Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przemoglam sie i pojechalam na ten egzamin i zaliczylam. Trxy bo trzy ale wazne ze zdane i do przodu. Troche mnie mdli ale daje rade.
Malgorzatka brzdace fajniutkieUrsa, ~Rewianka~, Małgorzatka, paula1, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny . Majlena amelia urodziła się w 38 tyg a malutka przeze mnie tzn pisałam tutaj już kiedyś i w pamiętniku że paliłam w pierwszej ciąży długo . Byłam młoda głupia i nieodpowiedzialna i mała dlatego nie urosła . Wstyd się przyznać ale nie będę kłamać .
Batinka różnica jest 2 lata -
Asieńka_86 wrote:Przemoglam sie i pojechalam na ten egzamin i zaliczylam. Trxy bo trzy ale wazne ze zdane i do przodu. Troche mnie mdli ale daje rade.
Malgorzatka brzdace fajniutkiegratuluję
-
Ja wiem, że to nieładnie tak faworyzować ale... Zuzia
Matko jakie włoski
A jakie sterczące
Po prostu nieziemska
Oblecieliśmy cały GW, trzem panom pozawracaliśmy głowę w sklepach z akcesoriami dla dzieci. Potem pojechaliśmy do rodziców znajomych i wróciliśmy z wózkiemDziewczyny jest świetny. Prawda ciężki i faktycznie po złożeniu zajął nam caluteńki bagażnik (ma wielkie, grube koła) ale tak jest super. Ciężar daje mu stabilnośc. Ja bardzo sobie cenię produkty które są robione na niemiecki rynek. Łatwo się składa i rozkłada, amortyzatory super, nic nie skrzypi, prowadzi się leciutko. Wypróbowaliśmy go też już tu u nas na wertepach i krawężnikach na podwórku. Pieski musiały sprawdzić co to i skoczyły (wózek nawet nie drgnął) zostawiając od razu łapki
Ale zeszło jak starłam wilgotną gąbeczką. Porobię Wam potem zdjęcia
Małgorzatka, paula1, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
-
super to już masz jedna rzecz mniej
my się już też pomału rozglądamy za wszystkim
A co do Zuzi to fakt jej włosy robiły furorę nie tylko na oddziale po urodzeniupo mężu on był taki zarośnięty jak się urodził
i teściowa pokazywała mi zdjęcia jego kuzynów to to samo . Amelia też miała czarne włosy ale mniej i bardziej do mnie podobna
Ursa lubi tę wiadomość
-
Ursa no to super że wybór dokonany
czekam na foto
Asieńka brawo!!!
uwielbiam takie kudłate dziecino po prostu są boskie!!! zawsze chciałam żeby moje były takie kudłate
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
a mnie dzisiaj naszło i kupiłam sobie takie bluzeczki, ciekawa jestem, jak będą wyglądać jak przyjdą (wzór 20 i 42 - zwiewam jesienią)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dae2c3a52522.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86077573f006.jpg
U mnie teraz będzie 10 lat różnicy między dzieciaczkami
Małgorzatka śliczne córeczki
Już się nie mogę doczekać wtorku i usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:57
Małgorzatka, linka220, Nynusia, meeegi1771, FreshMm, dodinka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.