Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniacicha po 15 tego samego dnia wszystkie były poza toxo. Na toxo czekałam do nastepnego dnia do 15. Bo nasze laboratorium w Barlinku tylko niektóre wyniki robi na miejscu a częśc wysyła do Gorzowa Wielkopolskiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:11
-
dzięki dziewczyny
pytałam lekarza co z tymi wymiotami z krwią i powiedział, że nie powinno tak być, ale jeśli to się zdarzyło raz to poczekajmy, bo może to przez chorobę.
Tak mnie ponaciskał, że aż wszystko mnie boli, że chodzić nie mogę - leżeć tylko, więc leżę
Założyli mi dzisiaj kartę ciąży
Fajnie, że dzisiaj dzień dobrych wiadomości
Jutro też zapowiadają się jakieś wizyty?FreshMm lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
paula1 wrote:dzięki dziewczyny
pytałam lekarza co z tymi wymiotami z krwią i powiedział, że nie powinno tak być, ale jeśli to się zdarzyło raz to poczekajmy, bo może to przez chorobę.
Tak mnie ponaciskał, że aż wszystko mnie boli, że chodzić nie mogę - leżeć tylko, więc leżę
Założyli mi dzisiaj kartę ciąży
Fajnie, że dzisiaj dzień dobrych wiadomości
Jutro też zapowiadają się jakieś wizyty?
Mam jutro wizytę o 15, polskiego czasu o 16. Dam Wam na pewno znać.
Trzymajcie kciukiJuż się stresuję... Ale dowiem się czy dzidziuś zdrowo rośnie. Ktoś ma jeszcze jutro?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 20:41
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki super wieści gratuluję udanych wizyt
;**
Aniacicha ja też miałam tydzień różnicy na 1 wizycie potem 4 dni a teraz 2 dni więc nie ma się co martwićDużo od sprzętu zależy
Z tym samochodem to w sumie raczej nie o poród mu chodzi, bardziej o pasy ale w sumie to nie wiem