Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ursa wrote:Wspaniale! Wiesz ja pierwszy raz strasznie długo szukałam. Po prostu nie sądziłam, że dzidziuś jest tak nisko i szukałam go tam gdzie mi sie brzuszek uniósł
[/QUOTE
Mąż znalazł w dole brzucha nad spojeniem i bardziej z bokuteż trochę szukał
-
nick nieaktualnyNatalia oglądała Twój filmik i popłakałam się, to niesamowite... W piątek mam wizyte u mojej pani doktor wiec pewnie sie dowiem kiedy prenatalne, ale juz nie moge sie doczekac no i tez sie boje.... Jak pokazala mi na USG jak bije serduszko mojego maleństwa to tez sie popłakałam.
3 mam kciuki za wszystkie mamuśki:)nat_alia lubi tę wiadomość
-
Dodinka dokładnie u mnie też tak niziutko
I to na prawdę przez przypadek już znalazłam bo wcześniej chyba z 5 minut jeździłam po brzuchu i nic.
O kurcze Agatka... czy ty się troszkę nie przemęczasz? Mam nadzieję, że mimo ciężkich przypadków jednak jakoś Ci ten dzień minie znośnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:08
dodinka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Ja też dzisiaj mam wizytę u ginekologa, na 16:00. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, choć się martwię bo w sumie żadnych większych objawów nie miałam oprócz lekkich mdłości, bólu piersi. Natomiast teraz nie mam żadnych objawów i zaczynam się martwić, dobrze, że to dzisiaj bo bym zwariowała.
Ogólnie jestem przy sobie, ale od początku ciąży schudłam 7kg. Piersi bez zmian, brzuch już mam -
Kamila wszystko będzie dobrze. Chyba większośc dziewczyn przerobiła już stres związany z brakiem objawów i inne irracjonalne lęki
To wszystko wina hormonów i naturalnej troski o nasze maleństwo od pierwszych chwil jego istnienia
Jeśli CIe to pocieszy to 9 tygodniu na 4 dni przed wizytą minęły mi wszystkie objawy, a na wizycie zobaczyłam jak maluszek bił brawo
Trzymam za Was oboje mocno kciuki
agania lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki super wiadomości tak się cieszę
Ursa już lece na olx.pl jak w Kato jest za 100zł chociaż już bidna jestem bo koniec miesiaca jest
Natalia filmik prześwietny
No i dalej trzymamy kciuki za reszte wizytujących mamusiek:*
Ursa, dodinka, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wizyt
, filmik Natalii super
czekamy na dalsze informacje
i Ursa ma rację - większość z nas miała dziwne myśli czy oby wszystko dalej jest okja miałam i mam do tej pory przed każdą wizytą
nat_alia, agania lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zdarzyło Wam się wymiotowac krwią? Myślałam że już mi mdłości przeszły a tu dzisiaj mnie zlapalo. Nie miałam czym, wiec najpierw poszła zolc a później krew. Nie wiem czy to jest związane z tym ze chora jestem. Trochę się wystraszylam. Spytam dzisiaj gina na wizycieNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.