Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam jutro wizyty. Miałam mieć ale musiałam się spotkac z Gin w zeszłym tygodniu przez tą infekcję. Wizyta przesunięta na 14 kwietnia
Ale tak sie z mężem zastanawiamy czy by sobie nie pójśc przed świętami na USG 4d
Może nam też płec powiedzą
Rewianka ale mi sie miło zrobiłoWiesz mnie też wiele osób tutaj wspierało i wielokrotnie stawiało na nogi swoim pozytywnym myśleniem i rzeczowym podejściem do tematu. Bardzo sie cieszę, jeśli choc troszkę pomogłam CI tak jak one mi
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt
Piękne Maluchy :* :* :* :*
A ja dzisiaj na poprawę humoru kupiłam wózekWiem że jeszcze wcześnie ale wzięłam przykład z Ursy
i chcę już mieć
kupiłam graco symbio bo był na promocji
Buffy, nat_alia, Muffinka1019, paula1, Ursa, Natka88, soraya, FreshMm, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
A teraz piszę Wam dobranoc bo padam na twarz dosłownie :* Jutro będę miała więcej czasu tak myslę
Śpijcie smacznie i słodkich snów >:* :*
Dodinka super że znalazłaś malca -
Ursa jasne idź jeśli masz tylko taką możliwość !!
Małgorzatka wiesz, że przed chwilką go oglądałam właśnie podoba mi się strasznie ale mam spacerówkę i to mega porządną więc bardziej wolałabym gondole z fotelikiem ale widzę, że cenowo wychodzi to podobnie
No cóż to jest chyba dla mnie najtrudniejszy wybórmuszę chyba zrobić rundkę po sklepach
Oglądam Project Runway i ide spać dobranoc ;*Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka, fajniutki wózeczek
Też się muszę zacząć rozglądać. Dziś zaczęłam 2 trymestrWięc najwyższy czas!
Zapytam, jako, że jestem trochę zielona... na co zwracałyście / zwracacie szczególną uwagę przy wyborze wózka?Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Małgorzatka, fajniutki wózeczek
Zapytam, jako, że jestem trochę zielona... na co zwracałyście / zwracacie szczególną uwagę przy wyborze wózka?
Miałam raz ciężki wózek i noszenie go na piętro było katorgą ... Chyba że mieszkasz w domku to wszystko Ci jedno ... No i rozmiar też żeby spokojnie do bagażnika wchodziłMuffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Małgorzatka, fajniutki wózeczek
Zapytam, jako, że jestem trochę zielona... na co zwracałyście / zwracacie szczególną uwagę przy wyborze wózka?Muffinka1019, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Ja będę patrzyła na wagę głównie bo mieszkam na 3 piętrze i będę musiała często znosić wózek i malca jednocześnie więc musi być bardzo lekki... niestety sąsiedzi z dołu nie wzbudzają mojego zaufania i nie zostawiłabym wózka na parterze bo nie wiem czy bym go znalazła ja jeśli to czy nie znalazłabym nic w środku ;/ myślę też o jakimś nosidle bo.
Co do nosidła to fajne ale na takie dłuższe spacery nie bardzo zacznie Cię wkurzać po czasie i kręgosłup też happy nie będzieWiem bo miałam 2 i oba leżały potem komuś dałam
jak połowe rzeczy które kupowałam jak szalona
-
Muffinka1019 wrote:Małgorzatka, dziękuję
Masz rację co do 3 kołowego wózka, widzisz nie myślałam w taki sposób, że się może przewrócić.
Mi też się podoba niebieski kolor i jeszcze szary. Fajnie dodatki można dopasować
Dokładnie -
Dla mnie najważniejsze były resory i duże pompowane koła. Mój wózek to musi byc wózek stabilny (mam duże psy w domu, nie chciałabym by któryś wywrócił wózek) i raczej do zadań specjalnych. Musiałam pamiętac, że dzidziuś urodzi się wczesną jesienią i będę chodzic przez całą deszczową jesień i zimę na spacery z najbliższym chodnikiem oddalonym o 18 km. U mnie nawet asfaltem nie będe mogła chodzic bo to jest bardzo kręta, wąska droga i będę się bała, że jakiś wariat podnoszący sobie adrenalinę za kółkiem nas potrąci.
U nas bardzo ważne też były finanse. Praktycznie od początku wiedzieliśmy, że wózek to będzie rzecz, której będziemy szukali używanej. Za to fotelik kupimy nowy, testowany w crash testach i dopasowany do modelu naszego autaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:To polecam Ci coś w tym stylu co ja kupiłam waga tego wózka to 7,5 kg
Co do nosidła to fajne ale na takie dłuższe spacery nie bardzo zacznie Cię wkurzać po czasie i kręgosłup też happy nie będzieWiem bo miałam 2 i oba leżały potem komuś dałam
jak połowe rzeczy które kupowałam jak szalona
Co do koloru to zastanawiam się nad szarym albo czarnym.Robimy drugiego Dziedzica
-
Malgorzatka, ja zakochalam sie w tym wozku jakos rok temu, ale moja watpliwosc ciagle budzi kubelkowata spacerowka. Nie jestem w stanie przewidziec czy akurat mojemu dziecku podpasuje...
Moim faworytem, oprocz grco, jest jeszcze mutsy evo;) -
Natka88 wrote:Malgorzatka, ja zakochalam sie w tym wozku jakos rok temu, ale moja watpliwosc ciagle budzi kubelkowata spacerowka. Nie jestem w stanie przewidziec czy akurat mojemu dziecku podpasuje...
Moim faworytem, oprocz grco, jest jeszcze mutsy evo;)
Ja miałam przy Zuzi tą kubełkową i jest dobra co prawda wozek kupowałam na allegro wtedy za 400 zł więc i komfort nie był taki super ale nie miałam problemów że nie chciała w nim jeździć -
Ursa wrote:Dla mnie najważniejsze były resory i duże pompowane koła. Mój wózek to musi byc wózek stabilny (mam duże psy w domu, nie chciałabym by któryś wywrócił wózek) i raczej do zadań specjalnych. Musiałam pamiętac, że dzidziuś urodzi się wczesną jesienią i będę chodzic przez całą deszczową jesień i zimę na spacery z najbliższym chodnikiem oddalonym o 18 km. U mnie nawet asfaltem nie będe mogła chodzic bo to jest bardzo kręta, wąska droga i będę się bała, że jakiś wariat podnoszący sobie adrenalinę za kółkiem nas potrąci.
U nas bardzo ważne też były finanse. Praktycznie od początku wiedzieliśmy, że wózek to będzie rzecz, której będziemy szukali używanej. Za to fotelik kupimy nowy, testowany w crash testach i dopasowany do modelu naszego autaUrsa lubi tę wiadomość
-
Też chciałam używany ale jak przeglądałam e-bay czy gumtree to ludzie krzyczą tyle za wózki gdzie np. jest zdarta rączka że nie ma pianki że głowa boli
nie wiem kto to kupuje
jestem tez na grupie Londyn sprzedam to też nasi rodacy się cenią wózek który kosztuje 200 funtow po 3 latach używania chcą sprzedać za 150 wolę dołożyć i kupić nowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 22:49
Ursa lubi tę wiadomość