Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka nie wiem czy to pocieszające, ale i ból głowy i wymioty świadczą o wysokim progesteronie a to dobrze dla ciąży
A co do biustu, to mój generalnie jest większy, ale na tyle że w stanikach dotychczasowych wreszcie jest taki pełnyfajny
tylko te niebieskie żyłki mnie wkurzają
Ja przez te wymioty w ogóle wróciłam do wagi sprzed ciąży albo nawet i mniej. Więc znów mieszczę się w jeansy
Tylko talii nie mam - też tak macie?Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Kasiulka! Wspaniałe wieści, że wymioty ustały. Ja też pierwsze śpioszki kupiłam po genetycznych
Były ostatnie sztuki w lidlu
O takie:
Małgorzatka, nat_alia, FreshMm, dodinka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Hej dziewczyny, mi po czopku wymioty ustaly, ale jeszxze slabo z jedzeniem i piciem. Natomiast zlapal mnie wczoraj juz taki bol glowy i trzyma, ze chwilami nie wyrabiam. Apap nie pomaga, wiec leze. Po prostu zawsze cos, mam nadzieje ze wraz z drugim trymestrem odejdzie wszystko. Jeszcze tydzien musze wytrzymac.
Ursa ja bym kupila wizek, sama ostatnio przegladalam ojazje, ale jeszcze sie wstrzymalam bo moze cos sie trafi fajnego. Ja to w ogole chyba kupie uzywany, bo czasem naprawde mozna dostac w super stanie dovrej firmy, a wiadomo ze za nowe do 2000 trzeba liczyc jak chce sie porzadne.ja też już poluje na wózek tzn przeglądam oferty
-
Ursa wrote:Mi spadło 2kg na samym początku z 61 na 59 a teraz już znowu prawie 61 km
Moja gin mówiła, że to bardzo ładnie
Ursa lubi tę wiadomość
-
No więc witam się z rana
pogodę mamy do bani i zaś trzeba będzie siedzieć w domu gr
Wiecie co moje paznokcie rosną w zastraszającym tempie i nie wiem czy to kwestia calcium który sobie pije czy ogólnie . Bo zawsze miałam łamliwe i krótkie a teraz szpony aż miło popatrzeć haha
Dobrze dobrze . Włosów też przybywa tylko jakieś takie bez blasku są -
Malgorzatka dziekuje za cieple mysli, tez mysle ze ten bol glowy moze byc od odwodnienia dlatego staram sie pomalutku pic. Co do paznokci to mi tez zrobily sie mocne jak nigdy, choc ja to i tak mam zawsze krotkie, bo doprowadzaja mnie do szalu.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny z rana
pogode jeszcze dziś mamy piękną ale jutro podobno ma być zimno i deszczowo ..
Ursa korzystaj z okazji
co do farbowania włosów ja również mam ogromne odrosty, ktoś mówił tu na forum że niby nie ma się czym przejmować że nie szkodzi to dziecku ale stwierdziłam że troche wytrzymam,
znalazłam nawet farbę z GARNIERA bez amoniaku OLIA- myślę że ją kupie i zobaczymy - mam siostre fryzjerke i poleca tą farbę- zastosuje ją w przyszłym tyg i zobaczymy jakie będą efekty
a jakie kremy używacie na cerę trądzikową ja IWOSTIN ale teraz mi nie pomaga...Małgorzatka, Ursa lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana dziewczyny ale dzisiaj u nas na podbeskidziu piekne sloneczko
leze sobie na lezaku przed domem i grzeje dupke
Hmm wiecie co mam od pewnego czasu bardzo wysuszona skore na twarzy az widze ze sie luszczy nigdy wczesniej tak nie mialam raczej moja cera byla tlusta.. jakie kremy do twarzy polecacie?
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Witam sie z rana dziewczyny ale dzisiaj u nas na podbeskidziu piekne sloneczko
leze sobie na lezaku przed domem i grzeje dupke
Hmm wiecie co mam od pewnego czasu bardzo wysuszona skore na twarzy az widze ze sie luszczy nigdy wczesniej tak nie mialam raczej moja cera byla tlusta.. jakie kremy do twarzy polecacie?ja używam takich i problemy tłusta sucha się skończyły
-
Natalia ja używam Mary Kay do cery suchej i wrażliwej. Mega nawilża a nie jest na bazie olejów więc nie zapycha.
Agatka ja od początku ciąży oglądam wózeczkiBardzo mi to poprawia humor
Za każdym razem jak jesteśmy w galerii to latam po tych wszystkich dziecięcych sklepikach
Teraz też dużo piszą o wyborach wózka w "M jak Mama"
Wiec takie rozeznanie poglądowe mam. Na pewno bedę wybierała spośród wózeczków używanych (wolałabym mniej wydac na wózek żeby móc kupic możliwie jak najlepszy nowy fotelik do auta), zależy mi na wózku "terenowym" jeśli tak to można określic. I właśnie firma Tako ma kilka modeli, które świetnie się sprawdzają na wieś. Więc ten wpisuje się w to czego potrzebujemy. Pewnie, że marzy mi się wózeczek w stylu retro, coś jak Navington Contessa albo Silver Cross Kensington no ale, jak się ma najbliższy beton jakieś 500m od domu, to na marzeniach się kończy
-
Cześć dziewczynki!
Katarzyna87 i Amerie dajcie znać co u Was!
Ja wczoraj byłam u kuzynek i usłyszałam pierwsze przepowiednie
Powiedziały, że chłopiec, bo nic się z twarzy nie zmieniłam i z figury. Ale zauważyły już lekki brzucho ;p Więc zobaczymy.
Mi chyba obojętne czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, bo to pierwsza ciąża, ale jedno wiem na pewno dziewczynkę bardzo chcę mieć. Nie musi być w tej ciąży, ale w kolejnej już tak
Ja dziś znowu namiętne spotkanie z Panem kibelkiem
Małgorzatka piękny bobas
Pisałaś, że badanie pappa w UK jest obowiązkowe. Ja się zastanawiam właśnie, bo w środę mam pierwsze USG w szpitalu i nie wiem co dokładnie będą miarzyć badać. Może wiesz coś więcej? I czy od razu Ci powiedzieli, że wszystko ok? Bo mi Pan położny powiedział, że dowiem się później...
Udanej soboty! -
Hej:) U mnie w miarę ok, plamienia jako takiego nie ma, jakieś resztki jeszcze wylatują, ale ewidentnie widać, że to nie świeża sprawa. Odpoczywam, dużo leże mam nadzieję, że to już sie nie powtórzy a groszek ma się dobrze:)
Muffinka1019, Ursa, nat_alia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
A ja się wzielam za sprzątanie, wczoraj okna( babcia mi pomogła), dzisiaj reszta. Na obiadek mój M zazyczyl sobie kluski ziemniaczane z serem, wiec dostanie.
Co do piersi to trochę jakby urosły, zrobily się pełniejsze - mąż dziś stwierdził rano, że ale masz teraz fajne dyduchy. No mi też się podobają, tylko jak po całym dniu ściągam stanik to bolą.
Ja chyba tez po tym genetycznym usg coś kupię maluszkowiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 11:55
Ursa lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.