Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aanaa ja właśnie dostałam wiadomośc, że jutro do mnie dotrą spodnie ciążowe. Jestem mega ciekawa czy nie będą za duże
Majlena mój nie jest na paskach ale bujać faktycznie można przez te terenowe amortyzatory, które ma lepsze niż mój rower górski
agania wrote:Dziewczyny, widziałyście, że na forum już grudniowe mamuśki?ale ten czas zapierdziela!!!
FaktycznieAle ten czas leci! Nie zazdroszczę dziewczynom najbliższych tygodni
Wolę byc tu gdzie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 14:39
agania, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Fajnie Moja znajoma właśnie też się dowiedziała o ciąży i termin tez jej na grudzień będzie przypadal
idę zaraz po wyniki morfo mocz toxo i HIV
w ogóle nic lepiej się nie czuje wkurza Mnie wszystko mdłości tez dziś miałam i to przez dobre 3 h Mnie memlało. .. nastrój raz się śmieje raz do dupy. Ale uroki
leżeć Mi się nie chce siedzieć tez niekoniecznie. .... spać hm juz miałam dwie drzemki dziś.
-
Rany grudniówki
przynajmniej wiemy że czas idzie do przodu, tak się cieszę!!!
i właśnie umówiłam się na USG połówkowe!!na 6 maja ale jeszcze sporo czasu do niego
. Trzeba się umówić najlepiej między 18-20-tym tygodniem. Ja umówiłam się już teraz, żeby dostać się do tego lekarza do którego chciałam
. No i na wcześniejszą godzinę niż ostatnio (17-sta) bo myślałam że padnę czekając cały dzień
. Tym razem 10:20
.
dodinka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja na szczęście jeszcze z wagą stoję w miejscu chociaż brzuch Mi strasznie do góry poszedł ! Uniósł się na maksa widać
Ja leginsy lubie w dzinsach nie czuje się dobrze wole zainwestować w dobrej jakości leginsy
i chyba musze kupić stanik większy rzadko go zakładam
ha ha ale po świętach jak lekarz da zielone światło zamierzam wrócić do pracy.
-
Ja na początku ciąży zrzuciłam 2 kg bo przez gardło nie chciało mi przejsc nic poza surowymi owocami i warzywami. Na pierwszej wizycie w 5t6d ważyłam niecałe 59kg (normalna waga u mnie to 61) w 10 tygodniu ważyłam już 60,1 a na ostatnie 60,7. Tak więc ogólny bilans wyszedł na O
Nie czuję się jakoś bardzo duża ale niestety jeansy już się nie dopinają, no i stanik wymieniłam w zeszłym tygodniu na taki o dwa rozmiary większy
-
Na szybko przed wizyta, po prenatalnych wszystko dobrze, na swoim miejscu i w normie. Dzidziol ma ponad 6 cm. Serducho bije jak dzwon. Tylko moj maz prawie mi zemdlal na usg, ale wyszedl w pore.
Nynusia, FreshMm, ola.321, paula1, dodinka, Kaśku lubią tę wiadomość