Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie na czym polega fenomen tej poduszki? Ja od jakiegoś czasu mam problem ze snem. Cały czas mi nie wygodnie. Spanie z meżem "na łyżeczki" to dla mnie dramat. Czuję się jak w dybach.
Małgorzatka, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
ja w każdej ciąży musiałam sobie podkładać jaśka między kolana, więc ta poduszka wydaje się po prostu praktyczniejsza bo zakładasz nogę i już wygodnie, nie ucieka ci nic, nie spada, w nocy nie szukasz tego jasia po całym łóżku
Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ursa jakiś tam zapach tego jest. Ale ja zawsze taki zapach miałam i wyniki były dobre. We wtorek mam wizytę u gina to zapytam.
Małgorzatka super, że wszystko dobrzebobasek śliczny
Co do spania to ja o dziwo ostatnio śpię, budzę się tylko koło 2-3 na siusiu i do rana wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 16:20
Małgorzatka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ejjj dziewczyny Wy tu o pesto i cheetosach a ja głoduje w pracy
Dziś od 3tyg ruszyłam szynkę i nawet mi smakowała.
Teraz zajadam sucharki z pomidorami i bazylią
Ja też nie mogę się ułozyć do spania.. na bokach mi źle bo mnie coś tam rwie a na wznak źle mi się oddycha i taka robota jak się wymęczę baardzo to dopiero usypiam..Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Mieszkanko jak nowe
oczywiście nie sama wszystko zrobiłam przy myciu okien pomogła Mi przyjaciółka
ojej Ursa sama nie wiem dlaczego się podniosłam z tego łóżka
kręciłam się i tylko podjadalam
wszystko powinno być zrobione dużo wcześniej ale z takimi ruchami to i tak dobrze ,że dziś się wyrobiłam. Marze tylko o leżeniu. .. miałam robić barszczyk czerwony ale chyba przełoże to na jutro
Ciesze się ze zdrowych maluszków dziewczynyUrsa, ola.321, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma niedoczynność tarczycy w trakcie ciąży? Jakie leki bierzecie i jakie macie zalecenia od lekarza?
Zapisałam się na wizytę prywatną na 27.03 zobaczymy co powie, u innych terminy są dopiero na listopad, grudzień, (prywatne). A ten lekarz do którego się umówiłam w internecie ma sam bardzo dobre opinie, chociaż teściowa się żaliła, że ten lekarz jest do niczego. Ale 100 zł za wizytę do normalna cenaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:08
-
Małgorzatka gratulacje:) Podobno dziewczynkę od chłopca na tym etapie mozna rozróżnić, bo u chłopców "stoi",a u dziewczynek "lezy"
Małgo ja mam niedoczynność, ale Twój wynik wskazuje bardziej na nadczynność. Ja biorąc leki mam tsh około 1,5,jak mam za niską dawkę to tsh rośnie. Kiedyś miałam wynik podobny do Twojego to lekarz powiedział, że wpadam w nadczynność i zmniejszył dawkę.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Amerie wrote:Małgorzatka gratulacje:) Podobno dziewczynkę od chłopca na tym etapie mozna rozróżnić, bo u chłopców "stoi",a u dziewczynek "lezy"
Małgo ja mam niedoczynność, ale Twój wynik wskazuje bardziej na nadczynność. Ja biorąc leki mam tsh około 1,5,jak mam za niską dawkę to tsh rośnie. Kiedyś miałam wynik podobny do Twojego to lekarz powiedział, że wpadam w nadczynność i zmniejszył dawkę.
Ja na wynikach się nie znam jeśli chodzi o tsh, bo nigdy na tarczycę się nie leczyłam, nawet lekarz rodzinny przy badaniu nic nie stwierdzał i nie kierował na badania do endokrynologaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:34
-
Amerie a jak Ty się czujesz ??
Wiecie co jak tak czytam o tym TSH to sobie chyba zbadam bo mnie nie kazał robić tych badań bo pół roku temu miałam robione razem z USG tarczycy ale pół roku to dużo czasu...
Małgorzatko super dzidzia piękne zdjęcie i na pewno będzie to chłopakMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
ja robiłam sobie tsh z ft3 i ft4 przed ciążą, ale teraz lekarz prywatny kazał zrobić, z nfz mi tego nie zalecił więc będę musiała wyłożyć ze swojej kieszeni, no trudno. Za to mam do zrobienia glukozę jaaamiiiii
- strasznie szybko, bo robi się po 20 tygodniu, no ale pytałam prywatnego i mówi jak już mi zleciła to mam zrobić. najgorsze te siedzenie dwie godziny w laboratrium
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:43
-
Ja też mam glukozę zrobić i toksoplazmozę wszystko na nfz, a wizyta u endo prywatnie wiadomo, terminy dalekie: listopad, grudzień, styczeń 2016. 2 godziny zamulania jeszcze głodnym, prędzej puszczę tam pawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:52
-
na glukozę tak, na toksoplazmoze nie. Wszystko zależy od dawki jaką Ci lekarz przepisał, jeśli 50tka to siedzisz tylko godzinę, ja przy 75 siedziałam przy córce 2 godziny. A dlatego, że pobiera się krew zanim się wypije, a potem po danym upływie czasu.
-
Nynusia wrote:Ejjj dziewczyny Wy tu o pesto i cheetosach a ja głoduje w pracy
Dziś od 3tyg ruszyłam szynkę i nawet mi smakowała.
Teraz zajadam sucharki z pomidorami i bazylią
Ja też nie mogę się ułozyć do spania.. na bokach mi źle bo mnie coś tam rwie a na wznak źle mi się oddycha i taka robota jak się wymęczę baardzo to dopiero usypiam..
Ja długo śpię, ale kręcę się strasznie z boku na bok, bo za długo na jednym boku nie mogę leżeć. Poza tym cały czas mam dziwaczne sny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:59