze względu na moje przejścia - normalnie byłoby pierwsze)
Asiaja myslę że lekarz tak powiedział bo mama pytała jakbyś pojechała to na pewno by Ci pomogli ale najważniejsze że dostałaś Torecan
to naprawdę dobry lek i powinien zatrzymać wymioty
-
WiedźmaMaKota wrote:Małgorztko ale ja do przychodni mam przyjść i z tego co pamiętam to też mi położna ostatnio mówiła, że na tej wizycie 31. się umówimy na usg, więc może będę miała ten czas rozbity na 2 razy?
-
Katarzyna to wspaniałe wieści, że z dzidziusiem wszystko ok. Leżenie w szpitalu to nic przyjemnego ale z drugiej strony masz pewność, że jeśli coś by się działo od razu zareagują. Trzymam kciuki za Was i za szybki powrót do domciu
Nie wiem czy dobrze zauważyłam ale coś nam Agatka się nie odzywa cały dzień. Mam nadzieję, że u niej też wszystko ok... Tak się bała tego tygodnia.
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna najważniejsze że dzidzia ma się dobrze! Ma tak zostać
a Ty leż ile będzie trzeba . My tu wszystkie trzymamy kciuki
ola.321, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny , dluuuuuuuugo nie pisalam , ale wszystko codziennie czytam na biezaco !
Nie mam teraz na nic sily , jeszcze 2 tygodnie bez mojego faceta i caly czas mam dola i nic mi sie nie chce ... wszytsko do kituu !
Ciesze sie z waszych wizyt , z pieknych maluszkow !
Co do plci to ja czekam na chlopaka , oczywiscie byle zdrowe ale chlopak sie marzy !
Buziaki dziewczyny jestem z wamiola.321, EwelKa wielka, Małgorzatka, Ursa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Dziewczyny myslicie ze szklanka soku, kanapka i kilkq krakersow na caly dzien wystarczy? Nie jestem w stanie nic wiecej wcianac bo ciagle mam odruch wymuotny i sama sline wypluwam.
Asieńko... jak tak malutko jesz, to tylko pogarsza sprawę, bo pusty żołądek to najlepszy przyjaciel do rozwoju mdłościTe w czasie największych mdłości trudno mi było cokolwiek zjeść, sam widok jedzenia sprawiał, że było mi niedobrze - ale któregoś dnia byłam u teściowej, nawciskała mi jedzonka i poczułam ulgę... wtedy zrozumiałam, że pełny żołądek to mój wybawiciel od mdłości. Dlatego radzę Ci z całego serca jechać na kroplówkę, aby Cię podreperowali, może przejść się do lekarza po jakieś leki, by mdłości zmalały i byś nabrała ochoty do jedzenia. Takie jest moje zdanie :*
Ps. dopiero doczytałam, ze nie chcą Cię na sorzeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 20:42
Ursa lubi tę wiadomość