Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Podobno farbowanie nie jest szkodliwe, ale kolor może wyjść inny niż zawsze
Dobrze mieć fryzjerkę w rodzinie
-
dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
ja właśnie nigdy sama sobie nie farbowałam tylko w salonie. Wcześniej może pójdę do mojej fryzjerki i powiem jej żeby mi coś wymyśliła.
Do tej pory miałam obawy ale widzę że przy dzisiejszych farbach chyba nie ma z tym problemów.
-
aagatkaa1984 wrote:Malgorzatka gdzies ty się podziewala?
ja jestem cały czas tylko czasu mi brakowało na pisanie ... za bardzo się leniłam a tu do 5 Kwietnia trzeba pity powystawiać , zamknąć rozliczenia i wszystko inne i musze to zrobić jeszcze przed wyjazdem
-
ola.321 wrote:dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
ja właśnie nigdy sama sobie nie farbowałam tylko w salonie. Wcześniej może pójdę do mojej fryzjerki i powiem jej żeby mi coś wymyśliła.
Do tej pory miałam obawy ale widzę że przy dzisiejszych farbach chyba nie ma z tym problemów.
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Ola tylko najlepiej zadzwon najpierw do fryzjera czy oby na pewno mają na zakładzie farby bez amoniaku, chyba że takiej nie chcesz
-
nie przodujące tylko na przedniej ścianie, przodujące oznacza zagrożoną ciążę
z córką miałam na przedniej i poczułam ruchy dopiero w 21tc
a z synkiem w 19tc liczę w skończonych.
ja jutro też 13 tc i niby 2 trymestr juupiiiipaula1, nat_alia, aghnies lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:Dziewczyny te po usg, czy Wy tez macie tak nisko dzieciątko położone? bo moje gdzieś na samym dole lekarz badał, aż przy kościach miednicowych.
Wygląda na to, że nisko są położone te nasze Dzidziolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 11:21
paula1 lubi tę wiadomość
-
Majlena wrote:nie przodujące tylko na przedniej ścianie, przodujące oznacza zagrożoną ciążę
z córką miałam na przedniej i poczułam ruchy dopiero w 21tc
a z synkiem w 19tc liczę w skończonych.
ja jutro też 13 tc i niby 2 trymestr juupiiii
no źle się wyraziłam chodziło mi o przednią ścianę i o to że właśnie nie czuć tak ruchów
Przodujące faktycznie jest zagrożeniempaula1 lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:to co Paula jutro 2 trymestr
najpierw tak się dłużyło, że szok, a tu już II trymestr
teraz czekam, aż mi ten detektor tętna płodu przyjdzie bo tez zamówiłam
Martwi mnie trochę, bo serduszko ma 174 ud/min. Nie wiem czy to nie za duzo na ten tydzień ciąży? ( chociaż niby teraz przeczytałam, że może być do 180 ud/min.)
No ale lekarz nic nie mówił, żeby coś było nie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 11:27
Małgorzatka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nie jest za duże tętno tak skacze u maleństw jak Ci przyjdzie detektor to będzie widzieć raz będzie 156 raz 140 raz 170
nie ma co tam też jest chyba norma od 140 do 190 czy jakoś tak w poszczególnych tyg to się zmienia ale to trzeba by było poczytać lub zapytać doktorka
a jak Ci nic nie mówił tzn że jest super
paula1 lubi tę wiadomość