Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Dziewczyny, widziałyście, że na forum już grudniowe mamuśki?
ale ten czas zapierdziela!!!
Szok, szok, szok! Dopiero co dziś sobie narzekałam, ze czas mi się wlecze, bo do porodu jeszcze 6 miesięcy, a właśnie mi uświadomiłaś w jakim jestem błędziefaktycznie, przecież my już jesteśmy blisko II trymestru lub w drugim trymestrze, a gdzie się podział ten I trymestr?
ani się obejrzymy, a Dzidziolki będą na rękach
4 lata temu dowiedziałam się o ciąży 22 marca i też miałam termin na grudzień
Asieńko, gratulacje, a mąż się zestresował?
-
Ja sobie zamowilam wczoraj spódniczkę z wstawka i się zastanawialam nad spodniami, ale nie chciało mi się wstać i zmierzyć centymetrem czy dobre będą.
A ja od jutra na zwolnieniu do końca tygodnia, rozlozylo mnie na maksa, mam nadzieję że do jutra trochę przejdzie bo o 17.00 wizyta, a na razie nie mam siły z łóżka wstać.
Dziewczyny super wieści dzisiaj przynioslysciemam nadzieje ze jutro ja też się będę cieszyć tak, jak Wy...
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Z ubiorów ciążowych mam spódnicę jeansową z pasem i jeansy, tylko czekam aż teściowa skróci mi w nich nogawki. Ostatnio kupiłam sobie też dwie rewelacyjne ciążowe sukienki. No i stanik musiałam zmienić na 80F. Ekspedientka mówiła, że 75F byłby ok, ale wygodniej mi było w tym szerszym. A pomyśleć, że przed pierwszą ciążą nosiłam 75D. Aż się boję, do jakiego rozmiaru dobiję pod koniec. Na szczęście chociaż mąż jest zadowolony.
Nynusia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Asieńka super wiadomość
ja dopiero co zjadłam obiad. przestaje mieć coś apetytzupełnie jak z synkiem. Mam w ogóle wielką fazę na colę
będzie chłopak- na bank.
Kaśku lubi tę wiadomość
-
super wieści dziewczyny z waszych wizyt dzisiejszych
obyśmy i my jutro wszystkie pochwaliły się tak dobrymi wiadomościami)
ja sobie leżę już w łóżeczku mega leń mnie dopadł dziś i mam taki o wieczór w łóżku
Paula kuruj się na jutrzejszą wizytęja mam jutro o 12:30
Ursa, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny juz trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
U mnie lekarz powiedzial ze wszystko ok, tylko bakterie w moczu mi wyszly i musze wziac jednorazowo jakis lek i za tydzien zrobic kontrolne badanie moczu. Poza tym to ok. Zyczyl mi szybkiego odejsciq moich nieszczesnych wymiotow, bo poki co wciaz na czopkach jestem. Jutro szykuje sie ma rozmowe z szefem zebym krocej pracowala, zobaczymy co on na to. Teraz ide juz kimnac chwile bo dopiero wrocilismy i padam na pyszczek. Milego wieczorkupaula1, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Trzymam baaaardzo mocno, Battinka
Będzie dobrze
Ja dzisiaj miałam pierwszy produktywny dzień od dwóch miesięcy. Uff bo już myślałam, że zaległam na kanapie bezpowrotnie.BATTINKA lubi tę wiadomość