Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo, bo zapomniałam hasła
ale na bieżąco Was czytałam i gratuluje udanych wizyt. Ja wczoraj bardzo się zle czułam, nie wiem czy to wina niestrawności, ale bylo mi bardzo niedobrze i bolal mnie brzuch, nie byl to jakiś straszny bol, ale byl
Dzisiaj juz bez bólu. Mace tak czasami? Ze was tak trzyma kilka godzin?
Ursa lubi tę wiadomość
-
Witam kobitki! Właśnie jadę do Krakowa, jeśli któraś jest z Krk i chce się spotkać na plotach to mój nr tel 605 430 159, jestem do jutra
pozdrawiam!!
ewa13 lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Dodinka, mi kolo 10-11 tyg tez przeszly mdlosci
teraz czuje je raz na 3-4 dni i nie mam juz na co narzekać
za to od wczoraj mam humory. Biedny mój mąż :)miłego dnia kobietki
mersiak przywieź nam cos z krk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 08:51
Ursa lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Dodinka, mi kolo 10-11 tyg tez przeszly mdlosci
teraz czuje je raz na 3-4 dni i nie mam juz na co narzekać
za to od wczoraj mam humory. Biedny mój mąż :)miłego dnia kobietki
mersiak przywieź nam cos z krk
Pocieszyłaś mnie dziękuję już zaczęłam się bać że coś jest nie tak -
Dzień dobry dziewczyny
Ja dopiero wstałam. Mąż dzisiaj na konferencji więc znowu jestem sama. Idę zaraz zrobic sobie jakieś śniadanko. Standardowo ze śniadania chce mi się tylko... herbaty.
Dziewczyny chciałabym się poradzic, bo nie wiem co robic. Mam możliwośc kupic wózek w bardzo dobrym stanie (powiedziałabym, że bardzo, bardzo dobrym bo jest czyściutki, zero zadrapań i tylko po leciutko wytartym bieżniku kół widac, że był używany), kolor błękitny z różowymi wstawkami więc nada się i dla chłopca i dla dziewczynki. Marka Natalie by Tako. Nam już wczesniej radzono, między innymi, tą markę bo wózki mają opinię niezniszczalnych i odpowiednich na każde warunki: piach, błoto, trawa itd. A ponieważ mieszkam pośród pól i mam przepiękne trasy spacerowe ale tylko nieutwardzone (lub ewentualnie kocie łby do jeziora) to tylko takie wózeczki wchodzą w grę.
Wózek jest to typ 2w1 zamiast szeroko oferowanego nosidełka ma wkładkę do gondoli z materiału i gąbki a la nosidełko. Oprócz tego ma dośc duży koszyk na zakupy, torbę i mnóstwo kieszonek dookoła budki.
Jego największą wadą jest to, że jest bardzo ciężki. Aż się człowiek na prawdę dziwi skąd ta waga bo konstrukcja nie wygląda jakoś ciężko. Mieszkam w domku więc nie będę musiała go nigdzie dźwigać, mam samochód więc do lekarza raczej w nosidełku samochodowym będę dzidziusia brac. Wózek będę przewozić jedynie na wystawy lub zawody psich zaprzęgów no ale mąż zawsze jeździ ze mną.
No ale do sedna... bo mi się wydaje, że oszalałam, że tak wcześnie zastanawiam się nad kupnem. Pewnie bym się nie zastanawiała gdyby nie cena... 150 zł. Właściciele chcieli oddać za darmo bo sami nie planują już dzieci, cena jest ustalona tylko po to żeby "dobrze się używało". Co o tym sądzicie? Dac się zwariować i kupić wózek w... 13 tygodniu ciąży?FreshMm lubi tę wiadomość
-
Mi znikly ostatnio wszystko objawy na jakies 5 dni. Tez troć panikowalam, aż tu pewnego dnia wstalam z mdlosciami i kręceniem w glowie. Potem bol brzucha innego dnia. Jeszcze pól roku martwienia sie
Hej Ursa. Ja bym brałaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:00
Ursa, dodinka lubią tę wiadomość
-
Ja juz barszczyk czerwony gotuje
do tego jak P przyjedzie kartofelki ze skwareczkami
mmm pycha. U Nas piękna pogoda się zapowiada tyle słońca za oknem ! Wiecie dziś kilka razy miałam takie ukłucia w szyjce macicy chyba .. Czytałam kiedyś tam na wrzesniowkach, że tak mają ale są juz w późniejszym etapie jakby taka szpilka Mnie kula
Ursa lubi tę wiadomość
-
Agatko jak dobrze ze sie odezwałaś
Ja mam czesto niestrawnosc potrafi mnie trzymac caly dzien +wzdecia a jak się najem to mi niedobrze ale jak poleże to przechodzi.
Mersiak kurka a ja miałam też odwiedzic Kraków dzis ale jednak mocy mi brak na wycieczki
Dodinka ja mam 3dzien spokoj z mdlosciamidodinka lubi tę wiadomość
-
Ursa jeśli uważasz ze ci sie taki wlasnie przyda to bierz bo sie oplaca. Ja znowu wolę się za niczym nie rozgladac zeby przypadkiem mi sie nie spodobalo bo nie chce nic jeszcze kupowac przynsjmniej ze 2 miesiace chce poczekac z jakimi kolwiek zakupami, taka juz jestem;)
meeegi1771, Ursa lubią tę wiadomość