Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A I duże znaczenie ma jej "skierowanie" bo może być w stronę kręgosłupa i jest gorzej ją wyczuć albo tak jak masz ty w stronę ujścia
Możesz powiedzieć jutro lekarzowi jutro podczas usg żeby rzucił na nią "okiem" na pewno Cię to uspokoi -
Witam się . Nie śpię juz i jestem zła
gdzie to tak rano wstawać
Małgorzatka piękne Masz córeczkico do kłócia w okolicy pępka wczoraj to zaobserwowalam i właśnie pokazywałam Mojemu P gdzie dokładnie hehe
-
Witam i ja z rana
Asiu trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
A ja chyba od jutra pójdę na zwolnienie, katar nie przechodzi, zatoki zawalone, dzisiaj mnie węzły bolą...trudno szkoda mi dzieciaków, bo zaraz egzamin, ale w sumie teraz moje maleństwo jest ważniejsze, bo zdrowia nikt mi nie wróci.
Miłego dnia, zbieram się do pracy.
Juz jutro wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 06:09
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witam się z rana. Ja znowu przeziębienia, ciągle zmęczona i nic mi się nie chce. Ja jutro idę ro ginekologa ale to panstwowo po wyniki badań nie wiem czy będzie robił mi usg. Prywatnie idę 3 kwietnia już się nie mogę doczekać. A teraz lecę szykować się ro pracy.Zosia
-
witam was kobitki po weekendzie
Nie wchodziłam wczoraj bo miałam ciężki dzieńmąż już w trasie i zostaliśmy z dzidziem w brzuszku same do świąt
dobrze że nie aż taki długi okres
może jakoś wytrzymam
trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty jet nas troszkęja mam o 12:30
Małgorzata ale super masz dziewuszki śliczne są
-
Witajcie dziewczyny :)Dlug nic nie pisalam , ale na biezaca czytam.
Gratuluje cudnych pociech ,pierwszych ciazoowych zakupow i Usg prenatalnych
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i z niecierpliwoscia czekam na relacje .
Ja wczoraj wieczorem wrocilam od tesciowej i przez dwa dni ( chyba przez jedzenie ) tak mi wydelo brzuch , ze juz wygladam na ciezarna . Mam nadzieje , ze to tylko wzdecie i troche zejdzie powietrza
Wczoraj dostalam od bratowej cala walize ciuszkow dla malenstwa . Co prawda wszystko dla chlopca , wiec teraz trzymam kciuki , zeby w moim brzuszku mieszkal synek
Co do bolow to od kilku dni boli mnie podbrzuche bardziej niz zawsze . To chyba normalne - mam taka nadzieje .
Milego dnia !Ursa lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Cześć kobiety. Mnie ciąża ciągle zadziwia. 13 tydzień to okres kiedy powinny ustępować objawy ciążowe, a mi wszystkie wróciły: ból piersi, mdłości, ciągnięcia w brzuchu, ból głowy, zawroty głowy, częstsze chodzenie siku- nawet co 15 minut, zaparcia
zniosę wszystko, byleby się dowiedzieć w środę, że maluch zdrowy
Wczoraj byłam w Ikei, a tam wiadomo jakie kolejki w niedzielę. Stania na 40 minut. Więc przeszłam do kasy pierwszeństwa, i zostałam obsłużona poza kolejnościąa co!
Pani strasznie miła, ludzie nawet nie narzekali. Jestem w szoku
Po obiadku miałam bardzo odstający brzuch
Miłego dzionka i trzymam kciuki za wizytującezetaaa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas kolejny piękny dzień... nie będę Wam pisać co mam w planie dzisiaj zrobić z tej okazji w domu, bo zawsze jak pochwalę się swoimi górnolotnymi planami to nic z tego nie wychodzi
I potem mi wstyd, jak piszecie ile zrobiłyście
Asieńka też mi się wydaje, podobnie jak Małgorzatce, że to, że jest nisko szyjka to oznacza, że jest długa a to w ciąży dobrze.
