Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Wybieracie się na badania prenatalne? Ja właśnie miałam wczoraj usg genetyczne
Maleństwo fikało koziołki i tak się wierciło, że z mężem się tak śmialiśmy, że doktor musiał przerywać badania i czekać aż się uspokoję, mówię Wam PIĘKNE PRZEŻYCIE
poza tym wszystkie pomiary prawidłowe. USG pierwszy raz przez brzuch, ale komfort bez "rozbierania się" super
Zapłaciłam 150 zł, ale co spokojna głowa to spokojna
paula1, Nynusia, nat_alia, dodinka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
jestem jeszcze na chwilkę
nie umiem bez was żyć haha
Kasia dobry pomysł ja tam lubię oglądać zdjęcia
Battinka się okaże heh między mną a moją siostra też jest 2 lata i różnie bywało nie raz się "prałyśmy" o bluzkę heh ale za to teraz miłośćpaula1, BATTINKA, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
to tu macie moje dzieciaki z teraz
dokładnie z Grudnia
Buffy, paula1, Nynusia, meeegi1771, nat_alia, miska2503, FreshMm, dodinka, Majlena, Kaśku, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
linka220 wrote:Hej dziewczyny! Wybieracie się na badania prenatalne? Ja właśnie miałam wczoraj usg genetyczne
Maleństwo fikało koziołki i tak się wierciło, że z mężem się tak śmialiśmy, że doktor musiał przerywać badania i czekać aż się uspokoję, mówię Wam PIĘKNE PRZEŻYCIE
poza tym wszystkie pomiary prawidłowe. USG pierwszy raz przez brzuch, ale komfort bez "rozbierania się" super
Zapłaciłam 150 zł, ale co spokojna głowa to spokojna
-
nick nieaktualny
-
paula1 wrote:a mnie dzisiaj naszło i kupiłam sobie takie bluzeczki, ciekawa jestem, jak będą wyglądać jak przyjdą (wzór 20 i 42 - zwiewam jesienią)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dae2c3a52522.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86077573f006.jpg
U mnie teraz będzie 10 lat różnicy między dzieciaczkami
Małgorzatka śliczne córeczki
Już się nie mogę doczekać wtorku i usg
Paula, a gdzie kupilas takie super koszulki? Zdradzisz?[/url]
[/url]
-
Battinka
Jasne, że wstawię
Jutro, jak będzie słońce, wszystko rozłożę i popstrykam foty. Wózeczek jest 2w1 więc trochę opcji jest
Małgorzatka wrote:to tu macie moje dzieciaki z terazdokładnie z Grudnia
Meeega słodkieFajne mają te włosy takie ciemne
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Pewnie, że zdradzę. Już jakiś czas temu je namierzyłam
http://allegro.pl/tunika-ciazowa-prezent-dla-mamy-dzien-kobiet-hit-i5174662114.html
poczekajcie jak do mnie przyjdą to Wam powiem jak wyglądają i czy warto. No chyba, że bardzo już chcecieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 21:35
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
hejka dziewczyny,podczytuje prawie codzien,ale niemam czasu pisac tak czesto,ja mam prenatalne 14/04.a na FB dodalam zdjecie z wczoraj razem z moja corcia,ktora juz na koncowce drogi-za kilka tygodni bede babacia
.dzis dzien caly mdlosci...ble,pozdrawiam
paula1 lubi tę wiadomość
-
paula1 wrote:a mnie dzisiaj naszło i kupiłam sobie takie bluzeczki, ciekawa jestem, jak będą wyglądać jak przyjdą (wzór 20 i 42 - zwiewam jesienią)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dae2c3a52522.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86077573f006.jpg
U mnie teraz będzie 10 lat różnicy między dzieciaczkami
Małgorzatka śliczne córeczki
Już się nie mogę doczekać wtorku i usg
Paula, to u mnie podobnie, bo 9,5 roku różnicy.paula1 lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Battinka
Jasne, że wstawię
Jutro, jak będzie słońce, wszystko rozłożę i popstrykam foty. Wózeczek jest 2w1 więc trochę opcji jest
Meeega słodkieFajne mają te włosy takie ciemne
Słodziaki.Moja córa to niebieskooka blondi. Jutro może wstawię jakieś zdjęcie, bo dziś piszę z komórki.
Ursa lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny.
Sluchajcie czy obserwuje moze ktoras z wad polozenie szyjki albo zaobserwowala, te ktore biora lutke dowcipnie, bo ja w czadie kapieli zauwaxylam ze moja szyjka jest bardzo nisko, tuz u wejscia nie wiem co to oznacza, jutro mam wizyte i prenatalbe, trzymajcie prosze kciuki i dajcie znac co z ta szyjka, bo umre z niepewnosci a wizyte mam dopiero o 17.20 -
Asieńka ja kiedyś sprawdziłam i też była nisko, za jakiś czas miałam wizytę u gina i ok było wszystko. To położenie szyjki zmienia się szybko - zauważyłam to przy badaniu zanim zaszłam w ciąże - sprawdzam podczas kąpieli nisko, ja już wystraszona, sprawdzam drugi raz za chwilkę i już wysoko.
Myślę, że jak nie masz bóli, plamień to będzie ok. Ale możesz zapytać jutro gina z ciekawości
Teraz staram się tam nie zaglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 22:00
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Paula ja poczekam jak przyjdą daj znać jak wyglądają
AsiaPoli tak jak pisałam na fb super sprawa a córa bardzo podobna do mamusi
Asieńka_86 oczywiście trzymam kciuki za wizytę a co do szyjki to ja nie sprawdzam w ogóle.
Mnie znów dopadł ból głowy wiec lecę spać.
Dobrej nocy;* -
Asieńka_86 wrote:Dzieki dziewczyny.
Sluchajcie czy obserwuje moze ktoras z wad polozenie szyjki albo zaobserwowala, te ktore biora lutke dowcipnie, bo ja w czadie kapieli zauwaxylam ze moja szyjka jest bardzo nisko, tuz u wejscia nie wiem co to oznacza, jutro mam wizyte i prenatalbe, trzymajcie prosze kciuki i dajcie znac co z ta szyjka, bo umre z niepewnosci a wizyte mam dopiero o 17.20gorzej jakby była mocno wysoko że nie mogłabyś jej wyczuć
jak się skraca np do porodu to się unosi mocno w górę