Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super dziewczynki ze z dzidziolami wszystko w porzadku, za jutrzejsze rowniez trzymam kciukasy.
Za mna chodzily krokiety z pieczarkami i serem, wiec choc duzo z tym zachodu zrobilam i zjadlam... Jednego malego bo wiecej nie zmiescil moj brzuch, ale nie zaluje ze sie napracowalam bo bylo pyszne. Obym nie odchorowala, ale cicho... Dobrej nicy kochane. -
Cześc
ciesze się z wczorajszych wizyt ! Uwielbiam takie dobre wiadomości
przeganiaja czarne myśli
Ja wstałam z ogromną ochota na pierogi z kapusta i grzybami normalnie ślinka cieknie
Trzymam kciuki za dziśu Mnie sobota zbliża się wielkimi krokami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 04:51
-
Nynusia wrote:Dziewczynki super wieści gratuluję udanych wizyt
;**
Aniacicha ja też miałam tydzień różnicy na 1 wizycie potem 4 dni a teraz 2 dni więc nie ma się co martwićDużo od sprzętu zależy
Z tym samochodem to w sumie raczej nie o poród mu chodzi, bardziej o pasy ale w sumie to nie wiem
Zobaczę jak wyjdzie za 2tyg bo mam już wizytę u dr prywatnie a nie w klinice wiec może coś się zmieni
Nynusia lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Melanoxoxox, tylko wymiotujesz? Mam na myśli czy nie towarzyszy temu biegunka? Może to po prostu mniej przyjemna strona ciąży
do tego jestem bardzo oslabiona i senna i nie mam sily sie podniesc. a i glowa mi peka... juz 11 tc, powinno przejsc -
Witajcie!
Ja wczoraj miałam wizytę dzidziolek ma 4,8 cm, za tydzień w piątek idę na prenatalne więc będą dokładniejsze pomiary. Na razie wszystko ok tylko jeszcze męczą mnie mdłości...meeegi1771, FreshMm, ~Rewianka~, agania, Katarzyna87, Ursa, paula1, Nynusia, aniacicha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblondi123 wrote:Witajcie!
Ja wczoraj miałam wizytę dzidziolek ma 4,8 cm, za tydzień w piątek idę na prenatalne więc będą dokładniejsze pomiary. Na razie wszystko ok tylko jeszcze męczą mnie mdłości...
Ja byłam w poniedziałek, ale moje Maleństwo miało tylko 3.37 cm. Trochę się martwię, że taka różnica między nami... Też mam za tydzień w piątek badanie i zastanawiam się, czy urośnie na tyle, żeby można było wszystko zmierzyć... -
Witam się z rana
trzymam kciuki za nasze dzisiejsze badające się
Rewianka - prenatalne można robić gdy CRL będzie wynosić od ok 4,5cm, masz jeszcze ok 1,5 tyg więc myślę że spokojnie urośnie. Może jeszcze nadgoni troszkę jak to często bywa. Oczywiście jak nie jesteś pewna to zadzwoń tam gdzie masz mieć badanie i zapytaj czy może nie warto przełożyć o kilka dni?
a ja dziś byłam z moczem do badania, ostatnio robiłam ok 2 tygodnie temu ale zaraz po badaniu coś mnie w tyłu w okolicy pasa łapały jakieś skurcze i bóle... no i zastanawiam się jak tam moje nerki. W tej sytuacji stwierdziłam że wolę zrobić dodatkowe badanie niż żyć w niepewności że coś tam się rozwija.
Miłego dnia życzę wszystkim!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 08:51
aanaa, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeeblu wrote:Rewianka, u mnie dzidzuś jeszcze mniejszy
Ja też byłam na wizycie w poniedziałek i maluszek tylko 2.89 cm. Wg lekarza to był 10+3 a wg USG dopiero 9+5.
Staram się nie świrować ale u mnie dokładnie jak u Ciebie usg genetyczne za tydzień w piątek..
Kochana, wg. USG mojego lekarza to było 10t2d, wg.miesiączki 10t3d. Lekarz mówi, że wszystko jest super, a wg. norm na Parenting też wszystko ok. Ja miałam owulację dopiero 17/18 dnia. Teraz chyba Maluszki powinny zacząć rosnąć szybciej prawda?
Zależy mi, żeby iść na badania przed Świętami, żeby mieć już spokojniejszą głowę.
Mam nadzieję, że nasze Maleństwa urosną pięknie
P.S. Dziś byłam też na pobraniu krwi do testu podwójnego. -
nick nieaktualny