Lojkalojka ja mam dokładnie tak samo, strasznie mi wywaliło brzuch na wysokości pępka. Wczoraj, popołudniu już nie dopiełam jeansów. Zamówiłam więc spodnie dla ciężarnych, które rzekomo mają rosnąc razem z brzuszkiem. Zobaczymy. Jak będą jeszcze nieodpowiednie na mój brzuszek to po prostu poczekają ze dwa miesiące a ja kupię sobie jakieś legginsy. Ja legginsów nienawidzę, no ale każde inne spodnie bedę musiała zmieniac co miesiąc (albo i częściej) więc będę musiała się przełamać
A nie chciałoby Ci się porobic zdjęcia co ładniejszych ciuszków i nam tutaj wstawic? Ja uwielbiam oglądac dziecięce ubranka
Nie martw się, że wszystkie są na chłopca. Jak będzie dziewczynka to dokupisz kilka rzeczy nowych na spacerki i na odwiedziny znajomych, żeby wygladała pięknie a w normalne dni będzie nosic chłopięceNo bo co to za różnica na jakie śpiochy czy pajace dzidzi się uleje rano a na jakie wieczorem
Przynajmniej ja tak sobie myślę
Ja właśnie ide zrobic śniadanie i porobię foty wózeczka, który wczoraj kupiliśmymiska2503, aanaa, lojkalojka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Aanaa miałam dokładnie tak samo a armagedon był teraz 13t0d. Ja też po wcześniejszych przezyciach wszystko zniose byleby się tylko udało donosic zdrową ciążę. Ale tego dnia to było straszne... leżałam w łóżku, mdliło mnie jak diabli, mąż głaskał mnie po głowie a ja wyłam w poduszkę. Myślałam, że to przez luteinę ale nie bo przez ostatnie dni przecież też biorę podjęzykową, ale wymyję potem zęby, przekąszę coś i jest ok.
aanaa lubi tę wiadomość
-
Witam się Dziewczyny po weekendzie
miałam bardzo wypełniony czas ale udało mi się wszystko nadrobić
Małgorzatka masz śliczne pociechy
Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja też dziś mam wizytę o 12 u mojej gin prowadzącej. Idę po leki, po L4 no i pewnie podglądniemy malucha.
W czwartek miałam prenatalne więc nie stresuję się tak jak zawsze ale mimo wszystko minimalny stresik jest.
Życzę Wam miłego i słonecznego dnia!!!Ursa, aanaa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, mnie te mdłości wykończą, ale cieszę się, ze są
W piatek idę na usg, zobaczymy co tam u malucha.
Dziewczyny orientujecie sie w sprawach kadrowych trochę? 31 maja konczy mi sie umowa, ta ma być juz na czas nieokreślony, zle się jednak czuje i od poczatku maja planuje iść na l4, jak to będzie wyglądać, wiem, ze na zwolnieniu mnie nie mogą zwolnic i umowę musza przedłużyć, ale skoro to juz 3czy nawet 4, to co przedluza na czas nieokreślony? A co z macierzyńskim, będzie mi sie należał? -
Dziekuje dziewczyny, troche mnie uspokoilyscie.
Trzymam mocno kciuki za dzisiaj wizytujace i za wlasnego maluszka tez. Poki co jestem w pracy, ale zaraz uuciekam. Prenatalne mam na 13 a wizyte u gina na 17.20. Postaram sie odezwac wczesniej. Buziaki.ola.321, agania, Kaśku lubią tę wiadomość
-
No właśnie dzisiaj też się troche wizyt zapowiadało. USG genetyczne ma Kaśku i Asieńka. Trzymam mooocno kciuki za Wasze maluszki
Ola za Twojego Bebolcia oczywiście też
Nie będę Wam wstawiać zdjęcia po zdjęciu wózka bo trochę ich jest więc utworzyłam album na picasie
Voila pierwsza bryka naszego dzieciaczka:
https://plus.google.com/photos/114924883790979173400/albums/6129347747625312689?authkey=COuu5IaCmdagCA
Wstawiłam też zdjęcie po złożeniuŻeby nie było, że sam plusy
ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość