Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No toja Wam jeszcze pokaże jaki bym sobie kupiła gdybym mieszkała w centrum Gorzowa jak wcześniej i gdybym nie miała pierwszego cywilizowanego chodnika 18km od domu
Kupiłabym dokładnie taki, czy nie jest piękny ??
meeegi1771, lojkalojka, Nynusia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
W sumie to jescze czas ,podoba Mi się jeszcze taki u Nas w sklepie widziałam https://m.facebook.com/100004160447358/posts/pcb.445816845566993/?photo_id=445816295567048&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.445816845566993%26photo%3D445816295567048%26profileid%3D100001587693331%26source%3D49%26refid%3D17%26_ft_%26ftid%3Du_t_4&mdf=1
-
Dokładnie Agatka. Dlatego mówię, że to co mi się podoba a to na co musze zwracac uwagę kupując wózek to dwie różne rzeczy. Hm konflikt interesów
Dlatego właśnie zdecyowaliśmy się na wózek do zadań specjalnych
Sprawdzony w trudnych wiejskich warunkach.
U nas to nie tylko kwestia dróżek leśnychDO wsi prowadzi około 700m droga brukowa w drugą stronę, do jeziora ciągnie się też jakieś 500m potem jest wysypany żwir z kamieniami. Dlatego u nas najważniejszy jest dół wózka a nie góra. Ważne są grube, duże, pompowane koła i dobre amortyzatory. Braliśmy też pod uwagę to, że dzidziuś urodzi na jesień/zimę toteż gondola powinna być na tyle szeroka by uwzględniała kombinezony, kocyki itd.
meeegi1771, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:No toja Wam jeszcze pokaże jaki bym sobie kupiła gdybym mieszkała w centrum Gorzowa jak wcześniej i gdybym nie miała pierwszego cywilizowanego chodnika 18km od domu
Kupiłabym dokładnie taki, czy nie jest piękny ??
Tylko jak do do samochodu spakowac ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny o wózkach najlepiej czytać opinię, niestety, ale jak pojedzie sie do sklepu, to tam jest plasko i wózek super sie prowadzi , a w praktyce kicha.
-
Lojkalojka wiesz jak to z marzeniami
One sa pozbawione wad toteż sie nad tym nie zastanawiałam
A tak serio, to pewnie składa się je jak każde inne wózkiSkoro są tylko robione na retro to pewnie ściąga się gondolę i składa stelaż dołu. Aczkolwiek upierac sie nie będę bo moje marzenia o posiadaniu takiego wózeczka rozwiały sie na początku ciąży toteż nie przeczytałam ani jednej opinii o nich
-
aagatkaa1984 wrote:Sklada, sklada cena tez piekna ;)http://wozki-dla-dzieci.com/wozki-3w1-classica-inglesina-balestrino-20142015podwozie-spacerowka-gondola-fotelik-kurier-gratis-p-13315.html?zenid=5b5a4528523e1a390ad2d3208dac8519
To prawda. A niektóre modele w stylu retro potrafią kosztowac jeszcze 2-3 tysiące więcej. Ale też nie wszystkieWiększośc jednak mieści się w standardowych cenach wózków
Ostatnim razem jak byliśmy w Gorzowie, to widzieliśmy wózek retro z wiklinowym koszem gondoli. Piekny i o ile pamiętam nie kosztował wiele ponad tysiąc złotych ale ciężki niesamowicie był. -
nick nieaktualny
-
Agatka też pamiętam, jak przez mgłę ale pamiętam! Bodajże grantaowe i czerwone były
I to były chyba parasolki.
Ale powiem Wam, że my też chyba kupimy potem jak już maluszek będzie siedział taka zwykłą parasolkę. Oczywiście nie na codzienne spacery bo sobie nie poradzą plastikowe koła ale własnie na wyjazdy czy zakupy do miasta. Bo tego naszego giganta cieżko będzie brac za każdym razem. -
Ja właśnie wróciłam z mojej wizyty
właściwie byłam po recepty bo w czwartek miałam wizytę prenatalną ale jak Pani dr spytała czy chcę zerknąć na maluszka, to oczywiście bardzo chętnie chciałam sprawdzić czy wszystko ok.
No i jest ok, dzidziuś rośnie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Co do wózków to ja jeszcze nie szukam, pewnie dostanę w spadku bo w rodzinie jest trochę małych dzieci i wszyscy się wymieniają czym się da
.
paula1, Ursa, FreshMm, aanaa, agania, dodinka, Rzodkiewka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja dziś pracuje w pocie czoła (haha) od 7:45 dopiero teraz jem śniadanie (a powinnam obiadek wcinać
) no nic... w każdym razie nadgoniłam Was i teraz tak:
Pisałyście o powrocie objawów ja mam takie swędzące piersi i sutki opuchnięte, że nie ma szans się dotknąć masakra...a prawie 3tygodnie nic mnie nie bolało.
Ursa wózek śliczniusi mnie także się podobają takie miękkie, ten wózek co wstawiła w pierwszym linku meeegi też oglądałam bo wdziałam jego reklamę w "Mamo to Ja" ale jak dla mnie dziecko w spacerówce ma dziwną pozycję w nim
Ja nie mam jeszcze swojego typu.. bacznie oglądam, patrzę ale nie wiem...spacerówkę mam więc przydałby mi się głęboki z nosidełkiem znalazłam jeden na allegro nie drogi bo 600zł ale opinie ma różne no i mały mankament nie ma go nigdzie w sklepach żeby dotknąć zobaczyć więc chyba odpuszczę...
Ola świetne wieściNajważniejsze, że maluch rośnie
Co do kupowania u mnie jak będzie chłopak będę miała 12kartonów ciuszków, a tak to już mam wanienkę, łóżeczko, przewijak, spacerówkę, sterylizator butelek, 2 butelki, smoczek, zestaw do paznokci, szczotkę, grzebień trochę już tego jest
Ja ostatnio mam kiepski humor jakoś niczym sobie go nie umiem poprawić chyba się wybiorę na jakieś zakupki.
Ursa, ola.321, aanaa, dodinka, zetaaa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ola super że z maluszkiem wszystko dobrze
Ursa ja już miałam taką landarę przy synku i byłam niezadowolona. jedyny plus tego wózka to to, że jest na paskach i można nim bujać. ale jak dla mnie za ciężki, no i nie mój gust już. Ale to Tobie ma pasować
ubranka bardzo ładne
kciuki za wizyty!!! :*ola.321, Ursa lubią tę wiadomość