Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Was nadrobić to bym musiała się z roboty zwolnić.
Moja fasolka jest świetna nawet bym nie pomyślała ze się wzrusze podczas Usgma cale 6cm robila co chwile fikołki i trzymała rączki w buzi
Pomiary sa ok dr powiedział że wszystko idealnie (choć wiadomo ze takie pomiary nie dają 100% pewności).
Ale jestem zadowolona i mam zdj w 3d w gratisie dostałam.
Dzis tez powiedziałam szefowej (z uwagą by mnie mniej stresowala) no i tyle.
Dziękuję za kciuki przydaly się.
Pozdrawiam i teraz ja trzymam kciuki za pozostałe ciężarówki!!nat_alia, Natka88, ola.321, paula1, aanaa, FreshMm, Kaśku, dodinka, Nynusia, meeegi1771, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Aghnies przykro mi bardzo z powodu śmierci brata i współczuję Ci, wiem co to znaczy stracić kogoś bliskiego, bo niedawno odeszła moja Mama
A z dzidzią będzie dobrzetak jak dziewczyny piszą: objawy raz są, a raz ich nie ma.
A ja leżąc w łóżku i się kurując zamówiłam sobie dwie pary spodenek ciążowychMówiłyście, że takie wygodne to się skusiłam
Tak leżę i patrzę na zegarek, że to dopiero 11, a wizyta na 17.00.
Muszę coś zjeść, bo już od śniadania minęło jakieś 3 h i zaczyna mnie mdlić. Są dni, że wytrzymuje dłużej bez jedzenia, a są takie, ze jak z zegarkiem w ręku 3 h i dzidzia woła jeść
co do szefów: ja jak powiedziałam swojej dyrekcji, że idę na zwolnienie od dzisiaj to niby w żartach powiedziała, żebyśmy chorowali już po egzaminach...jak ja bym miała wpływ na to. I tak sie zastanawiałam jeszcze wczoraj w pracy czy iść, bo szkoda dzieciaków, bo egzamin, ale raczej z gorączką ciężko pracować. No ale tak to już jest. Jak coś się stanie, to nikt nam zdrowia nie wróci, więc dbamy teraz o siebie i nasze maleństwa.
Dziewczyny dawajcie znać, jak po badaniach, bo czekam z niecierpliwością...ja chyba zamknę dzisiejszy dzień
Battinka super, że wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 11:00
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Aghnies współczuje ...
a z krusynką napewno wszytsko oki... tylko na spokojnie
a oto mój obiecywany filmik
https://www.youtube.com/watch?v=6PMHN1wd7SU&feature=youtu.beKatarzyna87, aanaa lubią tę wiadomość
-
nat_alia wrote:Aghnies współczuje ...
a z krusynką napewno wszytsko oki... tylko na spokojnie
a oto mój obiecywany filmik
https://www.youtube.com/watch?v=6PMHN1wd7SU&feature=youtu.bewskakuje, że jest prywatny
paula1 wrote:nie mogę zobaczyć filmiku
wskakuje, że jest prywatny
zaraz zobacze -
może teraz: https://www.youtube.com/watch?v=6PMHN1wd7SU&feature=youtu.be
albo ten
https://www.youtube.com/watch?v=6PMHN1wd7SU&feature=youtu.be
( nie wiem czy się czyms różnią)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 11:07
aghnies, ola.321, dodinka lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:Katarzyna wspaniałe wieści! Bardzo sie cieszę, że już jesteście w domu. Jakie przykazania? Przykuli Cie do łóżka?
Nawet nie, mam się oszczędzać, do pracy mogę chodzić - chcieli mi dać L4, ale ja nie chciałam (no chyba, że byłoby to niezbędne).
Natalia - super filmik!
Ursa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Natalia super filmik, też mam taki z genetycznego moich bliźniaków. Aż się łezka w oku kręci:)
Trzymam kciuki za kolejne wizyty i czekam na pozytywne wiadomości. Ja chyba na głowe dostanę do nastepnego wtorku:) Mdłosci ustąpiły, wieczorem gorzej się czuje, ale to też wina mojej niestrawności i zaparć. Muszę się nieźle nakombinować, żeby się załatwićMam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci i też będę mogła przekazać Wam dobre nowiny:)
nat_alia, paula1, aanaa lubią tę wiadomość
-
Natalia u mnie pierwszy link działa
Co prawda nie wiem co Wam tam na początku pokazywał kursorem Gin bo wyglądało to jak podudzie z kurczaka
Ale potem już pięknie widac dzidziusia
Nie wiem czy on w jednym momencie ssał kciuk? Boski maluszek. Na następne USG zabieram kamerę i mąż będzie nagrywał
Agatka mi udało się trafić na wyprzedaż u koleżanki znajomej z pracy mojego męża. Pozbywali się wszystkich ciążowych gadżetów i jeszcze nikt mnie z detektorem nie ubiegłAle widziałam, że nowiutki identycznie taki sam w necie kosztuje koło 150zł więc to też nie jest jakiś kosmos.
Battinka wspaniałe wieściPewnie, że badania nie dają 100% pewności ale jeśli wszystkie pomiary są w normie to na prawdę ryzyko jest wyjątkowo niskie
Myślę, że możesz spokojnie odetchnąć z ulgą
nat_alia, BATTINKA, aanaa lubią tę wiadomość
-
tak lekarz świetnie nas informował co jest co i co teraz sprawdza, co robi itd.. tak Ursa na początku pokazywał nam nóżkę
i w pewnym momencie widać właśnie jakby ssał kciuk ale miał go w nosie
Ursa, dodinka lubią tę wiadomość
-
tak zachwalałyście ten detektor, że też zakupiłam na allegro firmy BabySoundB - 90 zł plus przesyłka, razem 105 zł. Tyle kasy wydałam dzisiaj, że szok
A do tego trzeba kupić jakiś żel jeszcze? bo coś pisałyście, ale nie chce mi się szukać po stronkach
Natalia super filmikmam nadzieję, że mój tez mi dzisiaj nagra jak poproszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 11:42
nat_alia lubi tę wiadomość
Hej dziewczyny
jestem już po wizycie uffff....
Serduszko pięknie bije, dzidziolek ma 18,4 mmdostałam skierowania na mnóstwo badań, za tydzień mam przyjść z wynikami i założą mi kartę ciąży.
Łezka się zakręciła w oku
No i dzidziolek nadrobił, według USG 8t4d
Jestem uspokojona i szczęśliwa!
Dziękuję za zaciśnięte kciuki!Ursa, nat_alia, ola.321, Aguś26, paula1, aanaa, FreshMm, dodinka, Katarzyna87, meeegi1771, aghnies lubią tę wiadomość
-
Paula żel do USG i KTG znajdziesz w każdej większej aptece (a na 200% w każdej aptece należącej do sieciówek) 0,5l kosztuje niecałe 5 zł. Ja mam akurat firmy Ziaja
paula1 lubi tę wiadomość
-
Agania super! Bardzo się cieszę, że kolejne dobre wieści dzisiaj
A co do tego, że dzidziuś nadgonił to wcale się nie zdziwię, jesli większośc dziewczyn, którym tutaj ginekolodzy w pierwszych tygodniach wmawiali "młodszą ciążę", urodzi w terminie
agania lubi tę wiadomość