Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ogólnie kocham zwierzaki od mojego urodzenia był ze mną mój pierwszy piesek Blek, który jak mi mama opowiadała pilnował mnie cały czas i nikt z rodziny oprócz rodziców i dziadków nie mogl do mnie podejsc bo byl zazdrosny, wyjadal mi ciastka z reki itp. Zdechł mając 19lat...ja miałam wtedy 15lat i też bardzo to przeżyłam.
Miało już więcej psa nie być w domku ale, że i moja mama i mój tata wychowywali się z duża ilością pupili to w koncu ich namówiłam,... i pamietam to jak dziś poszłyśmy z mama na dzialke i taki kolega mamy mówi chodźcie zobaczyć malutkie pieski no i z budy wylatują trzy małe szczekacze takie chudzinki....a za nimi toczy się grubaśna kulka, która ledwo jeszcze na łapkach stała no i co? Do domku wróciłam z małućkim kluskiem, który wabi się Brus
Później znalazłam kotka, ale kotek nie chciał chyba żyć... najpierw wpadła do wiadra z wodą moja mama ją uratowała, a potem spadła z 6 piętra bo chciała polecieć za ptakiem no i o dziwo na pierwszą chwilę przeżyła, ale uraz wew był tak duży, że zdechła..
Dostałam więc piekny prezent na święta Bożego Narodzenia moją kocie
Po drodze były kanarki, papugi faliste i nimfy, chomik, szynszyl i królikMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Małgorzatko płaciłaś coś za zdjęcie z usg?
ale był taki fajny facet że i tak dostałam 3 gratis
razem mam 6
-
Ja mam maltańczyka. I on będzie na pewno zazdrosny o dziecko ale tez będzie pilnował
jak widzi szczeniaka albo bobasa to od razu zaglada i na krok nie odstępuje
a zazdrośnik taki, ze nawet jak sie z mężem całujemy i jest blisko to przybiega i nas rozdziela, musi być w środku i trzeba go drapać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:08
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Wlasnie tak mnie wkurzyli z pracy ze szok. Nievmam mnie jakies poltorej tygodnia i co sie dowiafuje, ze nie zrobilam tego i tamtego, ze mam braki w dokumentacji, ze szef ma zal, ze tak pozno mu o ciazy powiedzialam i wiele innych a powiedzial to komu? Mojej kolezance, ktora jest na macierzynskim i przyjechala podpisac wnioski urlopowe. No to juz jest szczyt. To ja chora chodzilam do pracy, zeby nie bylo problemow, staram sie za troje, nie chce isc na zwolnienie, bo co oni zrobia a tu tak mnie obszmelcowali... Normalnie szlag czlowieka trafia.
-
Małgorzatka wrote:Tak za 3 zdjęcia musiałam zapłacić 6 funtów
ale był taki fajny facet że i tak dostałam 3 gratis
razem mam 6
Ja już zaczynam się trochę denerwować przed tym usg... nie dość, że pierwsze to jeszcze takie ważne. A powiedz mi czy położna słuchała serduszka tym aparatem?
Robimy drugiego Dziedzica
-
Ja mam shih tzu,Lucy, która na 6 miesięcy. Nie odstępuje nas na krok. Cieszę się że będzie mi dane z nią spędzić więcej czasu
I też jestem ciekawa jak zareaguje na dzidziola. Boję się, żeby go nie próbowała podgryźć, bo to jej ulubiona zabawa, którą oczywiście karce, ale wiecie jak to szczeniaki. Zęby im rosną i muszą wszystko gryźć. Mam nadzieję, że weźmie rolę obrońcy naszej dzidzi
EwelKa wielka, Ursa lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Ja mam shih tzu,Lucy, która na 6 miesięcy. Nie odstępuje nas na krok. Cieszę się że będzie mi dane z nią spędzić więcej czasu
I też jestem ciekawa jak zareaguje na dzidziola. Boję się, żeby go nie próbowała podgryźć, bo to jej ulubiona zabawa, którą oczywiście karce, ale wiecie jak to szczeniaki. Zęby im rosną i muszą wszystko gryźć. Mam nadzieję, że weźmie rolę obrońcy naszej dzidzi
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Muffinka1019 wrote:Ja mam shih tzu,Lucy, która na 6 miesięcy. Nie odstępuje nas na krok. Cieszę się że będzie mi dane z nią spędzić więcej czasu
och jak ona kochała gryźć wszystkich i wszystko a teraz liże. Non stop Miele tym jęzorem
słodziak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 22:32
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
wczoraj o godzinie dosłownie 19 juz spałam
masakra jakaś nawet się nie wykąpalam miałam tak tylko na chwilę oczy zamknąć
i o 4 wstałam i nie Mam co robi teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 05:47
-
Hej
ja też wczoraj padlam o 20 w ubraniu, ale mnie obudzili żebym się umyła, zjadłam kolacje i kolo 22 poszłam spać. Obudzilam się po 6 i tak leżę. Od piątku meczy mnie katar i tak myślę czy nie zacząć już czegoś brać. Myślałam, że samo przejdzie jak ostatnio a tu nic, mam wrażenie że coraz gorzej jest.
Słoneczko ładnie świeci, wiec życzę miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 07:12
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dzień dobry Dziewczyny
A ja wczoraj położyłam się o 24 i wstałam przed 7To chyba oznacza, że moje siły wracają.
Aanaa jak mogłaśA taki był grzeczny
My dzisiaj wychodzimy na obiadek, trochę połazic po galerii, obejrzec jak składają i rozkładają się nowoczesne wózki itd. Potem porównamy to sobie z tamtym, który możemy kupic. Jeśli nie będzie odchyłów od normy to dzisiaj zabieramy pierwszą brykę naszego maluszka do domu
A wczoraj wkręciłam się w bloga Mamy GadżetyŚwietnie babeczka pisze
Teksty są z jajem i naprawdę dobrze się czyta. I taki oto znalazłam artykuł... śmiałam się tak, że mało się nie posikałam
http://mamygadzety.pl/7-najzabawniejszych-reakcji-na-pieluchy-wielorazowe/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 07:55
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Mi się podobają duże psy takie jak owczarek nizinny, husky, labrador, golden, rottweiler, owczraek niemiecki i teraz ten co ma Ursa
shitzu i buldożki francuskie też są piękne, ale dla mnie pies to ma być pies, ma mnie bronić, więc raczej wolę te duże
no ale niestety nie mam warunków, a dwa za leniwa jestem chyba do chodzenia na spacery
dlatego właśnie mówiłam o domu z ogródkiem
Nynusia, Ursa lubią tę wiadomość
-
przeczytałam teraz ten blog: Szok. Niedowierzanie. Jak to? Nie wyrzucamy, tylko pierzemy? Prać? Ale, że w pralce? W XXI wieku? Przecież „nie o take Polske walczyliśmy”!!!
no padłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 08:25
Nynusia, Ursa lubią tę wiadomość
-
Hej.Witam z rana i mam nadzieję ze tu zostanę z Wami bo pomimo ze często nie piszę bo nie mam tyle czasu to Was podczytuję.
Od wczoraj męczą mnie bole brzucha takie ciągnące myślałam ze dzis będzie lepiej ale niestety wzięłam juz dwie nospy max i dwa magnezy leżęjuz myślałam ze będzie tylko lepiej a tu te pieprzone bóle:( na szczęście nie mam plemienia tylko skąd te bóle.
-
Witam i ja. Dzisiaj mam zdecydowanie lepszy chumor i tez czuje sie lepiej. Moze nawet na egzamin na uczelnie usa mi sie pojsc, zeby rylko bol glowy sie nie rozkrecil, poki co tylko cmi. Co di pracy to postanowilam ze postaram sie wywalczyc 4 h dzien pracy, moze w poniedzialek gin da mi jakies zaswiadczenie co bym mogla sie nim podeprzec a jak nie, to dlugo nie popracuje i tak powiem szefowi. Dosc wyzysku.
Milej niedzieli kochane, ja zmykam jakies sniadanko zrobic.Nynusia, meeegi1771, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość