Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Woze wyglada na bardzo konkretny i wytrzymaly . To dobry model na spacery po lesie
Ja tez jestem w trakcie ogladania i musze duza uwage przylozyc do kol ,bo my duzo spacerujemy po nierownych podlozach i male kolka sie nie sprawdza .
A oto podarunek od bratowej
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ursa mi też się podoba ale u mnie by się nie sprawdził wynoszenie go po schodach i znoszenie było by pewnie ciężkie
w dodatku nie mam za wielkiego bagażnika w samochodzie
a co do wózków to bardzo dużo dobrych opinii ma X-lander moja koleżanka też ma i bardzo sobie chwali wiec jak już będę miała kiedyś kupować to też się zdecyduje chyba na niego choć kto wie jeszcze jest czasu -
Asieńka tak
No właśnie u nas warunki cięzkie spacerowe więc wózka nie wybieramy "podoba mi się" albo "nie podoba mi się"
Ja najchętniej kupiłabym wózek z gondolą retro, szeroki z kanciastą budką i dużymi kołami o cieniutkich szprychach
Ale obawiam się, że długo by nie potrzymał na naszych kocich łbach
Aczkolwiek wózeczek mi się bardzo podoba. Zwłaszcza ciepły dziecięcy kolor. Czasem mam wrażenie, że dzisiejsze wózki mają bardziej pasować do butów mamy niż do dziecka
Aniacicha dokładnie! On jest ogromnie ciężki. Poprzedni właściciele mówili, że sama spacerówka bez wkładu gondoli (a przecież i tam jest deska, materac itd.) ważył 13 kg. To jest wózek typowo dla ludzi mieszkających na wsiach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:24
-
Ursa wrote:Asieńka tak
No właśnie u nas warunki cięzkie spacerowe więc wózka nie wybieramy "podoba mi się" albo "nie podoba mi się"
Ja najchętniej kupiłabym wózek z gondolą retro, szeroki z kanciastą budką i dużymi kołami o cieniutkich szprychach
Ale obawiam się, że długo by nie potrzymał na naszych kocich łbach
Aczkolwiek wózeczek mi się bardzo podoba. Zwłaszcza ciepły dziecięcy kolor. Czasem mam wrażenie, że dzisiejsze wózki mają bardziej pasować do butów mamy niż do dziecka -
Lojkalojka
Ile tego jest! I widze, że większośc w neutralnych kolorkach
Jakieś szarości, beże
Super
Agatka dla mnie właśnie też liczy się to czy wózek sprawdzi się na nasze warunki. Mam nadzieję, że ten będzie idealny -
Ursa wrote:Lojkalojka
Ile tego jest! I widze, że większośc w neutralnych kolorkach
Jakieś szarości, beże
Super :)QUOTE]
Jak nazazie mam zestaw na 1 i kilka na 3 miesiace, bo maluszek bratowej ma trzy miesiace .
Znalazlam tez kilka ciuszkow po corce i kolejne kartony mam w polsce ,wiec o odzienie sie nie martwie
Wozek i lozeczko ma zafundowac tesciowa , a reszte moi rodzice . Zyc nie umierac i tylko dzieci rodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:35
Ursa, Kaśku lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ursa bardzo ciepłe kolory ,fakt w takim wypadku powinniście myśleć o komforcie
Jak juz o tych wózkach to Ja bym chciała taki https://www.google.pl/search?q=w%C3%B3zek+x+lander&client=ms-android-tmobile-pl&source=univ&tbm=isch&tbo=u&sa=X&ei=u90PVeTxDuXPygPSzYLQDg&ved=0CCMQsAQ&biw=360&bih=519&dpr=3#tbm=isch&q=w%C3%B3zek+quinny&imgrc=gIkVbOmO-EaFLM%253A%3BamAaWLGvRQqFnM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.wozki-sosnowiec.pl%252Fgalerie%252Fq%252Fquinny-moodd-wozek-glebo_11382.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Farchiwum.allegro.pl%252Foferta%252Fwozek-quinny-moodd-2w1-2014-zgierz-ozorkow-i4245658943.html%3B600%3B392
-
lojkalojka wrote:Wozek i lozeczko ma zafundowac tesciowa , a reszte moi rodzice . Zyc nie umierac i tylko dzieci rodzic
Hihi no tak to faktycznie nic tylko dzieci rodzicNam teściowie obiecali odmalować pokój i kupic mebelki więc tu też będziemy mieli mega odciążenie. Ciuszki na pewno też w części dostanę od znajomych moich i męża
Nam zostanie więc tylko fotelik samochodowy i te wszystkie pierdułki typu laktatory, buteleczki itd.
-
aagatka fakt waży trochę ale jak każdy wózek nie ma piórka:)
każdy wózek ma swoje wady i zalety
wiem że ten prowadzi się świetnie Xa jak na pompowane koła nie jest aż tak bardzo ciężki bynajmniej moje zdanie
duży plus też jest że ma rozsuwaną budkę
Ale to jest moje zdanie prowadziłam ten wózek kilka razy i dla mnie jest okUrsa lubi tę wiadomość
-
Megi widzieliśmy identyczny w Askanie wczoraj. Akurat strasznie mi się nie podobał kolor bo był fioletowy taki wiesz żałobny. ALE! Jak Ci sie podoba i będzie cię stac to koniecznie idź go obejrzec! ALeż on jest leciutki. Normalnie odpinasz gondolę (jednym kliknięciem) i jesteś w stanie normalnie nieść w jednej ręce gondolę w drugiej stelaż dołu.
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
Mieszkamy w mieście
chodniki są wszędzie także ok. Czytałam opinie większość jest ok u Nas tez Moi rodzice zdecydowali się na kupno wózka i pomocy w remoncie góry
bo czeka Nas około Maja Czerwca